skyeed Meme Estetiği Ameliyatı

Sen çok yaşa emi Ödemlerin gidiyor ve Seninde gözün alışınca Küçüldüler diyosun Gördüm fotoları gayet büyükler

oyle mi dersin..bı kac gune sutyensız gorursunuz de o zaman yuzume gerceklerı vurursunuz :18:
ben uyuyucam.opuyorum hepınızı. :119::119::119::119::119:

cnm nolur üzme kendini cidden kafana takıcak bişey yok
gayet güzeller maşallahh

Evet gayet güzel Keyfini sür aarkadaşım yaza Bomba gibi hazırsın tatlı uykular buarada sana

Okuyunca kücük bir sey bekliyorudum, görünce cok sasirdim benim gözüme bayagi büyük geldiler... Inan merak edilecek bir durum yok... )

canım çok şekersin.daha çok yeni bütün sıkntıların son bulacak inşallah.sarktığını zannetmiyorum.bandajlar sarkmaması için değil,şişliklerin inmesi için sanırım.küçüldüklerini yazmışsın.evet insanın gözü alıştıkça küçülmüşler gibi geliyor.ama eminim çok güzellerdir sen kafana takma.

oyle mi dersin..bı kac gune sutyensız gorursunuz de o zaman yuzume gerceklerı vurursunuz :18:
ben uyuyucam.opuyorum hepınızı. :119::119::119::119::119:

maaşallah arkadaşım çok güzel gözüküyorlar. ya yaz geldi bende istiyorum artık yaaaa((

merhaba skyeed çok geçmiş olsun ne güzel atlatmışsın bitmiş artık sıra sefasını sürmekte resmini göremedim sanırım bomba gibi olmuşlardır ben ameliyattan sonra ilk ne zaman ve kaç kere doktor kontrolüne gidildiğini merak ettim cevap yazarsan sevinirim

aa iyi o zaman. ama belki senen dolunca alır doktor.
yoksa oda ameliyat ücretine mi dahildir neyse tecrübe edelim de hele dimi

Skyeed Nerelerdesin Canım Ne Yaptın Merak ettim seni Yeni sütyen alacaktın aldınmı :92: Ciciçlerine :81: Merakla bekliyorummm

yok canım ne alaka sene dolunca.kırkı cıkınca gibi bise oldu mevlut mu yaptırsam kırkım cıkınca

koptum yaaaaaa 40çıkınca mewlüt ewet skyeedcıım şu sütyenli fotolarını görelim artık yaaww bi de ne zaman kontrole gidceksin kesinleştirdnmi? çarşamba demştin ama? :92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…