Romatoloji - Romatizmal Hastalıklar SLE(Lupus hastal)Paylaşım alanı

a.s.a.s.gözde357 neden moralın bozuk senın lupus hafıf seyredıyordu moralını bozma bızlerden ayrılma sağlıcakla kal

tamam abla çapada acaba hangi drlar iyi peki burda tedavim devam ediyo sevk ederlermi salı günü kontrole gittiğimde drla konuşsam nasıl olur acaba bizce burda kal başından beri burdasın en iyi yer burası senin için dediler bana ama değil galiba neyse çok sağolun ablacım iyi gecelera.s.a.s.

teşekkür ederim vendita lupus hafif dedi doktor ama ben dün lösemili çocukların sitesine girdim otomatik moralim sıfırın altına düştü hemen etkileniyorum insanlardan çok çabuk etkileniyorum bu yüzden dün kötüydüm artık korkuyorum herşeyden önceden bir Allahtan korkardım ama hastalıklar olunca insan gerçekten korkuyo ama bugün harikayım şimdi temizlik yapıcam iyiki sizler varsınız gerçekten bana çok iyi geliyo insanın yalnız olmadığını bilmek gerçekten harika bişey öpüyorum hepinizi mutsut küçük sanada şunu yazmak istiyorum sen çok gençsin bence hepimiz deneniyoruz sen bu hastalığı yenersin önünde çok uzun yolun var okuman iyi bir iş sahibi olman lazım bunu en azından annen için yap ve nolursa olsun kendini iyi hissetmeye çalış senin umutların çok olmalı daha çok gençsin sakın umudunu kaybetme tamam mı canım benim

hayat herşeye rağmen güzel ve yaşamaya değer insanlar neleri aşıyo biz lupusumu aşamıycaz o bizim belki sürekli yanımızda olucak ama bizi yenmesine izin yok bunu başarıcaz Allahın izniyle

ablacım üzülmemeye çalışıyorm elimden geldiği kadar ama bende senin gibi bi yere kadar sonra yine hastalığım geliyo aklıma drda kötü şeyler diyince morelim bozuluyo ablacım sende kafana takma sende aynı benim gibisin nolur üzülme kendine iyi bak:a015:

biopsi sonucuna göre endoksanın başlatılması çok ii olmuş senin adına sevindim..
Çapa ya gitmek istersen önce oranın iç hastalıkları bölümüne görün onlar seni zaten romotoloji ye yönlendirir ler

romotoloji böl. doktorları

prof:Orhan Aral
prof:Meral Koniçe
prof:Ahmet Gül
doç:Sevil Kamalı .....
sevgilerimle ...

Gözde357 merhaba,
bunları yazarken kötü bir günündeydin anlaşılan. böyle moral bozmak yok. sizlerin böyle depresif bir hale bürünmesi beni de üzüyor.
sana şunu sormak istiyorum. neden evlenemeyeceğini, ve çocuğunun olmayacağını düşünüyorsun. Hiç kadın doğuma gittin mi? Çocuk sahibi olmayla ilgili şüphelerine o bölüm aracılığıyla kolaylıkla cevap bulabilirsin. bence böyle elham yapmak yerine git kontrolünü ol. hem için rahatlamış olur. moralini de bozma lütfen
yüzünden gülücük eksik olmasın..

teşekkür ederim mutsuz küçük ve cananla benim çocuk olmaması gibi bir durumum yok aslına bakarsan bu lupus yüzünden olmazmı diye düşünüyorum evlenmeme konusuna gelince hasta insanlarız sonuçta hani karşı tarafın kabul etmesi zor olabilir bide burda bu hastalık yzünden ayrılanları görünce insan ister istemez düşünüyo ne bilim işte ben zaten yapı itibariyle elhamlı biriyim kafaya takan biri ister istemezde düşünüyorum hoş sağlıklı insandan neyim eksik bi kafaya takmamayı öğrensem herşey çok güzel olacak onuda başırıcam inşallah millet aya çıkıyo ya ben bunumu başaramıycam başarıycam tabiki ...Allahın izniyle .

aslında bende ahmet gül e gitmek istiyorum çok değerli bi hocaymış ben başka bi proftan ismini aldım onun öğrencisi var maltepe üniversitesinde ama hocasına gitmek daha mantıklı ama uzak maalesef gidemiyorum anadolu yakasından seçiyorum mecburen ama bu hastalığın tek ilacı moral kesinlikle moral bide umut umutlu olacaksın yoksa bu hastalıkla ilgisi yok hayatın sonudur yarına ait umutları olucak insanın umutsuz insan boş insan işte hayatın en büyük gerçeği bu yüzden hayata inat yaşasın hayat slogan bu :)

Merhaba Gözde357, Ahmet Hoca gerçekten çok iyidir. Mesafeyi çok dert etme bak ben taaa Anakra'dan test sonuçlarımı ona gönderiyorum. Mutlaka ulaşmalısın kendisine. Evin çok uzak mı bilemiyorum ama sabah 08.15'de Çapa'da ki odasında oluyor kendisi. En kısa zamanda acil şifalar diliyorum sana, buradaki diğer arkadaşlara. Burada ki mesajlar çok yakın zamanda azalacak inşallah. Sevgilerimlea.s.

ben yeşil kartlıyım tedavimde hala bakırköyde devam ediyo şimdi ben acaba nasıl çapadaki doktorlara yönelerebilirim randevumu alim sevkmi lazım bide özel muaneleri varmı acaba bu ahmet hocanın mesala teşekkür ederim hepinize

merhaba, Ahmet hocanın özel muayenehanesi olduğunu biliyorum ancak yerini bilmiyorum bende cep tel'i var. Ama sanırım burada veremiyoruz. Mail adresini verirsen sana hemen mail atarım. Geçmiş olsun.

ablacım öncelikle çok teşekkür ederim ben mail adresi nasıl gönderiliyo bilmiyorm daha bilgisayarım yeni yani açıkçası bişey bilmiyorm tam nasıl yapabiliriz

buraya yazmaktan başka çare yok gibi görünüyor. Ama ben siteye yeni girdim sakıncası var mıdır bilmiyorum. msn vs de olabilir. Tam bilemiyorum ki küçüğüm, yoksa yardım etmeyi çok istiyorum. Birbirine mail adresi veren arkadaşlar var onlar bilir mi acaba?

ben yazimde abla silebilirsem silerim sonra şuan açık ablacım çok teşekkür ederim sizler olmasanız hiçbişey yapamicaz sağolun

Son düzenleme:
ama ablacım benim msnem açık şuanda bide şunu denermisin çok zahmet oluyo ama ????

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…