ablalrım hepinize merhabalar öncelikle 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsun diyim sonrada sizlere bişey söylicem doktora gittim tahlil yaptırdım kan sonuclarım çok iyi çıktı hiç bi aksilik yokmuş albumin ne onu bilmiyorum ama bi o 2 çıkmış o kadar protein kacagım vardı oda 1.5a düşmüş 2 tane kortizonumu düştü artık 7 içicem çok mutluyum havalara ucuyorum inş.. daha iyi olurum hepimiz iyi oluruz sizleri çok seviyorum öptüma.s.a.s.
ablalrım hepinize merhabalar öncelikle 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsun diyim sonrada sizlere bişey söylicem doktora gittim tahlil yaptırdım kan sonuclarım çok iyi çıktı hiç bi aksilik yokmuş albumin ne onu bilmiyorum ama bi o 2 çıkmış o kadar protein kacagım vardı oda 1.5a düşmüş 2 tane kortizonumu düştü artık 7 içicem çok mutluyum havalara ucuyorum inş.. daha iyi olurum hepimiz iyi oluruz sizleri çok seviyorum öptüma.s.a.s.[/QUOTslm mutsuz küçügüm inan çok sevindim canım bak şimdi yüzünün şişlikleride inecek kortizon düştükçe yeterki sen moralini yüksek tut herşey düzelecek inşallah bundan sonra daha da iyi olursun canim allaha emanet ol saglıcakla kal :dance:
merhabalar arkadaşlar uzun zamandır girmiyordum çünkü iyi deyildim annem çok hasta arkadaşlar hepatit b' di şimdi c' ye çevirmiş sonuçları çok kötü çıkıyor parça alacaklar çok üzülüyorum kendim de duysaydım bukadar üzülmezdim bi önemli sonucu var ankaradan sonucu gelecek sonra doktorlar cevap verecekler tam olarak ama ben dayanamıyorum çok mutsuzum çok
merhabalar arkadaşlar uzun zamandır girmiyordum çünkü iyi deyildim annem çok hasta arkadaşlar hepatit b' di şimdi c' ye çevirmiş sonuçları çok kötü çıkıyor parça alacaklar çok üzülüyorum kendim de duysaydım bukadar üzülmezdim bi önemli sonucu var ankaradan sonucu gelecek sonra doktorlar cevap verecekler tam olarak ama ben dayanamıyorum çok mutsuzum çok
a.s.rosamoon hoşgeldin geçmiş olsun moralinin yüksek olmasına sevindim doktorlarının kontrolünde çocuk sahibi olabilirsin lupus bizi değil bizler lupusu yeneceğiz sağlıklı günler dilerim
çok geçmiş olsun yıldızca;inşallah bir an önce herşey yoluna girer.yeni gelecek günlerin sana umutlar getirmesi ümidiyle...sevgi ve sağlıkla kal...merhabalar arkadaşlar uzun zamandır girmiyordum çünkü iyi deyildim annem çok hasta arkadaşlar hepatit b' di şimdi c' ye çevirmiş sonuçları çok kötü çıkıyor parça alacaklar çok üzülüyorum kendim de duysaydım bukadar üzülmezdim bi önemli sonucu var ankaradan sonucu gelecek sonra doktorlar cevap verecekler tam olarak ama ben dayanamıyorum çok mutsuzum çok
ablalrım hepinize merhabalar öncelikle 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsun diyim sonrada sizlere bişey söylicem doktora gittim tahlil yaptırdım kan sonuclarım çok iyi çıktı hiç bi aksilik yokmuş albumin ne onu bilmiyorum ama bi o 2 çıkmış o kadar protein kacagım vardı oda 1.5a düşmüş 2 tane kortizonumu düştü artık 7 içicem çok mutluyum havalara ucuyorum inş.. daha iyi olurum hepimiz iyi oluruz sizleri çok seviyorum öptüma.s.a.s.
slm yıldızca çok geçmiş olsun arkadaşım inan çok üzüldüm allah acil şifalar versin annene canim erken tedavinin çaresi var sizde erken başladıysanız tedaviye inşaallah düzelir canım allahım tez zamanda şifa versin inşallahmerhabalar arkadaşlar uzun zamandır girmiyordum çünkü iyi deyildim annem çok hasta arkadaşlar hepatit b' di şimdi c' ye çevirmiş sonuçları çok kötü çıkıyor parça alacaklar çok üzülüyorum kendim de duysaydım bukadar üzülmezdim bi önemli sonucu var ankaradan sonucu gelecek sonra doktorlar cevap verecekler tam olarak ama ben dayanamıyorum çok mutsuzum çok
arkadaşlar ben geç farkettim bu konuyu benim annemde 15 senedir lupus benim doğumumda başlamış belirtileri 1981 de ama 1993 e kadar tanısı konulamamış.siz yinede tedavinize erkn başlandığı için şanslısınız annemin şu anda sol tarafına kısmi felç geldi başına böyle bişey gelen varmı ne yapçaz hiç bilmiyorum dr.lar geçicek sabredin diyolar bilgisi olan varsa lütfn bilgilendirin
arkadaşlar ben geç farkettim bu konuyu benim annemde 15 senedir lupus benim doğumumda başlamış belirtileri 1981 de ama 1993 e kadar tanısı konulamamış.siz yinede tedavinize erkn başlandığı için şanslısınız annemin şu anda sol tarafına kısmi felç geldi başına böyle bişey gelen varmı ne yapçaz hiç bilmiyorum dr.lar geçicek sabredin diyolar bilgisi olan varsa lütfn bilgilendirin