Ben mesajında ne demek istedigini anlamadım arkadaşım.Doktorunun çıkarttıgını sanmıyorum,aynı doktora ameliyat olduk filan..anlamadım yani.Ben ayrıca Hasan beye ameliyat oldum???????????
yok canım ben senin için yazmadım skyeed için aynı doktora ameliyat olduk dedim.bu sebeple doktoru çıkartmasını söylemiş olamaz bandajlarını diye düşünüyorum.sen doktormu çıkart dedi ,doktor farkı diye yazınca senin yazdığına cevap yazdım,kusura bakma yanlış anlaşılma için.senin biliyorum hasan beye olduğunu tümüyle yazdıklarını okudum,sanada çok geçmiş olsun.
çok üzüldüm çok geçmiş olsun,inşallah en kısa zamanda tüm sıkıntıların son bulur.doktorunu çok merak ettim.sadece doktorun isminin baş harflerini yazarmısın?öncelıkle cok gecmıs olsun.dikleştirme ve silokn ameliyatı olmussun nasıl gectı sonucundan memnunmusun.aynı amelıyatı bende ıkı ay once oldum hıc memnun dıgılım cok sorunlu oldu sonuc olarak cok mutsuzumarkadasım senn böle mükemmel gecmesıne sevındım
öncelıkle cok gecmıs olsun.dikleştirme ve silokn ameliyatı olmussun nasıl gectı sonucundan memnunmusun.aynı amelıyatı bende ıkı ay once oldum hıc memnun dıgılım cok sorunlu oldu sonuc olarak cok mutsuzumarkadasım senn böle mükemmel gecmesıne sevındım
ben doktorunun çıkarttığını sanmıyorum çünkü bende aynı doktora ameliyat oldum .benim kontrole gittiğimde bile pansuman yapıp hemen sıkıca kapatıyordu.bende rahatsız olduğumu söylediğimde bandaj şişliklerin inmesi açısından iyidir demişti.ikinci gidişimde bandajlar çok sıktığı halde hiç ellemedim bile.seninde dediğin gibi ayrıca bandajların üzerinde sporcu sütyenimde vardı.bana böyle duracak demişti.inşallah en kısa zamanda bütün sıkıntılarını atlatır.
fotograf ekledim kızlar
kızlar sisliklerim azaldıkca kucuk gelıyolar ya.
keske 275 olsaymıs 299 olsaymıs ya off
canııımmm çok mu küçüldürler yaaa :26::26: sütyen giydiğin zaman nasıl durcaklar acaba, öyle de düşün canım. inşallah sana öyle geliyordur yaa. fotoğraflarını sabırsızlıkla bekliyorum caaanıımmm:92::92:
sütyen taktım bütün gün..biraz once sana ozelden mesaj attım..
beklersen foto cekip yollarım
valla kucuk gelıyo gozume.
sütyen taktım bütün gün..biraz once sana ozelden mesaj attım..
beklersen foto cekip yollarım
valla kucuk gelıyo gozume.
canııımm şimdi okudum özelden msjını çook teşekkür ederim yardımın içinn.....8 nisana aldımn ben ameliyat tarihini. bana 260 cc en az olur dedi. ben de kararsızım iştee:44: canıım fotonu gönderebilirsen çoook sewinirim. ben özelden msj atamıyorum yaaaaaaaaa:84::84::84: haftaya kontrole gdicem demşsinn. kontrol gününü bana sölersen ben de gelsemde görüşsek süüper olur canım yaaaa.. rüzgargülü bu cumartesi gelcekti ama arkadaşım izmirden geliyor, onunla görüşemeyeblirim. ama seninle görüşmeyi çoook isteriiim canıııımmm tabi sen de uygun görürsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?