• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

skyeed Meme Estetiği Ameliyatı

Merhabalar,

Bir suredir burada yazdiklarinizi takip ederek bircok sey ogrendim, benim de gelisim eksikliginden oturu cok kucuk goguslerim ve silikon takturmayi dusunuyorum. Fakat aklima takilan bircok soru var bana yardimci olabilirseniz cok sevinirim;

Benim icin buyuklugunden once dogal gorunmesi cok cok onemli, deneyimlerinize dayanarak sizce bu ne kadar mumkun?
Tavsiyelerinizden yola cikarak Eser Aydogdu yu dusunuyorum fakat kimseye haber veremem ve yurtdisindan gelicem isten izin alip, sizce tek basima idare edebilir miyim?
Ayrica Eser Hanim in guncel ucretleri hakkinda bilginiz var mi?

Yardimci olabilirseniz minnettar kalirim, tesekkurler

Merhabalar,

Bir suredir burada yazdiklarinizi takip ederek bircok sey ogrendim, benim de gelisim eksikliginden oturu cok kucuk goguslerim ve silikon takturmayi dusunuyorum. Fakat aklima takilan bircok soru var bana yardimci olabilirseniz cok sevinirim;

Benim icin buyuklugunden once dogal gorunmesi cok cok onemli, deneyimlerinize dayanarak sizce bu ne kadar mumkun?
Tavsiyelerinizden yola cikarak Eser Aydogdu yu dusunuyorum fakat kimseye haber veremem ve yurtdisindan gelicem isten izin alip, sizce tek basima idare edebilir miyim?

canım burdaki skyeed arkadaşımız eser hanıma ameliyat olup daha sonra sorun yaşamış olan bir arkadaşımız onun dışında sanırım bir iki kişi daha vardı. yani eser hanım herzaman muhteşem eserler çıkaramayabiliyo :50: bu diğer doktorlar içinde geçerli tabiki eser hanımı kötülemiyorum ama eser hanıma ameliyat olup daha sonrasında mutsuz olan arkadaşlar daha fazla sanırım.şuan memnun olan arkadaşlarda var saltam ve aledax var mesela şuan memnunlar onlardanda fikir alabilirsin. ben Eser hanımla görüşmeye gittim ama açıkçası bana pek sıcak gelmemişti eser hanımın şuanki fiyatı 6000 tl cnm herşey dahil. tek başına idare edebileceğini sanmıyorum üstelik yurtdışından geliceksin yanında sana yardım edebilecek birisi olursa daha iyi olur diye düşünüyorum. :44:

canım burdaki skyeed arkadaşımız eser hanıma ameliyat olup daha sonra sorun yaşamış olan bir arkadaşımız onun dışında sanırım bir iki kişi daha vardı. yani eser hanım herzaman muhteşem eserler çıkaramayabiliyo :50: bu diğer doktorlar içinde geçerli tabiki eser hanımı kötülemiyorum ama eser hanıma ameliyat olup daha sonrasında mutsuz olan arkadaşlar daha fazla sanırım.şuan memnun olan arkadaşlarda var saltam ve aledax var mesela şuan memnunlar onlardanda fikir alabilirsin. ben Eser hanımla görüşmeye gittim ama açıkçası bana pek sıcak gelmemişti eser hanımın şuanki fiyatı 6000 tl cnm herşey dahil. tek başına idare edebileceğini sanmıyorum üstelik yurtdışından geliceksin yanında sana yardım edebilecek birisi olursa daha iyi olur diye düşünüyorum. :44:

Merhaba Kızlarr....
ben 3 Mayıs 2012 de Eser Hanıma ameliyat oldum. evet, ameliyata gitmeden yada karar almadan önce burada yazılanları okudum....olumsuz ve olumlu, şikayet ve tavsiye.....ben şuna inanıyorum ki, her cerrahın muhakkak başarısız ameliyatı da olmakta. bunu sadece cerraha da bırakmak yanlış, kişinin vücut yapısı ve vücudun tepkisi de önemlidir. her hangi bir reyaksiyondan dolayı hemen doktoru suçlamak bana gçre yanlış...ama doktorun yanlış işleiminden sonra kaynaklanan sıkıntı ise, o zaman hakkını arayacaksın. Bence ameliyat olmadan önce sadece tek doktora değil, birkaç doktora git, kafana kim yatarsa ona yaptır...buradaki fikirler önemli ama doktorla yüz yüze yapılan görüşmeler de önemlidir.
İnşallah bende sorun çıkmaz..daha 1 ay oldu olalı ama hızlı iyileştim, çok sızıntım olmadı, 4 cü gün iş yerindeydim...kontrollere gidiyorum...normal hayata çoktan dondüm.
Hayırlısı...şimdiden geçmiş olsun...
Bu arada Eser Hn 6.000 TL dir, Esthethica Hospital Ataşehir de yapıyor...
bu arada TEK BAŞIMA gittim, hemşireler yardım ediyor...
albümde resimlerim mevcuttur ..: MENTOR, HIGH PROFILE, 275-300 CC, meme ucundan, kas zarı altı...

hoşça kalın

Son düzenleme:
Merhabalar,

Merhaba titanıum.

Öncelıkle kararın hayırlı olsun.Ben ve Saltam yenı amelıyat olduk Eser hanıma.
Eser hanımın bana göre en baskın özellıgı kesınlıkle dogallıktan yana.Ben burdayım diyen proteze karşı.Diri ve dogal olması konusunda çok hassas.Ben büyük istememe ragmen olabilidigince dogal kıvamda yaptı.Saltamın kıler zaten şahane.
Ayrıca ben karın germede oldum.Doktorumdan memnunum.Yalnız gelme ve kalma konusunda sıkıntı yaşamassın.Asıstanı her türlü kolaylıgı saglar size.

Fiyat konusuna gelınce duvarda asılı bir tarıfe usulu oldugunu sanmıyorum.Piyasası neyse emegının karşılıgı alır gerekırsdede kolaylık saglar.

En iyi cevabı ofisini arayınca alırsınız emin olun.

Birde ben ameliyat olmadan doktorum hakkında olumsuz yoruma rastlamadım.Memnun olmayan arkadaşlarımız varmış.İyikide görmemişim kurar durudum artık sabahlarca.
Yaklaşımı nezaketi teknigi vs. Ben memnunum.Tavsıye ederim.

Merhaba Kızlarr....
ben 3 Mayıs 2012 de Eser Hanıma ameliyat oldum. evet, ameliyata gitmeden yada karar almadan önce burada yazılanları okudum....olumsuz ve olumlu, şikayet ve tavsiye.....ben şuna inanıyorum ki, her cerrahın muhakkak başarısız ameliyatı da olmakta. bunu sadece cerraha da bırakmak yanlış, kişinin vücut yapısı ve vücudun tepkisi de önemlidir. her hangi bir reyaksiyondan dolayı hemen doktoru suçlamak bana gçre yanlış...ama doktorun yanlış işleiminden sonra kaynaklanan sıkıntı ise, o zaman hakkını arayacaksın. Bence ameliyat olmadan önce sadece tek doktora değil, birkaç doktora git, kafana kim yatarsa ona yaptır...buradaki fikirler önemli ama doktorla yüz yüze yapılan görüşmeler de önemlidir.
İnşallah bende sorun çıkmaz..daha 1 ay oldu olalı ama hızlı iyileştim, çok sızıntım olmadı, 4 cü gün iş yerindeydim...kontrollere gidiyorum...normal hayata çoktan dondüm.
Hayırlısı...şimdiden geçmiş olsun...
Bu arada Eser Hn 6.000 TL dir, Esthethica Hospital Ataşehir de yapıyor...
bu arada TEK BAŞIMA gittim, hemşireler yardım ediyor...
albümde resimlerim mevcuttur ..: MENTOR, HIGH PROFILE, 275-300 CC, meme ucundan, kas zarı altı...

hoşça kalın

özel hakkımı henuz kazanamadım.ilk topige yazıyorum.

Kızlar bende istiyorummmmmm ama korkuyorumda ya suan enne cok tutulan silimin hangisi birde bu Mert'ler kaç yılda değişmeli birşeyi daha sorucam ama gülmeyin esler dokunduğunda normal gibi yani kendi göğsümüz gibi hissediyorlar mı ya ağırlık oldugunda patlamaz demi ben bile yazarken koptum ama daha nasil usturuplu sorayım bilemedim heeeee:1:

Merhabalar Melita, Saltam, Aledax,

Oncelikle Cok cok tesekkur ederim cevaplariniz ve bilgiler icin, Dediginiz gibi birden fazla doktorla gorysmek en iyisi fakat zamanlama konusunda cok sikintilarim var, yani turkiyeye gelip 10 gunden fazla kalamam. Dolayisiyla gelecegim vakte kadar en azindan 2 doktora indirmis olmam gerekiyor secenekleri. Ayrica yazilan yorumlara baktim da zannettigim kadar kolay bir ameliyat olmayacak galiba :(:( korktum acikcasi.. Ama butun omrumu bu sivilce boyutunda goguslerle gecirmek istemiyorum dolayisiyla kararliyim ameliyat olmaya!! Insallah dogru bir doktor seciminden sonra basari bir sekilde hallederim.

Ayrica bir arkadas daha sormus; dokununca silikon oldugu anlasiliyor mu! Yoksa normal gogus kivaminda mi?

Cok tesekkurler tekrardan yardimlariniz, deneyimlerinizi paylastiginiz icin:)

Amelıyatımı iptal ettim skyeed! Senın söyledıklerın benı çok etkıledı. Çocuğum olduğu için 2 değil 10 kere düşünüyo insan yaşanabilecek aksilikleri.. Başka bir doktor başka bir zaman için erteledim yani arkadaşım

Back