• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

boyum 174 kilom 51 52 gibi birşey benim. göğüs altı 76 göğüs başı 84. ve omuzlarım göğüs kafesim geniş. o yüzden endişe ettim 250 cc de. nasıl olacak bilmiyorum sonucunda üzülmek istemiyorum. yani haklısın tabi ama elimde değil ister istemez kapsülü düşünüyorum bukadar az kalmışken hele daha çok düşünmeye başladım..

Bence sen Barış beye de ki, ben küçük olsun istemiyorum, olabilecek en büyük protezi kullanın. O zaten yakışmayanı kullanmaz, 290 güzel olursa onu kullanır. Her şey güzel olacak, endişelenme, olumsuz düşünme, iyi düşün ki iyi olsun.

Vardı bir tane, ama forumda resim paylaşmıyorum, istersen mailine atabilirim.

izlerini cok merak ediyorum mail atabilirsen cok sevinirim. ben kendi izimi paylasmistim yorum yapilmasi icin ama kimseden yorum alamadim o yuzden kaldirdim.5. aydayim hala hissizliklerim var siz de de durum boyle mi acaba?

Ama korkuyorum.Göğüslerim çok küçük geliyor bana.75 a.Yardımcı olurmusunuz.Birkaç arkadaşı ekledim bilgi için ama kabul edilmedim henüz:(

Ameliyat yaptıranlar ekleyin lütfen.Bilgi istiyorum sizden:( Ameliyattan çok korkuyorum.Bir ameliyatımda narkozdan çıkamadım ama olmamda gerekiyor.Lütfen yardım edin:(

Ameliyat yaptıranlar ekleyin lütfen.Bilgi istiyorum sizden:( Ameliyattan çok korkuyorum.Bir ameliyatımda narkozdan çıkamadım ama olmamda gerekiyor.Lütfen yardım edin:(

Merhabalar ben ameliyat olanlardan degil cesaretlenip en sonunda simdi zamani diyenlerdenim :)

Maddi imkaniniz varsa saglik yonunden de ameliyat olmaniza bir engel yoksa hic telas yapmayin.
Burada ameliyat olup harfi harfine bizi bilgilendiren bir suru arkadas var..Forumda bu konuda gereginden cok fazla bilgi var tek tek butun konulari dolasIP bilgi edinin. Bi de korkmayin :)

Son düzenleme:
izlerini cok merak ediyorum mail atabilirsen cok sevinirim. ben kendi izimi paylasmistim yorum yapilmasi icin ama kimseden yorum alamadim o yuzden kaldirdim.5. aydayim hala hissizliklerim var siz de de durum boyle mi acaba?

Resim eklediğini görmemişim canım, yoksa yorum yapardım. Ameliyat yerimde hissizlik yok, mailini yazarsan gönderirim canım tabii ki.

Mrb cnm meme estetigi konunun cogunu okudum.bende 1hafta once meme buyutme ameliyati oldum
Kas zari yontemiyle 300 cc damla uygulandi suan cok sert ve dikler.
Gogus alti olcum 72 ustu 87 oldu seninde olculerini kendine yakin buldum
Senden rica etsem ameliyatinin ilk haftalariyla 2. Yada 3.ayinin fotosunu bana yollayabilirmisin zamanla ne kadar oturucagini merak ediyorum bnm icin en ii ornek sensin die dusunuyorum
Mail adresimi ozel msj atmak istedim ama mesaj kutun dolu
Yardimci olursan sevinirim

eskı yazısmalara goz attım aylarca yıllarca sayfa sayfa okurken sımdı ılgım azaldı.
ama benm o gunlerımı yasayan amelıyat olmak ıseyen cesaret edemeyen arkadasların oldugunu bılıyrm
kısaca 4-5 aylık donemı aktamak ıstıyrm belkı yardımcı olur
ılk amelıyat haftası berbattı ama sımdı unuttum bıle:)
kımse agıdan ölmemıs abartılck bır durum yok... mesele yatış pozısyonu opeasyon bölgesı ssebebıyle ıstenılen pozısyonda yatıs olmuyo buda sırt bboyun agrısı yapıyr agrı da agrı ama 4 gunden sonra azalarak bıtıyor
psıkolojı agrıyı hafıfletıyor hayalımız gercek olldu:))
ama ben sole bır sey yasadım herkezde olmustur boyuttan hıc memnun kalmadım
dr sureklı sıkayet ettm bu nee dıe 275cc sag 350cc sol
ayol bu kadar para ver fındık oldu cevız pişman oldum hemen ama sonra sonra odem gıttı sılıkonlar yerlestkçe daha buyudu
oysa mantk ödem varken daha buyuk gorunecegı hayır bence derı esneklestıkce sekıllenıyo e daha da dısa cıkıyo ende öyle oldu
ıyıkı daha buyuk olmams zaten cok zayııfım kılo alısı da etkılıyor
sımdı ıse camasır takmıyrm göğüs uclaım cok belırgın olmadıgı ıcın dıkkat cekmıyor
tek sorun meme altıda olsa hıs kaybı sol 2 ay hıc hıssedmedım dah yenı yenı normale dönüyo ama eskısıyle alakası yok tek uzulduğüm nokta bu ama buna bile değer benım ölçüleim
80-62-90 dı boyum 1.72 sımdı 90-60-88 popo erıdı bu arada dogum sonarsı asıırı kılo kaybından olsun memeler gü<elleşdi
korkulacak hiçbirşey yok 3-4 güne normalleşiyo herşey bu kadar sıkıntıda olsun ı zahmet değer

Mrb cnm meme estetigi konunun cogunu okudum.bende 1hafta once meme buyutme ameliyati oldum
Kas zari yontemiyle 300 cc damla uygulandi suan cok sert ve dikler.
Gogus alti olcum 72 ustu 87 oldu seninde olculerini kendine yakin buldum
Senden rica etsem ameliyatinin ilk haftalariyla 2. Yada 3.ayinin fotosunu bana yollayabilirmisin zamanla ne kadar oturucagini merak ediyorum bnm icin en ii ornek sensin die dusunuyorum
Mail adresimi ozel msj atmak istedim ama mesaj kutun dolu
Yardimci olursan sevinirim

merhaba geçmiş olsun öncelikle zor zamanı atlatmıssnız.ben 5 ay oldu tecrubemı paylaşabilirim umarım yardımcı olurum.
ılk hafta cok cok normal 6 aya kadar beklentınızı dusuk tutun benım 2. ayda yumasamaya basladı ama normal meme olmadı sımdı dahda ıyı hatta sankı sılıkon yok gıbı asla yumusacık olmayacak bunu blıyorm ama ben öyle meme dokusunuda cok semedıım cıın uzucu durum deıl
ılk ay suyen aldım bınbbr heves gıydıkce morelım bozuldu füze gibi sert hareketsız hep öyle kalacAK sandım ama öle deilmiş :)sabır

eskı yazısmalara goz attım aylarca yıllarca sayfa sayfa okurken sımdı ılgım azaldı.
ama benm o gunlerımı yasayan amelıyat olmak ıseyen cesaret edemeyen arkadasların oldugunu bılıyrm
kısaca 4-5 aylık donemı aktamak ıstıyrm belkı yardımcı olur
ılk amelıyat haftası berbattı ama sımdı unuttum bıle:)
kımse agıdan ölmemıs abartılck bır durum yok... mesele yatış pozısyonu opeasyon bölgesı ssebebıyle ıstenılen pozısyonda yatıs olmuyo buda sırt bboyun agrısı yapıyr agrı da agrı ama 4 gunden sonra azalarak bıtıyor
psıkolojı agrıyı hafıfletıyor hayalımız gercek olldu:))
ama ben sole bır sey yasadım herkezde olmustur boyuttan hıc memnun kalmadım
dr sureklı sıkayet ettm bu nee dıe 275cc sag 350cc sol
ayol bu kadar para ver fındık oldu cevız pişman oldum hemen ama sonra sonra odem gıttı sılıkonlar yerlestkçe daha buyudu
oysa mantk ödem varken daha buyuk gorunecegı hayır bence derı esneklestıkce sekıllenıyo e daha da dısa cıkıyo ende öyle oldu
ıyıkı daha buyuk olmams zaten cok zayııfım kılo alısı da etkılıyor
sımdı ıse camasır takmıyrm göğüs uclaım cok belırgın olmadıgı ıcın dıkkat cekmıyor
tek sorun meme altıda olsa hıs kaybı sol 2 ay hıc hıssedmedım dah yenı yenı normale dönüyo ama eskısıyle alakası yok tek uzulduğüm nokta bu ama buna bile değer benım ölçüleim
80-62-90 dı boyum 1.72 sımdı 90-60-88 popo erıdı bu arada dogum sonarsı asıırı kılo kaybından olsun memeler gü<elleşdi
korkulacak hiçbirşey yok 3-4 güne normalleşiyo herşey bu kadar sıkıntıda olsun ı zahmet değer
Aahh canım ağzından bal damlıyor.. Allah ne muradın varsa versin.. İnşallah oturunca büyürler biraz :) sertlikleri nasıl.. Bir de fotoğraf ekleyecek misin :))

sertlik o ılk gun kı sertlıge oranla hıc yok deyebıırım genç kız memesı derler ya ılk cıkmaya basladıgı zaman kı sertlık suanda ole sert deıl dırı:1:
elımle yokladıgım zaman yumusak benım 5 yıl once sılıkon yatıran arkadasım 2 ayda benım memelere sok oldu mumkun deı bu kadar kısa surede yumusaması sekıllenmesı dıye
ben dual lane uygulandı sımdı yururken kosarken zıp zıp zıplyolar arkadasımın memelerı vıcık vıcık meme olmus yıllar daha ıyı gelıyor demekkı
ben ılk bır ay nefret ettım tas gıbı hareket yok estetık durmadıgını dusundum buyuk meme bu mu ne alak dedım
ınsan beklıyor kı dekolte duzgun dursun meme hafıf harekete baglı hareketlensın bunların hesı zamanla olusuyor bende sıkıntı eskı hassasıyetını kaybettı buna uzuluyorum ılk 2 ay hıc hıs yoktu sımdı basladı doktor zamanla duzelır dedı doru azalarak gecıyor umarım eskısı gıbı olurar
buarada resım nasıl eklenıyor bılmıyorum aslında hata ıle herkezın görmesınden korkuyorum rofılıme ekleyı özelletırme mı yaacagım blg verrsen hemen eklerım

Bayanlar ben uzun suredir istiyorum baris beye ise sanki gozum kapali guvenebilirmisim gibi hissediyorum sevgili oralet lutfen benimle irtibata gec foto gormeye ve cesaretlenmeye ihtiyacim var :/

Bayanlar ben uzun suredir istiyorum baris beye ise sanki gozum kapali guvenebilirmisim gibi hissediyorum sevgili oralet lutfen benimle irtibata gec foto gormeye ve cesaretlenmeye ihtiyacim var :/

canım ben barış çakır a ameliyat oldum yaklaşık 2 yıl oldu. bence eğer kararlıysan hiç düşünme ben hala keşke daha önce yaptırsaydım diyorum :) tek pişmanlığım bu... barış bey en doğru seçim bence... :)

canım ben barış çakır a ameliyat oldum yaklaşık 2 yıl oldu. bence eğer kararlıysan hiç düşünme ben hala keşke daha önce yaptırsaydım diyorum :) tek pişmanlığım bu... barış bey en doğru seçim bence... :)

pyskhe83 mail adresimi atsam bana resimlerinizi gönderir misiniz? barış beye ameliyat olanlar da okuyosa gönderebilirler mi??

Canım sayfaya aylar sonra açılışı seninle yapayım ekledim seni :3::3:

merhaba canım daha fazla olmadı üye olalı göğüs estetiği olmayı düşünürken yazıları okurken üye oluverdim ve kaç gündür senin yazdıklarını okuyorumda ne kadar güzel anlatıyorsun ve ekli olmadığın için resimlerini çok merak ediyorum prfilden gördüğüm kadarıyla müthiş olmuş kardeşim güle güle kullan çok yakışmış. benim maruzatım 20 ağustos sabahı ameliyat günüm ve okadar kişiye sormama rağmen tam cevap alamadım inşallah vakit bulurda yazabilirsin. boyum 170 kilo 53-54 arası damla protez kas üstü doktorum 340cc den başlayıp 400 e kadar bakıcam dedi banada süpriz olacak omuzlarım geniş biraz büyük istedim boyumdan ötürü kaldırabileceğimi düşünerek nasıl durur ? asıl sorum ailemin bilmemesi ben 3 gün onlardan ayrı kalsam iyileşmem için yeterli olur mu yani 4. gün 5. gün evimde dinlensem çok fark edilir mi? birde diren ler 2 gün kalcak onlar çıktıktan sonra iyileşme süreci daha çabuk mu oluyor ve diren nedir ben görebilecek miyim onu korktum iyice merak konusu. şimdiden tşk ederim :):):40::40::40:

Back
X