www.Tcmtreatment.com
www.organichope.com
ingilizcesi olan arkadaşlar bu sitelere bakabilirmi lupusla ilgili siteler ne yazıyo çok merak ediyorum
http://www.organichope.com/english/lupus.php arkadaşlar burda ne yazıyo çok merak ediyorum
www.Tcmtreatment.com
www.organichope.com
ingilizcesi olan arkadaşlar bu sitelere bakabilirmi lupusla ilgili siteler ne yazıyo çok merak ediyorum
slm, arkadaşlar ben 2 yıl önce 2 defa düşük yaptım şu an 38 yaşındayım son düşükden 1 ay sonra rahatsızlandım, eklem ağrıları yüksek ateş, yediğimi sürekli çıkardım,14 gün hastanede yattım tahliller sonucunda (sle lupus) teşhisi koydular. ege üniversitesi hastanesi, romotoloji ve iç hastalıkları, bölümünde prof dr. gökhan keser tarafından tedaviye başlandım, kortizon qansyl verdi. tedavi iyi gidiyor, yalnız doktorum çocuk doğurmak riskli olduğunu söyledi. 12 yaşında 1 kızım var, çocuğuma kardeş istedik ama olmadı önerileriniz varmı, bana yazarsanız memnun olrum.. herkese sağlıklı günler dilerim..
slm, arkadaşlar ben 2 yıl önce 2 defa düşük yaptım şu an 38 yaşındayım son düşükden 1 ay sonra rahatsızlandım, eklem ağrıları yüksek ateş, yediğimi sürekli çıkardım,14 gün hastanede yattım tahliller sonucunda (sle lupus) teşhisi koydular. ege üniversitesi hastanesi, romotoloji ve iç hastalıkları, bölümünde prof dr. gökhan keser tarafından tedaviye başlandım, kortizon qansyl verdi. tedavi iyi gidiyor, yalnız doktorum çocuk doğurmak riskli olduğunu söyledi. 12 yaşında 1 kızım var, çocuğuma kardeş istedik ama olmadı önerileriniz varmı, bana yazarsanız memnun olrum.. herkese sağlıklı günler dilerim..
merhaba arkadaşlar,
daha yeni üye oldum siteye, beni de aranıza alırsanız memnun olurum
yaklaşık 3 senedir romatoid artrit hastasıyım, daha doğrusu küçük bir şehirde olduğum için daha önce romatoid artrit deyip geçiyorlardı şimdi istanbuldayım daha önce cerrahpaşada tahlillerim yapıldı, ANA pozitif çıktı, SLE den şüphelenilmeye başlandı yazılan yorumları okudumda endişelenmeye başladım, yarın Çapaya gidiyorum Doç. Dr. Sevil Hanımla randevum var, gerçekten çok endişeliyim, bakalım zaman neler gösterecekmoralimi bozmamaya gayret ediyorum ama bugün nedense içimden hıçkıra hıçkıra ağlamak geliyor
merhaba arkadaşlar,
daha yeni üye oldum siteye, beni de aranıza alırsanız memnun olurum
yaklaşık 3 senedir romatoid artrit hastasıyım, daha doğrusu küçük bir şehirde olduğum için daha önce romatoid artrit deyip geçiyorlardı şimdi istanbuldayım daha önce cerrahpaşada tahlillerim yapıldı, ANA pozitif çıktı, SLE den şüphelenilmeye başlandı yazılan yorumları okudumda endişelenmeye başladım, yarın Çapaya gidiyorum Doç. Dr. Sevil Hanımla randevum var, gerçekten çok endişeliyim, bakalım zaman neler gösterecekmoralimi bozmamaya gayret ediyorum ama bugün nedense içimden hıçkıra hıçkıra ağlamak geliyor
Merhaba arkadaşlar,
İki gündür foruma yazılanları okuyorum, aranızdaki dayanışmaya inanın hayran oldum. Öncelikle bunun için sizleri kutlamak istiyorum. Ve hastalığınızla mücadelenizdeki azminizi, mücadelenizi, moralli olmanızı o kadar doğru buluyorum ve yürekten destekliyorum ki. Gerçekten hepinize bravo. Sizler zaten hastalığı yenmişsiniz...
Bu forumu okuma nedenim, en sevdiğim komşum ve arkadaşım olan biriyle ilgili...
Kendisi de forumu okumuş kısmen, yazmaya çalışmış, sonra problem olmuş, ama tekrar üye oldu, yazar yakında...
Arkadaşımın omuzunda minik kelebek şeklinde koyu renkli benler vardı. Yıllardır benin dediler kendisine. On yıl önce oluşmaya başlamış... Hatta bir kaçını ameliyatla aldılar... Sonunda beş altı ay önce Agop Katogyan sayesinde ki Allah binlerce kez razı olsun. Arkadaşımın lupus olduğu ortaya çıktı çeşitli testler sonucunda. Kendisine guensly ilacı verildi. İlk zamanlar ishal olduğu için sürekli ilacı kesmek zorunda kaldı. Şimdilerde doktor doktor dolaşıyor. Boyun düzleşmesi var, göz tansiyonu tanısı kondu, ellerinde güçsüzlük hissediyor. Romatoloji doktoru ile çok geç randevu verdikleri için hala onunla görüşemediler. Marmara Üni. ne gidecek.. Sizlerden öğrendiğim her şeyi ona da anlattım, Pamir beyin iyi olduğunu da söyledim... Umarım ona düşer... Bu arada doktorlar lupus olduğunu söyleyince arkadaşıma çok yardımcı oluyorlarmış, bu da beni çok sevindiriyor arkadaşım da çok mutlu oluyor...
Daha ayrıntılı yazacağım ama çok uzattım galiba... Buraya yazış nedenim, arkadaşıma birazcık da olsa yardımcı olabilmek... Sizden öğreneceğim her yeni şey onun için en güzel hediye olur, hem de gecikmemiş olur öğrenmekte. Gerçekten de bu hastalık hassas insan hastalığı, söylediğiniz her özellik arkadaşımda da var... Üstelik çok güzel beş yaşında bir oğlu var, lupus olduğunu bilmeden doğurmuş... Belki de çok başlarıydı...
Hepinize şifalar diliyorum...
Görüşmek üzere...
Merhabalar bende Sle hastasıyım ve bu kulübe yeni üye oldum.Benim 10 sene önce omzumda çıktı ama her biopsi sonucunda kansere dönen ben diye bilgi verdiler.Gecen sene omuzumda yayılmalar başladı Agop Katoğyana gittim.Cerrahpaşada ki biopsi sonucunda hastalığım ortaya cıktı.Yaklaşık 6 aydır Quensly kullanıyorum.Başlangıçda çok düzenli içemedim ilacımı çok rahatsızlıklar verdi ama şimdi iyiyim.Gözlerimde göz tansiyonu ve görme kaybı var ama ne kadar zamandır bunu bilemiyorum teşhis yeni koydu:Boynumda düzleşme var buna bağlı ellerim de güç kaybı var bazen bi ekmegi bölemediğim zamanlar oluyor.Ama ben umutsuz değilim.Dünya tatlısı bi oğlum var henüz 5,5 yaşında eşimden de oğlum henüz 7 aylıkken ayrıldım.Moralim de yerinde her şeye ragmen mücadele vericem.Bizler allahın sectiği özel insanlarız.Asla umutsuz olmayın
Merhabalar bende Sle hastasıyım ve bu kulübe yeni üye oldum.Benim 10 sene önce omzumda çıktı ama her biopsi sonucunda kansere dönen ben diye bilgi verdiler.Gecen sene omuzumda yayılmalar başladı Agop Katoğyana gittim.Cerrahpaşada ki biopsi sonucunda hastalığım ortaya cıktı.Yaklaşık 6 aydır Quensly kullanıyorum.Başlangıçda çok düzenli içemedim ilacımı çok rahatsızlıklar verdi ama şimdi iyiyim.Gözlerimde göz tansiyonu ve görme kaybı var ama ne kadar zamandır bunu bilemiyorum teşhis yeni koydu:Boynumda düzleşme var buna bağlı ellerim de güç kaybı var bazen bi ekmegi bölemediğim zamanlar oluyor.Ama ben umutsuz değilim.Dünya tatlısı bi oğlum var henüz 5,5 yaşında eşimden de oğlum henüz 7 aylıkken ayrıldım.Moralim de yerinde her şeye ragmen mücadele vericem.Bizler allahın sectiği özel insanlarız.Asla umutsuz olmayın