Canım oralet çok sık uğrayamıyor foruma, ben sana cevap vereyim cevapsız kalma :)
Ben de Barış beye ameliyat oldum. Sporcu sütyenini 10. gün görüşmesine gidene kadar taktım, 10.gün görüşmesinde normal sütyene geçebilirsin dedi ama kesinlikle en ufak bir dolgusu olmayan sağdan soldan taşırmayan tam olarak şapka gibi olan sütyenleri tavsiye etti şekillenmesini etkilemesin diye. Ondan sonra tavsiye ettiği sütyeni kullandım. Ama geceleri yatarken yine sporcu sütyeni takıyorum. Kolları kullanma mevzusuna gelince ben ilk günden itibaren kollarımı kullandım. İlk tuvalete gittiğimde başkasının yardımı oldu onun dışında kendim gittim, kendim yatıp kalktım, tabii kendimi çok zorlamadan. Sadece ilk 2 gün başkasının yardımıyla yemek yedim, onu da mecbur kalsam yiyebilirdim belki bilmiyorum, çünkü eve geldiğimde kendim yedim anlaşılmaması için :) Uzanma hareketleri biraz zor olduğu için birkaç gün biri yardım ederse iyi olur.
çok teşekkür ederim yazdığın için. peki günlük işerini kısıtladımı 2 gün sonrası. yani açıkcası şu durum moda tasarım okuyorum mayıs başı düşünüyordum 1 2 si gibi finallerim 20 sinde. çizim vs derken endişelendiğim konu kollarımı kaldırmak