yerimseniben
merhaba royal
senden epeydir ses çıkmadı,merak ettim!nerdesin?iyisin dimi,öyle alıştım ki bu kulube birinizin sesi çıkmasa meraklanır oldum.evde bil.olmadığı için pazar gününü zor geçiriyorum.iyisin değil mi?sevgiler
anladım ama eşin senin gibi birini kaybettiğine üzülsün ben anlamıyorum zaten bu erkekleri hiç vefakar değiller bir kadın asla bırakıp gitmezdi ama erkekler hemen ayrılmayı tercih ediyolar zaten sen ona fazlaymışsın umarım bundan sonra hayatına senin değerini bilecek her zaman yanında olacak biri olur ben inanıyorumki bu hastalığın bir gün tedavisi bulunacakk bizden çok daha durumda olan insanlar var biz bu duruma şükretmeliyiz doğuştan gör olan hiç konuşamayan ve duyamayan biz hayatın bütün renklerini ve bütün seslerini duyduk bence hepimiz çok şanslıyız ben bi prof.'un yazısında herkesin bir hastlığa var ama açığa çıkan ama açığa çıkmayan ben mesela kendim çok irdelim ve sonunda lupus olduğu çıktı ortaya 3. doktora gitmeseydim şuan lupus olduğumu bilmeyecektim aslında benimkide anlatılanlar kadar çok belirtileri olmadı çok hafifti ama sonuçta lupus ama Allaha şükür ki çok hafif ve ben bu hastalığa umutsuzluklarım sahip olmak istediklerime olamadıklarım yüzünden kapıldığıma inanıyorum insanların dertlerini dinleyip çare aramaktan ister istemez kendi psikolojimi etkiledim hayatta ne kötü insanlar var dedim hayat kötü dedim hayat adaletsin bana adil davranmadı dedim yaşamla olan bağımı incelttim ama şimdi bu böyle değil artık farklı bakıyorum ne kadar ömrüm var bilmiyorum ama bende mutlu olucam bunun için çabalıyorum en önemlisi hiçbir şeyi kafama takmıycam kolay değil ama elimden geleni yapıyorum inşallah evlenicem ve çocukta doğurucam Allah izin verirse yani hayatta her ne olursa olsun bende varım ....
geçmiş olsun royal,ve seninde iyi olduğuna sevindim.allah kayınpederine acil şifalar versin inşallah önemli birşey değildir.kendine iyi bak.bu aralar kayınpederim rahatsız pek fırsat bulamadım siteye girip yazmaya ama siteye ğirince mutlaka bakıyorum burayaa arkadaşlarım neler yazmış yada aramıza yeni katılan arkadaşımız var mı diye...şu an herşey normal çok şükür:) sevgilerimle...Şeniz
geçmiş olsun royal,ve seninde iyi olduğuna sevindim.allah kayınpederine acil şifalar versin inşallah önemli birşey değildir.kendine iyi bak.
ya ben ne diycemi bilemiyorm şimdi kimse bu zamana kadar böyle güzel konuşup anlatmadı bana hastalığımı biliyorm adını biliyorm ama sorularım hep cevapsız kalıyodu hepinize çok teşekkür ederim bende sizin gibi alışabilsem kabullenebilsem belki daha kolay olur ama olmuyo hep içimden ağlayasım geliyo aynaya bakmaya korkuyorm bide en önemlisi ya iyileşemezsem ölürsem diyorm doktorun her dediğini yapıyorm onun yanında sizinde yaptıklarınızı okuyorm uyguluyorm ama sanki 3aydır ilk defa bu içim rahatladı beni dinleyip zaman ayırdınız sorularımı cevapladınız bi annem var zaten derdimi dinleyen oda cevaplıyamamki kızım ah bilsem der durur ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ben hepimize dua ediyorm ablalarım iyi akşamlar
merhaba canım lupine
prednol steroittir.ama tuz kullanmadığına göre sebeb o değildir.en kısa zaman da ihmal etme doktorunla görüş.allah korusun bizim hastalığımız ihmale gelmez.ama unutmaya ve hayata pozitif bakmaya çalış,dışarı çıkamasanda güzel güzel giyin,makyaj yap,bak eşin de varmış güzel sofralar hazırla ve hayata süper bak.bak benim eşim hastalığımı kabul edemedi ve beni bıraktı,çok şanslısın senin yanında olan bir eşin var.ona sımsıkı sarıl,hayata sımsıkı sarıl.mutlaka bu günler geçecek...daha yenisin ben ilk 5 yılımı senin gibi ataklarla geçirdim ama ondan sonra ataklarım yok denecek kadar azaldı,yeterki pozitif ol
a.s.
teşekkür ederim ablacım ama olmuyo üzülüyorum korkuyorumda ya saçlarım hiç uzamicak şişko olcam böbreklerim daha kötüye giderse 3ay bitti ama hala herşey yoğun normal hayatıma dönemedimki abla yüzüm kurt gibimi olucak o kortizon hapını ölene kadarmı kullancam geçicekmi bu günler
polyanna evlendikten sonramı çıktı bu hastalığın eşin seni bırakıp gitti ve şuan evlimisin
en kesinlikle bu hastalığın direk psikoljiyle alakalı olduğunu düşünüyorum ne kadar takarsan vucudundaki değişiklikler o kadar çoğalıyo mutlu olur hayata bağlanırsan neşeli olur kafana takmazsan inanın ağrı denen bir şey kalmıyo ben bunu çözdüm artık benimde tanım kasımda konuldu çok hafif dendi bakalım nisan gibi kontrole gidicem ne gibi değişiklikler olmuş görücez Allah hepimizin yardımcısı olsun artık kendimiz için yaşamaya başlamalıyız
a.s.
polyannaaa özel msj larını açarsan sana msn adresimi yazıcam canım msn den görüşelim...a.s.
merhaba sevgili royall
adresini nasıl alırım,gerçekten seni msn görmek,ve ordan yazışmayı bende isterim.sevgiler...
elif kim,ona nasıl ulaşacağım?bu arada kayınpederin iyidir inşallah,nasıl oldu?inşallah çabuk iyileşir.adresimiiii elif ten alabilirsin canım....
elif kim,ona nasıl ulaşacağım?bu arada kayınpederin iyidir inşallah,nasıl oldu?inşallah çabuk iyileşir.
bugün kimse yok
alooooooooooooooo nerdesiniz arkadaşlar,siz olmayınca olmuyor.ama bugün çok mutluyum;çünkü doktorumla uzun zamandır konuşmamıştım onunla konuştum.iyiki doktorlarımız var.herkese sevgiler.
1997 yılında hastalığım başladı ve 2002 de evlendim ve eşime doktorum herşeyi anlattı,kabullenmişti ama 1-2 yıl sonra beni bırakıp gitti.ama olsun hayat böyle daha güzel,hayatımı yaşıyorum.ve bana yazdığın için çok teşekkür ederim.hepimize acil ş,falar ve mutlaka hep birlikte bunu yeneceğiz.sevgiler.
ya ben ne diycemi bilemiyorm şimdi kimse bu zamana kadar böyle güzel konuşup anlatmadı bana hastalığımı biliyorm adını biliyorm ama sorularım hep cevapsız kalıyodu hepinize çok teşekkür ederim bende sizin gibi alışabilsem kabullenebilsem belki daha kolay olur ama olmuyo hep içimden ağlayasım geliyo aynaya bakmaya korkuyorm bide en önemlisi ya iyileşemezsem ölürsem diyorm doktorun her dediğini yapıyorm onun yanında sizinde yaptıklarınızı okuyorm uyguluyorm ama sanki 3aydır ilk defa bu içim rahatladı beni dinleyip zaman ayırdınız sorularımı cevapladınız bi annem var zaten derdimi dinleyen oda cevaplıyamamki kızım ah bilsem der durur ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ben hepimize dua ediyorm ablalarım iyi akşamlar