Canım sana doktormu söyledi yatarken bandajları çıkar diye,yanlılş yapıyorsun,ben dpoktora pansumana gittigimde pznsuman için uzandıgımda bandajları açıp,çabuk çabuk pansumanımı yapıyorlardı,sonra ayaga kalkmadan hemen kapatıyorlardı.Ayrıca ameliyattan sonra hem ameliyat sonrası sütyenim vardı,üzerindende elastik bandajım vardı,mesela senin bandajlı resimlerinde alttan sütyenin yok.Doktor farkı demekki,anlamadım yani.Duşa gelince,dikişler alındıktan sonra doktor izin veriyor duşa,ama ayakta ve fazla oyalanmadan.Ben daha yeni yeni rahat banyo yapmaya başladım canım.Düşün yani,bunlar küçük sıkıntılar,heps, geçecek.Ama ben hergün balden aşşagı yıkanıyordum,üst tarafımıda sabunlu su yapıp kızıma sildiriyordum.Saçımıda egilerek yıkıyordum.Tabi banyo gibisi yok ama yinede hiç yoktan iyidir.Bebegini gögüslerinin üzerinde uyumasına gelince
çok yanlış bir hareket,şişliklerin inmez,ve taş gibi olurlar.Tabi senin bilecegin bir şey ama iyileşme süren uzar,sen sıkıntı çekersin.İş yapıyormuşsun
buda yanlış hareketlerden.Benim 1 buçuk ay oldu,yeni yeni ev süpürmeye başladım,eltimin 1 yaşında kızı var,onu bile hala kucagıma alıp sevemiyorum.Gögsüme çarpar,yanlışlıkla dokunur diye.Yani ameliyat olmak sorun degil arkadaşlar,ameliyattan sonra bakım önemli.Eger bu ameliyatı olacaksanız size gerçekten bakacak bir bayanın yanınızda olması şart.Buda önemli bir tavsiye.Sonra işte sorunlar oluyor,suçu doktora atabiliyorsunuz,neden böyle oldu,onun neden böyle olmadı gibi.