yahu bende anlamadım cekiyolar suyada sokmadım
Sen çok yaşa emi Ödemlerin gidiyor ve Seninde gözün alışınca Küçüldüler diyosun Gördüm fotoları gayet büyükler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen çok yaşa emi Ödemlerin gidiyor ve Seninde gözün alışınca Küçüldüler diyosun Gördüm fotoları gayet büyükler
almadım daha eser hanım yok diye aramadım sanırım carsamba gidicem büyük ihtimal
kızlar aynen oyle doktor soylemedı ben dayanamadım ve cıkardım.
bandajın üzerinde siyah sporcu sütyenı var ama onun hic etkıs yok gıbı zaten bandaj sarıyo oda ustunde oyle duruyo.
sankı iki gündür şişlikler azaldı sol göğsüm normal meme seklini almıs gibi.tam 12 gün oldu.
soyledıklerınızı dıkkate alıyorum hemen.
ama yatarken takamıyorum bandaj cok rahatsızlık verıcı.
memelerım sarkmısmıdır sankı sıslıkler ınınce sarkmıs gıbı geldı
bılmıyorum.
bu arada eser hanım yurtdısında oldugu ıcın pansumana gıtmedım daha dogrusu cagırdılarda gıtmedım kendım alkol aldım surdum uzerınede flester bant cektım doktorun yaptıgı gıbı.
yarın tenturdıyot alıp surcem.haftaya gıdıcem kontrole.
pansuman yapmak cok zevkli.
alkol dokuyosun pıt pıt siliyosun bantları ucgen seklınde yapıstırıp meme ucumu acıkta bırakıyorum cok komık gorunuyo fotosunu cekıp koycam gulun dıye
oyle mi dersin..bı kac gune sutyensız gorursunuz de o zaman yuzume gerceklerı vurursunuz :18:
ben uyuyucam.opuyorum hepınızı. :119::119::119::119::119:
aa iyi o zaman. ama belki senen dolunca alır doktor.
yoksa oda ameliyat ücretine mi dahildir neyse tecrübe edelim de hele dimi
yok canım ne alaka sene dolunca.kırkı cıkınca gibi bise oldu mevlut mu yaptırsam kırkım cıkınca