Romatoloji - Romatizmal Hastalıklar SLE(Lupus hastal)Paylaşım alanı

ablalrım hepinize merhabalar öncelikle 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsun diyim sonrada sizlere bişey söylicem doktora gittim tahlil yaptırdım kan sonuclarım çok iyi çıktı hiç bi aksilik yokmuş albumin ne onu bilmiyorum ama bi o 2 çıkmış o kadar protein kacagım vardı oda 1.5a düşmüş 2 tane kortizonumu düştü artık 7 içicem çok mutluyum havalara ucuyorum inş.. daha iyi olurum hepimiz iyi oluruz sizleri çok seviyorum öptüma.s.a.s.

canım benim zaman herşeyin ilacıdır zamanla çok daha ii çıkacak tahlillerin sen hiç moralini bozmaherzaman güzel şeyler düşün herşey gönlünce olsun....

ablalrım hepinize merhabalar öncelikle 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsun diyim sonrada sizlere bişey söylicem doktora gittim tahlil yaptırdım kan sonuclarım çok iyi çıktı hiç bi aksilik yokmuş albumin ne onu bilmiyorum ama bi o 2 çıkmış o kadar protein kacagım vardı oda 1.5a düşmüş 2 tane kortizonumu düştü artık 7 içicem çok mutluyum havalara ucuyorum inş.. daha iyi olurum hepimiz iyi oluruz sizleri çok seviyorum öptüma.s.a.s.[/QUOTslm mutsuz küçügüm inan çok sevindim canım bak şimdi yüzünün şişlikleride inecek kortizon düştükçe yeterki sen moralini yüksek tut herşey düzelecek inşallah bundan sonra daha da iyi olursun canim allaha emanet ol saglıcakla kal :dance:

merhabalar arkadaşlar uzun zamandır girmiyordum çünkü iyi deyildim annem çok hasta arkadaşlar hepatit b' di şimdi c' ye çevirmiş sonuçları çok kötü çıkıyor parça alacaklar çok üzülüyorum kendim de duysaydım bukadar üzülmezdim bi önemli sonucu var ankaradan sonucu gelecek sonra doktorlar cevap verecekler tam olarak ama ben dayanamıyorum çok mutsuzum çok

bu arada küçüğümüz sonuçlarının güzel çıkmasına çok sevindim işallah bundan sonra günden güne sonuçların hep güzel çıkar kendine çok iyi bak olurmu?

mutlu küçük, :) sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim. moralini yüksek tutarsan bunan sonra hep iyi çıkacak.
yıldızca, çok geçmiş olsun. annene acil şifalar diliyorum.

merhabalar arkadaşlar uzun zamandır girmiyordum çünkü iyi deyildim annem çok hasta arkadaşlar hepatit b' di şimdi c' ye çevirmiş sonuçları çok kötü çıkıyor parça alacaklar çok üzülüyorum kendim de duysaydım bukadar üzülmezdim bi önemli sonucu var ankaradan sonucu gelecek sonra doktorlar cevap verecekler tam olarak ama ben dayanamıyorum çok mutsuzum çok

çok geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin annene canım...

ablacım çok çok gecmiş olsun inan çok üzüldüm ianşallah iyi olur ablacım ya gerci nasıl bi hastalık bilmiom ama siz diosunuz yha hep herseyin başı morel diye ablacım üzülme nolur inşalla düzelir bu arada bütün ablalarıma teşekkür ederim sevincimi paylaştıgınız için...a.s.a.s.

a.s.rosamoon hoşgeldin geçmiş olsun moralinin yüksek olmasına sevindim doktorlarının kontrolünde çocuk sahibi olabilirsin lupus bizi değil bizler lupusu yeneceğiz sağlıklı günler dilerim

Sagol canim.Doktorumun dedigine göre lupus icin calismalar arttirilmis.Insallah tam tedavisi bulunur.Mecbur Morelimizi yüksek tutmaliyiz.yerimseniben

teşekkürler rosamoon sabah sabah iyi moral oldu bu ben zaten inanıyorum bunun çözümünü bulacaklarına aslında emin ol çok önceden bulurdularda başka şeylerin bulma çabasındadırlar kesin bilmiorum artık neyse inşallah bulurlar ne diyelim bizide çok mutlu ederler

çok geçmiş olsun yıldızca;inşallah bir an önce herşey yoluna girer.yeni gelecek günlerin sana umutlar getirmesi ümidiyle...sevgi ve sağlıkla kal...

bu zorgünlerimde yanımda olup desteklerini esirgemeyen mesajlarıyla güç veren bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim

ablalrım hepinize merhabalar öncelikle 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsun diyim sonrada sizlere bişey söylicem doktora gittim tahlil yaptırdım kan sonuclarım çok iyi çıktı hiç bi aksilik yokmuş albumin ne onu bilmiyorum ama bi o 2 çıkmış o kadar protein kacagım vardı oda 1.5a düşmüş 2 tane kortizonumu düştü artık 7 içicem çok mutluyum havalara ucuyorum inş.. daha iyi olurum hepimiz iyi oluruz sizleri çok seviyorum öptüma.s.a.s.

mrhb canım küçüğüm ii olmana çok sevindim, inan ki sen moralini yüksek tutmaya devam edersen çok daha ii olacaksın buna emin ol!!!
Allah daha güzel ve sağlıklı günler nasip etsin kendine çok dikkat et...

mrhb annene Allahtan acil şifalar dilerim, çok geçmiş olsun....

slm yıldızca çok geçmiş olsun arkadaşım inan çok üzüldüm allah acil şifalar versin annene canim erken tedavinin çaresi var sizde erken başladıysanız tedaviye inşaallah düzelir canım allahım tez zamanda şifa versin inşallah

arkadaşlar ben geç farkettim bu konuyu benim annemde 15 senedir lupus benim doğumumda başlamış belirtileri 1981 de ama 1993 e kadar tanısı konulamamış.siz yinede tedavinize erkn başlandığı için şanslısınız annemin şu anda sol tarafına kısmi felç geldi başına böyle bişey gelen varmı ne yapçaz hiç bilmiyorum dr.lar geçicek sabredin diyolar bilgisi olan varsa lütfn bilgilendirin

Kod:
arkadaşlar ben geç farkettim bu konuyu benim annemde 15 senedir lupus benim doğumumda başlamış belirtileri 1981 de ama 1993 e kadar tanısı konulamamış.siz yinede tedavinize erkn başlandığı için şanslısınız annemin şu anda sol tarafına kısmi felç geldi başına böyle bişey gelen varmı ne yapçaz hiç bilmiyorum dr.lar geçicek sabredin diyolar bilgisi olan varsa lütfn bilgilendirin

çok geçmiş olsun,inşallah çabuk atlatır.yaşadığımız kolay bir hastalık değil ama yaşam sevincini hiç yitirmesin inanın o zaman daha kolay aşılıyor.bu romatizmal bir hastalık neden böyle birşey olmuş anlayamadım.Allah hepimize yardımcı olsun.sevgi,sağlık ve ümitle kalın...

canım sağolasın sle ile alakası araştırılıyo şu anda ama lipus nefriti var ondandır diyolar hepinize allah şifa versin

Allah şifa versin umarım en yakın zamanda iileşir
kendine daha dikkat etmesi gerekir hiç bişekilde sıkıntı yapmasın Allahın izniyle düzelir diye ümid ediyorum
acaba bu felç sle den dolayı mı???sle tutukluluk yapıyor ama felce sebep olur mu bilmiyorum...
tekrar geçmiş olsun Allah hepimize yardımcı olsun...

X