- 18 Şubat 2008
- 83
- 0
- 33
mrhb Allah'tan hepimize şifalar diliyorum...
ewet bende Allah'ın izniyle bu hastalığı yeneceğimize inanıyorum bence herşeyden önce insanın içindeki inançla, aklına koyduğu herşeyi yapacağına inanıyorum önce insan kendi içinde yapmak istediği şeye inanarak başlarsa başaramayacağı şey olmaz Allahın izniyle...
inan çok üzüldüm bende bi sle hastasıyım ve bekarım sizleri görünce ewlenmek istemiyorum çünkü eşiniz nasl olurda sizi böyle yüz üstü bırakıyor? biriyle ewlendiğinde ii kötü günde beraber olmak değilmi?? bu nasıl bi zihniyet
bazende herkes aynı değil diye düşünüyorum... bakalım benm şansım nasıl olacak beni hastalığımdan dolayı bırakacaksa hiç olmasın hayatta ewlenmem...beni seven hastalığımla sağlığımla sevsin. bence ''insan'' olan bi eş, eşini bırakıp gitmek yerine ona sıkısıkı sarılıp, hastalığından kurtulması için ona yardım etmeli ona o desteği vermeli...
birlik beraberlik bu bence...
Allah öyle yüzüstü bırakıp giden eşleri bildiği gibi yapsın
tekrar geçmiş olsun...
----------
çok teşekkür ederim obstinate
hayatta herşey bizim için,zorluklarda güzel şeylerde hep bizim için.önemli olan biz bunlarla yaşamayı öğrenmeliyiz.ben her hastaneye yattığımda benim gibi eşleri bırakmış insanları görür korkardım ve nasıl olur derdim,ki ona doktorumun direk anlatmasına rağmen bir gün sesizce bırakıp gitti.olsun hayat böylede güzel ama inanınki her eş öyle değil;bu çok nadir olanlarından.allah kimseye bunu yaşatmasın.ailem ve arkadaşlarım hep yanımdaydı,onların sevgisi beni hayata bağladı.inanın yaşamak herşeye rağmen çoooooooook güzel.yarın ne olcam yok,bugün iyiyim bu bana yeter.sevgilerle...
slm küçügüm hiç üzülme canim bende aynı senin gibiydin her sabah kalktıgımda biyerim agrıyo yada şişiyoduben ben üzüldükce bitürlü toparlanamıyodumonun için sana üzülme ve korkma diyorum benimde böbreklerimde sorun var aynı senin gibi 6ay endoksan aldım sonra doktorum ilaca çevirdi şimdi gayet iyiyim sende iyi olacaksın benimde yüzümde çok tüy oldu ama ilacın dozu düştükçe azalıyo dökülüyo kalıcı degil korkma sakın bana inan aynılarını bende yaşadım çünki ben kendi ihtiyacımı bile göremiyodum banyomu bile yapamıyordum tek başımadüşün okadar kötüydüm hep öyle yaşıcagımı zannediyordum ama öyle degil şimdi her şeyi yapabiliyorum üşütmekten ve stresden uzak oldugum zaman gayet iyiyim onun için sana üzülme diyorum inan bana ilaçlarında dozu yüksek oldugu için şişiyorsundoz azalınca normale dönüyorablacım çok teşekkür edrim öncelikle sizleri yine hep takip ediyorm derslerden kontrollerden arta kalan zamanlarda abla dediğin gibi olmaya çalışıyorm ama sabah kalkıyorm bi yerim ağrıyo öteki gün bi yerim şişyo öteki gün biyerim morarmış ben anlamadım gitti hiç geçmicek gibi geliyo bana tahlil yaptırıyorm kötü hadi endoksana 12 tane kortizon içiyorum 3aydır hiç düşürmüyolar yüzümü bü görsen burnum felan gözükmüyo artık yanaklarımdan arkadaşlarım acayip acayip bakıyo utaniyorm aynı zamanda korkuyorm bu böbreklerim ya daha kötü olursa diye çaresi olmayan bişeye dönüşürse diye bu hastalık bana büyük zarar verirse diye abla yüzüm tüy doldu aynı zamanda sivilce saçlarımda azıcık suratım kıpkırmızı ya aynaya bakınca oturup ağlıyorm sizi okuyorm ben neden böyle güçlü olamıyorm diyorm hem işe gidiyosunuz aile yükünüz var sorumluluklarınız daha ağır ama ben sizler gibi olamıyorm çok istiyorm başaramıyorm derslerime verdim kendimi dışarıda çıkmak istemiyorm herkes acayip acayip bakıyo yüzümü bi görsen abla çok büyük şiş aslında hiç tuz yemiyrm hemde hiç 3aydır ağzıma bile sürmedim ama yinede şişiyorm ne yapmam gerekiyo doktora sordum haptan diyo peki bu kortizon hapı ölene kadarmı kullanılıcak vede endoksan ölene kadarmı doktoruma bunları soramıyorm kendisi biraz sinirli lafı ağzıma tıkıyo çoğu zaman bide ben çekiniyorm sormaya beni dinlediğiniz için çok teşekkür ederim iyi geceler
royal msn de seyda adında biri var
o sen misin,sen olup olmadığını bilmediğim için kim olduğunu sordum,cevap alamadım.o sen misin?
sağol ablacım ama bende bilmek istiyorm nedir ilerde ne olabilir şunu yap bunu yap falan demedi sadece hapını kesemem protein kaçağı devam ediyo dedi bu ne demek bilmiyorm merak ediyorm bi yerimde ağrım yok ben gayet iyi hissediyorm kendimi ama doktor öyle demiyo üzülüyorm iyi akşamlar ablacım
arkadaşlar bişey söyleyimmi bende 1,5 yıllık SLE Hastasıyım ve şuan 5,5 aylık hamileyim gayet bebek sağlıklı şuana kadar bişey yok ilaç kullanıyorum bide hergün inne vuruluyorum bebek üzerinde 1 risk oldugunu biliyorum ilaçların ama düşük bi ihtimal diye düşünüyorum doktorda öyle söyledi herkeze geçmiş olsun iyi günler
arkadaşlar bişey söyleyimmi bende 1,5 yıllık SLE Hastasıyım ve şuan 5,5 aylık hamileyim gayet bebek sağlıklı şuana kadar bişey yok ilaç kullanıyorum bide hergün inne vuruluyorum bebek üzerinde 1 risk oldugunu biliyorum ilaçların ama düşük bi ihtimal diye düşünüyorum doktorda öyle söyledi herkeze geçmiş olsun iyi günler
slm küçügüm benimde böbreklerimde protein kaçagı var proteinlerim yükselince kortizonumu yükseltıyor doktorum benim 1buçuk ay önce konturole gittigimde iyiydi bi yükseliyor bidüşüyor tabi düşmesi iyi proteinlerim yükselince ellerim ayaklarım ve yüzüm şişiyor ozaman anlıyorum yükseldigini bol su ve proteinli gıdaları az tükütmem lazımmış benim bildigim bukadar canım saglıcakla kalhepinize iyi günler ben bişi sorabilirmiyim ben bugün hastaneye gittim kortizon hapımdan bi tane düşürcekti doktor ama kan değerlerimde anormal bi durum yok ama protein kaçağın devam ediyo dedi 5grmış proteinim o yüzden düşüremezmiş şimdi ben yine bişi soramadım doktora bu çokmu kötü bi durum bu protein kaçta olursa iyi kaçta olursa kötü ya daha fazla olursa ne olur bu protein kaçağı yüzünden diyalize falan girilirmi yada daha kötü bişey olurmu ne demek protein kaçağı ne yapsam iyi olur teşekkür ederim şimdiden iyi günler