• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

skyeed Meme Estetiği Ameliyatı

Fıstıkçım harika olmuş cicişlerin :nazar: nazar değmesin sen doktoruna sor bandaj olayını sormadan çıkartma gerçi sporcu südyeni ile yatıyormuşsun ama bilemem genede her doktor farklı bende bandaj yoktu 2 gün Ameliyattan çıktığım vakit üzerimde sütyen giydirmişlerdi sıksıkı onun üzerine bandaj sarmıştı doktorum :26: yani elastik bandaj Sütyenimin üzerine sarılıydı sadece 2 gün sar dırdı ve geceleri yatarkende operasyon dan sonra takılan sütyenimle yatıyorum bundan başkası ile rahat edemiyorum yıkıyıp yıkıp giyiyorum uyurken :34: tabi :1: Yedek almam gerek lakin normal çamaşırcılarda satılmıyorrr :92: :1:

Ben mesajında ne demek istedigini anlamadım arkadaşım.Doktorunun çıkarttıgını sanmıyorum,aynı doktora ameliyat olduk filan..anlamadım yani.Ben ayrıca Hasan beye ameliyat oldum???????????

yok canım ben senin için yazmadım skyeed için aynı doktora ameliyat olduk dedim.bu sebeple doktoru çıkartmasını söylemiş olamaz bandajlarını diye düşünüyorum.sen doktormu çıkart dedi ,doktor farkı diye yazınca senin yazdığına cevap yazdım,kusura bakma yanlış anlaşılma için.senin biliyorum hasan beye olduğunu tümüyle yazdıklarını okudum,sanada çok geçmiş olsun.

yok canım ben senin için yazmadım skyeed için aynı doktora ameliyat olduk dedim.bu sebeple doktoru çıkartmasını söylemiş olamaz bandajlarını diye düşünüyorum.sen doktormu çıkart dedi ,doktor farkı diye yazınca senin yazdığına cevap yazdım,kusura bakma yanlış anlaşılma için.senin biliyorum hasan beye olduğunu tümüyle yazdıklarını okudum,sanada çok geçmiş olsun.

Tamam canım,sen benim yazdıgım yazıyı alıntı yapınca kafam karıştıda ondan yani.Sanada geçmiş olsun canım.Geçti gitti inşallah.:66:

öncelıkle cok gecmıs olsun.dikleştirme ve silokn ameliyatı olmussun nasıl gectı sonucundan memnunmusun.aynı amelıyatı bende ıkı ay once oldum hıc memnun dıgılım cok sorunlu oldu sonuc olarak cok mutsuzum:14: arkadasım senn böle mükemmel gecmesıne sevındım

öncelıkle cok gecmıs olsun.dikleştirme ve silokn ameliyatı olmussun nasıl gectı sonucundan memnunmusun.aynı amelıyatı bende ıkı ay once oldum hıc memnun dıgılım cok sorunlu oldu sonuc olarak cok mutsuzum:14: arkadasım senn böle mükemmel gecmesıne sevındım
çok üzüldüm çok geçmiş olsun,inşallah en kısa zamanda tüm sıkıntıların son bulur.doktorunu çok merak ettim.sadece doktorun isminin baş harflerini yazarmısın?

Son düzenleme:

canım cok gecmis olsun.
neden memnun kalmadın boyuttanmı kesı ızlerı mı nedır sorun ?

ben doktorunun çıkarttığını sanmıyorum çünkü bende aynı doktora ameliyat oldum .benim kontrole gittiğimde bile pansuman yapıp hemen sıkıca kapatıyordu.bende rahatsız olduğumu söylediğimde bandaj şişliklerin inmesi açısından iyidir demişti.ikinci gidişimde bandajlar çok sıktığı halde hiç ellemedim bile.seninde dediğin gibi ayrıca bandajların üzerinde sporcu sütyenimde vardı.bana böyle duracak demişti.inşallah en kısa zamanda bütün sıkıntılarını atlatır.

kızlar aynen oyle doktor soylemedı ben dayanamadım ve cıkardım.
bandajın üzerinde siyah sporcu sütyenı var ama onun hic etkıs yok gıbı zaten bandaj sarıyo oda ustunde oyle duruyo.
sankı iki gündür şişlikler azaldı sol göğsüm normal meme seklini almıs gibi.tam 12 gün oldu.
soyledıklerınızı dıkkate alıyorum hemen.
ama yatarken takamıyorum bandaj cok rahatsızlık verıcı.
memelerım sarkmısmıdır sankı sıslıkler ınınce sarkmıs gıbı geldı
bılmıyorum.
bu arada eser hanım yurtdısında oldugu ıcın pansumana gıtmedım daha dogrusu cagırdılarda gıtmedım kendım alkol aldım surdum uzerınede flester bant cektım doktorun yaptıgı gıbı.
yarın tenturdıyot alıp surcem.haftaya gıdıcem kontrole.
pansuman yapmak cok zevkli.
alkol dokuyosun pıt pıt siliyosun bantları ucgen seklınde yapıstırıp meme ucumu acıkta bırakıyorum cok komık gorunuyo fotosunu cekıp koycam gulun dıye :52:

Bende görebilirmiyim fotografları cooook merak ettim..bugün görüşmem var yine,fikir olsun

kızlar sisliklerim azaldıkca kucuk gelıyolar ya.
keske 275 olsaymıs 299 olsaymıs ya off

:53::53:canııımmm çok mu küçüldürler yaaa :26::26: sütyen giydiğin zaman nasıl durcaklar acaba, öyle de düşün canım. inşallah sana öyle geliyordur yaa. fotoğraflarını sabırsızlıkla bekliyorum caaanıımmm:92::92:

:53::53:canııımmm çok mu küçüldürler yaaa :26::26: sütyen giydiğin zaman nasıl durcaklar acaba, öyle de düşün canım. inşallah sana öyle geliyordur yaa. fotoğraflarını sabırsızlıkla bekliyorum caaanıımmm:92::92:

sütyen taktım bütün gün..biraz once sana ozelden mesaj attım..
beklersen foto cekip yollarım
valla kucuk gelıyo gozume.

cnm fotodan banada göndersen doktorum belli ama cc lere hala kararsızım doktorum küçük takmak isteyenlerden bende fikir edinirim :26:

canııımm şimdi okudum özelden msjını çook teşekkür ederim yardımın içinn.....8 nisana aldımn ben ameliyat tarihini. bana 260 cc en az olur dedi. ben de kararsızım iştee:44: canıım fotonu gönderebilirsen çoook sewinirim. ben özelden msj atamıyorum yaaaaaaaaa:84::84::84: haftaya kontrole gdicem demşsinn. kontrol gününü bana sölersen ben de gelsemde görüşsek süüper olur canım yaaaa.. rüzgargülü bu cumartesi gelcekti ama arkadaşım izmirden geliyor, onunla görüşemeyeblirim. ama seninle görüşmeyi çoook isteriiim canıııımmm tabi sen de uygun görürsen:54:

foto ekledim albüme baksanıza bi ama sütyen kücük oldugu için tastılar
sütyen yokken kücük hic alakası yok.
bi kac gün sonra sütyensiz de koycam

canııımm şimdi okudum özelden msjını çook teşekkür ederim yardımın içinn.....8 nisana aldımn ben ameliyat tarihini. bana 260 cc en az olur dedi. ben de kararsızım iştee:44: canıım fotonu gönderebilirsen çoook sewinirim. ben özelden msj atamıyorum yaaaaaaaaa:84::84::84: haftaya kontrole gdicem demşsinn. kontrol gününü bana sölersen ben de gelsemde görüşsek süüper olur canım yaaaa.. rüzgargülü bu cumartesi gelcekti ama arkadaşım izmirden geliyor, onunla görüşemeyeblirim. ama seninle görüşmeyi çoook isteriiim canıııımmm tabi sen de uygun görürsen:54:

almadım daha eser hanım yok diye aramadım sanırım carsamba gidicem büyük ihtimal

Back