• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sweety27 Meme Estetiği Ameliyatı

Galiba cok dikkat ediyoruz ondan goz yanilmasi oluyor...Belki sisilikler henuz tam inmedigindendir.Yada normalde de iki gogus farkli olur ya... Kimi hanimlarda fark fazla olunca farkli olculerde silicon konuyor...Oyle bi sey olsa doktorun farkederdi. Bence superler fazla bakmamaya calis... Birazda guluyorum kendime bende senin gibiyim acaba kucukmu, farklimi diye... Esim surekli hayir sana oyle geliyor diye duzeltiyor...

aslında doktorum ilk 1 ay bişeye benzemez sakın moralim bozulmasın demişti suan aslında tabi ki cok cok iyi en azndan önceki hallerine göre :nazar: ama işte biri 1 cm falan daha yukarda acaba estlenir mi o kafama takılıyo fisfisfis

Bence farkedilmez bile bu fark olsada...Bence duzelir...3 hafta sonunda masaja baslamak gerekiyomus...Sanirim masajinda yardimi olur... Bu arada dikis izi icin hangi kremi kullanman onerildi?

Bence farkedilmez bile bu fark olsada...Bence duzelir...3 hafta sonunda masaja baslamak gerekiyomus...Sanirim masajinda yardimi olur... Bu arada dikis izi icin hangi kremi kullanman onerildi?

ewet cok belrgin degil zaten ama takıldı işte aklıma.. krem olarak furacin kullnıyorum.. sen ne kullanıosun?

Hic kafana takma tatlim... Onceki halini dusun ve rahatla... Ben daha kreme baslamadim. Persembe kont gidicem o zaman verecek. Burda Turkiyedeki ilaclarla ayni olmayabiliyor ilaclar bakalim ne verecek...

Hic kafana takma tatlim... Onceki halini dusun ve rahatla... Ben daha kreme baslamadim. Persembe kont gidicem o zaman verecek. Burda Turkiyedeki ilaclarla ayni olmayabiliyor ilaclar bakalim ne verecek...

haklısın aslında arada 1cm fark olsa bile eski haline göre süper oldukları kesin o yüzden içim rahat kaydirigubbakcemile5 sadece bazen daha iyi olablrdi diyorum :umursamaz: canım werdgi kremi iyi sık sık kullan iz kalmaması acısından..senin kesi yeri neresydi?

haklısın aslında arada 1cm fark olsa bile eski haline göre süper oldukları kesin o yüzden içim rahatsadece bazen daha iyi olablrdi diyorum : canım werdgi kremi iyi sık sık kullan iz kalmaması acısından..senin kesi yeri neresydi?

Icini ferah tut tatlim bence iyi olacak daha cok erken. Benimki gogus alti. Sadece 2 dikis alinacak dedi digerleri kendi dusecekmis.Dun gittigimde gayet iyi durumdalar dedi. Su an bandajli ben goremiyorum. Persembe alincak sanirim sonrasinda kullanmaya baslarim.

kızlar tamamen kendi göğüsünüz gibi mi oluyor? hiç hissetmiyor musunuz vücudunuzun içinde yabancı bir madde olduğunu?
çok istiyorum ama korkuyorum da. sözlüm pek istemiyor,doğal olmaz diyor,sahiden öyle mi.dokunulunca hissedilir mi?:sinifsinif:
lütfen yardım edin yaz sonu evlenicem

kızlar tamamen kendi göğüsünüz gibi mi oluyor? hiç hissetmiyor musunuz vücudunuzun içinde yabancı bir madde olduğunu?
çok istiyorum ama korkuyorum da. sözlüm pek istemiyor,doğal olmaz diyor,sahiden öyle mi.dokunulunca hissedilir mi?:sinifsinif:
lütfen yardım edin yaz sonu evlenicem

Selam;
Size 1 sayfa özel yanıt yazdım ama özel msj yollayamazsınız diye uyarı geldi ve hepsi silindi. Mailden görüşelim. Görüşemezsek de tek bişey diyeyim;
MUTLAKA OLLLL!!!! Eşine bakma, sonra en çok o mutlu olacak! Asla belli olmuyor, ben bunca yıl beklediğime üzülüyorum bi de 400cc taktırmadığıma. KESİNLİKLE HER KADIN -MEMESİ YOKSA- OLMALI!! Nasıl esmerken sarışın olup ömrü boyunca sarışın gezenlere kocaları ayyy, benimki esmerdi şimdiki hali yapma sarışın demiyorsa, onu öyle sarışın olarak kabul ediyor öyle seviyorsa, saçını okşarken, bu kadın aslında esmerdi, demiyorsa, aynen öyle oluyor. Silikon aklına bile gelmiyor. Bildiğin meme!!! Sevgiler. hihoyyyt

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

kızlaaaarrr suan o kadar mutluyum kiiii az önce dayanamadım sporcu sütyenimi cıkarttım tisörtümü giyindm sütyensiz nasıl görünüyo diye ve tek kelimeyle harikaydı ve sonra cokk önceden hayran kalıp aldıgım ama onu doldurcak kadar gögsüm olmadgı için öylece bekleyen bi sütyenim oldgunu hatrladım tabi hemen denemek istedim o kadar heycanlandım ki ilk defa sütyen deneycektim (amelyat olalı bgn tam 2 hafta oldu).. arkadasımın yardımyla sütyeni giydim inanamadımmmm bn kusur bulup dururken (yok biri 1 cm yukarda duruyo yok bu küçük oldu vs vs...) yıllardır hayalini kurdugum görüntüyle karsı karsıya oldugumu farkettim..hele bi de tisört sütyenle nasıl duruyo bi bakayım diye üzerime gecirdigimde nerdeyse aglaycaktımmm (tabii mutluluktaaaannnn) ya mükemmel bişey bunlarrr yaptrmakla iyi mi oldu kötü mü oldu karar weremezken cok cok cok dogru bi karar werdigimi de anlamış oldummmm yaaa cok mutluyum cookkk inş bi sorun yasamam...allah nazarlardan saklasın =) .. kızlar isteyen we imkanı olan hiiiiççç düşünmesin tek bişeyden emin olun su anki hallerinden cok daha iyi olcakları kesin (tabi bunun için ii bi estetik cerrahla görsmenz lazım) bu mutlulugu isteyen herkese yasatsın rabbim

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

kızlaaaarrr suan o kadar mutluyum kiiii az önce dayanamadım sporcu sütyenimi cıkarttım tisörtümü giyindm sütyensiz nasıl görünüyo diye ve tek kelimeyle harikaydı ve sonra cokk önceden hayran kalıp aldıgım ama onu doldurcak kadar gögsüm olmadgı için öylece bekleyen bi sütyenim oldgunu hatrladım tabi hemen denemek istedim o kadar heycanlandım ki ilk defa sütyen deneycektim (amelyat olalı bgn tam 2 hafta oldu).. arkadasımın yardımyla sütyeni giydim inanamadımmmm bn kusur bulup dururken (yok biri 1 cm yukarda duruyo yok bu küçük oldu vs vs...) yıllardır hayalini kurdugum görüntüyle karsı karsıya oldugumu farkettim..hele bi de tisört sütyenle nasıl duruyo bi bakayım diye üzerime gecirdigimde nerdeyse aglaycaktımmm (tabii mutluluktaaaannnn) ya mükemmel bişey bunlarrr yaptrmakla iyi mi oldu kötü mü oldu karar weremezken cok cok cok dogru bi karar werdigimi de anlamış oldummmm yaaa cok mutluyum cookkk inş bi sorun yasamam...allah nazarlardan saklasın =) .. kızlar isteyen we imkanı olan hiiiiççç düşünmesin tek bişeyden emin olun su anki hallerinden cok daha iyi olcakları kesin (tabi bunun için ii bi estetik cerrahla görsmenz lazım) bu mutlulugu isteyen herkese yasatsın rabbim

Sshekerciğim senin adına çok mutlu oldum:)))) bende 2 gündür aynı hisleri paylaşıyorum. Ameliyat sıkıntılarına rağmen sporcu sütyeni ve bantlarla bile kendimi accayip seksi bir hatun olarak hissesiyorum. Ameliyat olalı sadece 2 gün oldu 2 güncük ama bu ameliyatı olsammı olmasammı diye düşünen varsa düşünmesin.:lepi:

Sshekerciğim senin adına çok mutlu oldum:)))) bende 2 gündür aynı hisleri paylaşıyorum. Ameliyat sıkıntılarına rağmen sporcu sütyeni ve bantlarla bile kendimi accayip seksi bir hatun olarak hissesiyorum. Ameliyat olalı sadece 2 gün oldu 2 güncük ama bu ameliyatı olsammı olmasammı diye düşünen varsa düşünmesin.:lepi:

yaaa ne güzel. ben de burada yazanları iç geçirerek okuyorum hep. sözlüm ikna oldu, evlenince askere gidicek o zaman yaptırıcam inşallah. fikir değiştirmezsem tabi. bir yandan çok istiyorum bir yandan korkuyorumkaydirigubbakcemile3

Forumdan yazıları sürekli takip etmeme rağmen yeni üye oldum sizinle bir tecrübemi paylaşıp fikir almak istiyorum.
Ben haziran ayında 300cc kas altı yuvarlak protez taktırdım, ilk başşarda her şey çok güzeldi insan kendini çok iyi hissediyor. Fakat birkaç ay içinde sol potez aşağı kaydı şuan biri dik ve çok güzel dururken diğeri aşağı doğru kaydığı için kötü görünüyor. doktorum bunların olabilceğini 15 dk lık bi operasyonla düzelteceğini söyledi. Hastane masrafları için 500tl ödemem gerekiyormuş şuan çalışmadığım için ödeyemeceğim o yüzden erteledim.
Doktorum aslında oldukça iyi ve tanınmış biri hatta arkadaşımda ona yaptırdı gayet güzeller, doktorla sizin hatanız para veremem diye tartışamıyorum sonuçta yine adamın bıçağının altına yatıcam :(
Bu durum moralimi çok bozdu ne yapmalı bilmiyorum.....:olmaz:

sonucta düzeltilmeycek bişe deilmiş bnce bu tür seyler biraz da wücutla alakalı kaydirigubbakcemile5 görüntüsü nasıl peki?cok mu rahatsız ediyo?

sonucta düzeltilmeycek bişe deilmiş bnce bu tür seyler biraz da wücutla alakalı kaydirigubbakcemile5 görüntüsü nasıl peki?cok mu rahatsız ediyo?

Dr çok basit bi işlem diyo ama haberlerdede hep görüyorum yanlış estetik yüzünden daha kötü hale filan gelenler var. neyse olumlu düşünmek istiyorum problem çıkmaz umarım.
Görüntü sütyenle belli olmuyor ama çıkarınca birinin üst kısmı resmen boş protez aşağıda yani göğüs dekoltesi birinde var diğerinde yok.

Dr çok basit bi işlem diyo ama haberlerdede hep görüyorum yanlış estetik yüzünden daha kötü hale filan gelenler var. neyse olumlu düşünmek istiyorum problem çıkmaz umarım.
Görüntü sütyenle belli olmuyor ama çıkarınca birinin üst kısmı resmen boş protez aşağıda yani göğüs dekoltesi birinde var diğerinde yok.

cnm inşallah bir sorun çıkmaz.sevinçli haberlerini bekliyoruzopuyorumnanaktan

selam seker,

Yazdiklarini Rusen Bey' i oneren bir yakinim oldugu ve kendisiyle ilgili internetten bilgi edinmek istdigim icin yaptigim aramada denk gelip okudum.. Ancak Ankara' da ayni isimde 2 plastik cerrah oldugunu duydum bir yerden..
Anlattiklarin ilgimi cektigi icin doktorunun iletisim bilgilerini rica edecegim senden..
Tesekkurler..

merhaba herkese..sitede çok yeniyim sırf derdime çare bulmak için kayıt oldum.. keşke daha önce yazdıklarınızı okusaymışım:(
2 ay önce silikon taktırdım 220cc ankrada kenan atabaya ameliyat oldum.. Tercihi tamamen doktora bıraktım çünkü plastk crrahta en iyilerden biri olduğunu biliyorum..
Çok fazla mudahele etmedim, ama küçük olmasın diye çok söylemiştim..Yıllardır bu ameliyatı bekliyordum, ailemi razı ettim en ii doktordan birine oldum ama hiç memnun değilim.. Sanırım ameliyat olunca insanın beklentisi artıyor.. Eski halinden çok iyi ve inanılmazzz doğal ama benim yıllardır hayal ettiğim bu değildi...
İlk zamanlarda dah büyüktü ama ödemi attığımdan beri küçüldü gittiler..Yeni bir sütyen bile almadım düşünün o kadar hewesim kalmadı..Her duşa girdiğimde ağlıyorum her aklıma geldiğinde moralim bozuluyor..Sonunda aileme anlattım derdimi hem çok kızdılar hem de üzüldüler..Onlara karşı yüzüm yok ama mutlu değilim yapabilceğim bişey de yokki napayım..Çok büyük istemiyorum ama beni mutlu etcek, ameliyet olduğuma değcek bi boyut istiyorum.Daha doktora birsey söliyemedim ama 2. ameliyatı olmayı düşünüyorm.. 1.73 boyum 59 kiloyum kaç cc gider sizce? 320 tam karar olur diy düşündüm ben..bu gercekten son şansım :Saruboceq:

Yuvarlak olanlar 2 tane top'u deri altına yerleştirmişsin gibi duruyor...kıyafetlerde de üst taraftan taşıyor..o türleri genelde sahne şarkıcıları tuvalet giydiklerinde sexy görünsün diye yaptırıyor :1rolleyes: meme altı, kas altı işlemi bildiğim kadarıyla memenin yapısına göre belirleniyor..meme dokusu varsa kas altına doğal görüntü versin diye yerleştirme yapılıyor. Pütürlü yüzeyli silikonlar en son çıkanlar... kapsül oluşumunu en aza indiriyormuş yüzeyi öyle olunca..o yüzden o tavsiye ediliyor canım.

merhaba arkadaşlar
ben 5 gün önce ameliyat oldum.ve hiç araştırmamıştım.çünkü hiç memem yoktu.ilk okul çocuklarının ki kadar düzdü.bankacı olduğum için doktora gitmek içinde çok fazla zamanım yoktu.doktorloa tanışmaya gittiğim gün,zaten kararlıydım kesin yaptıracaktım ve detaylarla ilgili tüm kararları doktora bıraktım.kas altından 195 cc damla protez takıldı.dün bandaşım çıktıktan sonra göğüslerimi görünce moralim çok bozuldu.çünkü hala çok küçükler.şimdi şişlik ve ödem var.şişlik geçince dahada küçüklecekler.ağrı sızı bir yana maddi manevi herşeyi göze almıştım ama bu kadar küçük olması beni çok üzdü.şişlik geçtikten sonra bariz bir küçülme oluyormu? görüntü çok farkediyormu? bana yardımcı olursanız çok sevinirim.moralim çok bozuk :((

merhaba arkadaşlar
ben 5 gün önce ameliyat oldum.ve hiç araştırmamıştım.çünkü hiç memem yoktu.ilk okul çocuklarının ki kadar düzdü.bankacı olduğum için doktora gitmek içinde çok fazla zamanım yoktu.doktorloa tanışmaya gittiğim gün,zaten kararlıydım kesin yaptıracaktım ve detaylarla ilgili tüm kararları doktora bıraktım.kas altından 195 cc damla protez takıldı.dün bandaşım çıktıktan sonra göğüslerimi görünce moralim çok bozuldu.çünkü hala çok küçükler.şimdi şişlik ve ödem var.şişlik geçince dahada küçüklecekler.ağrı sızı bir yana maddi manevi herşeyi göze almıştım ama bu kadar küçük olması beni çok üzdü.şişlik geçtikten sonra bariz bir küçülme oluyormu? görüntü çok farkediyormu? bana yardımcı olursanız çok sevinirim.moralim çok bozuk :((

keske protezlerın boyutları hakında bı arastırma yapsaydın..bende kuculme olmadı ama amelıyattan sonra 4 gun gıttın kontrole cok dolgun ve asırı kocamanlardı odemlerde olunca bende cok kotu oldum hep boole kocaman mı kalacak dıe..ondan sonrakı yanı 1.haftadakı kontorlumde sısler ındı ve hala o zamankı gıbı..kuclme olmadı sadece artık patlayacakmıs gıbı degıller daha dogallar....sen odemlı halıne alıstıgın yada ılk o sekılde gordugun ıcın ssana kuculuyomus gıbı gelıyo ama kuculmuyo sadeece kodugu protezın buyuklugu kalıyo..

merhaba arkadaşlar

merhaba ssnnmm oncelıkle cok gecmıs olsun,cok moralını bozma oncekı halınden cok cok daha guzeldır.amelıyattan sonra bırcok kısı kucuk buluyor yenı halini.pekı amelıyattan once resım gostermedı mı doktorun?

Back
X