Romatoloji - Romatizmal Hastalıklar SLE(Lupus hastal)Paylaşım alanı

Polyanna Senin Için Gerçekten Inanilmaz çok Sevindim Canim Benim En önemliside Bu Savaşmayi Birakmiş Olmasi Bu Hastaliğinin Gerilediğini Gösterir Belkide Iyileşiyosun Tam Olarak Ne Dedi Doktor

merhaba canım gözde
tam olarak doktor bana ,herşeyin yolunda olduğunu ve en önemli olan ds dna tahlilimin normal sınırlar içinde çıkması çok güzel dedi.artık hastalığım bastırılmış durumdaymış yani şu an uyumuş durumda hani yıllar önce çıkmadan önceki yerine şimdilik geri döndü!inşallah hepimiz birgün bu düşmanı uyutur ve yok ederiz.sevgiler...a.s.

Tekrardan Söyliim Gerçekten çok Sevindim Senin Için Senin Yazini Okumadan önce Moralim Bozulmuştu Ama Senden Sonra Düzeldim şimdi Sende Normal Insanlar Gibisin Herşey Normal Yani Allaha şükür Allah Bizede Nasip Eder Inşallah Canim Benim Inşallahta Senin Karşina çok Ii Birini çikarir Allah Ve Mutlu Olursun Peki Ilaçlarindan Hiç Kestimi Kortizon Falan Aliyomusun Sen Hala Daha Doğrusu Tam Olarak Ne Aliyosun

a.s.canım benim seni sıkıntılı anında mutlu edebildiysem sevindim.eminim hepimiz bu günleri aşacağız ve şükür Allahım diyeceğiz.ve ne olur hep pozitif olun, her şerde vardır bir hayır.önemli olan o şerdeki hayırı arayıp bulmaktır ki üzülmek yerine gülebil.ilaçlarıma gelince biliyorsun birden kesilemiyor.deltacortrili 2 adet alırken 1.5 e düştü ve quensly e şimdilik devam.inşallah bu da geçecek,hepimizin geçecek.sevgiler...a.s.

inşallah gececek inşallah Allah büyük bugünleride atlatıcaz polyannacım

polyannaa merhaba,
sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim... hep böyle olur inşallah..
bi daha ki gelişinde haber ver, bakarsın yine aynı tarihlerde hastanede oluruz :)

merhaba,
allah bir daha göstermesin... umarım bundan sonra her şey yoluna gider.
ben hacettepede tedavi görüyorum. kadın doğumda dr. sinan bey takip ediyor. oldukça tecrübeli bir doktor. özel msjım açık, sormak istedikleri olursa msnden de görüşebiliriz.
sen nerde tedavi görüyorsun??

arkadaşlar ;hayat öyle güzel ki kötü şeyleri bir kenara bırakıp sadece etraftaki güzel şeyleri görün.mutlaka hayatımızda inişlerde olacak ama siz çıkmak için azimli olun...hayat herşeye rağmen güzel...sevgi ve sağlıkla kalın...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ne güzel yazmışsın pollayanaaa 'mm yaaaa sonuna kadar katılıyorum sanaa.s.

canım royalım.....
bu site;ve bu site de sizler pozitifliğime pozitiflik kattınız.önceleri içime atıp dışıma gülücükler yansıtırken şimdi gerçekten mutluyum,sizler varsınız.sağolun can dostlarım...hele bir de şu son kontrolum beni uçurdu;şükürler olsun Allahım.hepinizi çok seviyorum,iyiki varsınız...

sevgili arkadaşlarım
mutlaka hepimizde birgün hepbirlikte güleceğiz.sevgi ve sağlıkla kalın...sevgiler...

arkadaşlar merhaba....
kimseden ses çıkmıyor kaç gündür.... yok mu iyi haberleri olan, hep beraber sevinelim...

a.s.bugün 23 nisan;bütün türk insanının ve özellikle çocuklarımızın bayramı kutlu olsun!çocularımızın yüzü hep gülsün,dert tasa hiç gönüllerine yerleşmesin.sevgi ve sağlıkla kalın...a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

ablalrım hepinize merhabalar öncelikle 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsun diyim sonrada sizlere bişey söylicem doktora gittim tahlil yaptırdım kan sonuclarım çok iyi çıktı hiç bi aksilik yokmuş albumin ne onu bilmiyorum ama bi o 2 çıkmış o kadar protein kacagım vardı oda 1.5a düşmüş 2 tane kortizonumu düştü artık 7 içicem çok mutluyum havalara ucuyorum inş.. daha iyi olurum hepimiz iyi oluruz sizleri çok seviyorum öptüma.s.a.s.

Son düzenleme:
çok sevindim canım senin için bak sabrın sonu selamet dimi bizim yapmamız gerekende sabır ve şükür öpüyorum hepinizi

a.s.a.s.canım çok sevindim;bak o günler nasıl geçiyor ve daha da iyi olacaksın.sabır sabır sabır,sabrın sonu hep iyi olur.ve hep pozitif ol.sevgi ve sağlıkla kal mutlu küçüğüm...a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…