canım benım 6 yıldır proteın var şuan tam geçmış değıl ılaçlarımı kullanıyorum hıçbır şıkayetım yok kortızonu bır tane her sabah alıyorum dr sabah saat 7 de ıç dedı daha etkılı oluyomuş böbrekler ıçın tuzsuz yemeye ve bol su ıçmeye çalışıyorum ben çapada derı hastalıklarında tedavı oldum 22 yıl önce şımdı edırne tıpta romatolojıye gıdıyorum hıç vakıt kaybetme çapa tıp fakültesıne gıt kılo yüzünün şışkınlığını kafana takma ılk zamanlar öyle olur sonra o kılolar gıdıyor ılaçların dozu azalınca normale dönüyosun bende bırden çok kılo almıştım şımdı tuzlu yıyemıyorum ınşaallah en kısa zamanda sende lupusu yeneceksın Şeniz
teşekkür ederim vendita lupus hafif dedi doktor ama ben dün lösemili çocukların sitesine girdim otomatik moralim sıfırın altına düştü hemen etkileniyorum insanlardan çok çabuk etkileniyorum bu yüzden dün kötüydüm artık korkuyorum herşeyden önceden bir Allahtan korkardım ama hastalıklar olunca insan gerçekten korkuyo ama bugün harikayım şimdi temizlik yapıcam iyiki sizler varsınız gerçekten bana çok iyi geliyo insanın yalnız olmadığını bilmek gerçekten harika bişey öpüyorum hepinizi mutsut küçük sanada şunu yazmak istiyorum sen çok gençsin bence hepimiz deneniyoruz sen bu hastalığı yenersin önünde çok uzun yolun var okuman iyi bir iş sahibi olman lazım bunu en azından annen için yap ve nolursa olsun kendini iyi hissetmeye çalış senin umutların çok olmalı daha çok gençsin sakın umudunu kaybetme tamam mı canım benim
tamam abla ben bakıcam bi yolunu bulucam öncelikle araştırmak lazım anca dayımları sokucam araya ablacım bana biopsiden sonra endoksan başlandı çok sağol abla bilgilendirdiğin ve ilgilendiğin için abla çapada bu bölümde kimler var isimlerini biliyosan yazarmısın iyi akşamlar
hayat zor hayat kötü insanlar kötü bu durumda kafana takmadan yaşa bakalım nereye kadar yaşayabiliyosun yapamıyosun maalesef bir yerde tıkanıyosun bir yerde önüne bariyerler çıkıyo aşıcaz yenicez diyoruz ama aslında hepimiz kendi kendimizi iyi hissetmeye çalışıyoruz çünkü bu hastalık bizim gibi herşeyi kafasına takan herşeyi problem eden insanların hastalığı narin kırılgan insanların hastalığı böyle insanlarda bir anda düşüncelerini kişiliklerini yaşama tarzlarını değiştiremiyolar çünkü mümkün değil ben 29 yaşındaym bu yaşıma kadar kendim için hiç yaşamadım öncelik hep başkalarının oldu onlar mutlu olsun dedim ben nasılsa olurum onlar gülsün bende gülücüğün kenarından yakalarım derdimi anltamıyım annem üzülmesin ablam üzülmesin içime atttım içime attıkça kendimi hasta ettim ben çok isterdim herşeyini anlatan insanlardan olmayı çok isterdim içimdekileri anlatmayı ama yapamıyorum bunu değiştiremiyorum sürekli kendi içimde yaşıyorum sorunlarımı kendi kendimi yiyorum duruyorum başka hastalıklar düşünüyorum onları kafama takıyorum vs.vs. aslında sıkıldım bu durumda olmayı düşünüyorum 29 yaşındayım evli değilim bu hastalıla benimle kim evlenir evlensem çocuğum olurmu çocukken en kokrtuğum şey bir gün çocuk sahibi olamamaktı şimdi resmen olamama ihtimailiyle karşı karşıyayım ne yapıyım ne düşüneyim bilmiyorum inannın bilmiyorum şuan benim çevreme gelip beni sorsanız derdi yok derler ama bilmiyolarki herşeyi içimde yaşıyorum çevreme bişeyleri belli etmekten hoşlanmıyorum o yüzden de böyle bir hastalıkbuldu beni bilmiyorum bugun bunalımdayım hastalığımı öğrendiğim gnden beri bunalımdayım kendi kendimi motive etmeye çalışıyorum ama tıkanıyorum bir yerlerdetıkanıyorum iyilere değil kötülere bak diyorum baıyorum ama insanız ya bir yerlerde nefsimiz bizi zorluyo Allahıma şükürler olsun tabiki çok daha kötü hastalıklar var çok daha kötü durumda olanlar var Allah bu günlerimizi hiçbirimize aratmasın hayatta yalnız kalmak istemiyorum herkesin bir yuvası varken ben bi kenarda kalmak onları izlemek istemiyorum bende mutlu umutlu olmak istiyorum Allahım hepimizin yardımcısı olsun kimseye diyemediklerimi bari burda açıklayaymda rahatlıyayım yoksa boğuluyorum ....
aslında bende ahmet gül e gitmek istiyorum çok değerli bi hocaymış ben başka bi proftan ismini aldım onun öğrencisi var maltepe üniversitesinde ama hocasına gitmek daha mantıklı ama uzak maalesef gidemiyorum anadolu yakasından seçiyorum mecburen ama bu hastalığın tek ilacı moral kesinlikle moral bide umut umutlu olacaksın yoksa bu hastalıkla ilgisi yok hayatın sonudur yarına ait umutları olucak insanın umutsuz insan boş insan işte hayatın en büyük gerçeği bu yüzden hayata inat yaşasın hayat slogan bu :)
ben yeşil kartlıyım tedavimde hala bakırköyde devam ediyo şimdi ben acaba nasıl çapadaki doktorlara yönelerebilirim randevumu alim sevkmi lazım bide özel muaneleri varmı acaba bu ahmet hocanın mesala teşekkür ederim hepinize