• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sweety27 Meme Estetiği Ameliyatı

güzel arakadaşlarım,
ameliyatı olan tüm arkadaşlara acilen sağlık ve mutluluk diliyor,ameliyat günlerini alan ve ameliyat olmayı amaçlayan arkadaşlarada en sağlıklı biçimde bir an önce ameliyatlarını geçirmelerini diliyorum öncelikle.
sizden dileğim eğer izmir de yaşayan yada izmir'de ameliyat olmuşlarınız varsa lütfen beni bilgilendirin doktor seçimi konusunda bilgi sahibi degilim. ızmirli arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa çok yardımcı olmuş olacaklar.
haberlerinizi bekliyorum
sevgiler hepinize

175 cc cok kucukmus ya baya benımkıler 230 mu ne tam hatırlamıyorum sımdı 2 yıl oldu ama buyukler ve cok memnunum gorunusunden,kılo aldım bırazda dahada buyuduler,hatta dıyodum daha buyuk yaptırayım ama tabı onu doktorlar bılır hem ne kadar buyuk olursa o kadar agrı cok oluyormus bende cektım baya agrı.Evet hıs kaybı genelde olmuyor ama bazılarında nadır gorulebılıyor.Dıkıslerden sonrada zaten rahata kavusuyorsun 2 hafta sporu arb yı egılmeyı kol hareketlerını yasaklıyor ama ben 4 haftadan snr denıze gırmeye gunluk hayatıma baslamıstım yenıden. Gecmıs olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaslar merhaba,
Ben dun koltuk altindan ameliyat oldum...Hastaneden oldugum gun ciktim..Fakat agri kesicilere ragmen cok agrim var...
Sormak istedigim, 225 CC taktirdim...Doktorum aslinda 250 CC nin daha ii olacagini soylemisti...fakat simdi okudugum yorumlardan goruyorum ki baya bir kuculme gosteriyor gogusler ameliyattan bir kac ay sonra...225 CC yapmakla ii mi yapmisim? Yoksa kucuk bir olcu mu? acikcasi moralim bozuldu...Bu kadar agri cekerken ve bu kadar masraf yapmisken biraz daha mi buyuk yaptirmaliydim? ne dersiniz?simdiden tesekkur ederim cevaplariniz icin...

merhaba dark..son durumun ne merak ettim..ben de 215 cc taktırdım..daha 5 gün oldu ama bana çookk büyük geliyolar.sen memnun musun su an boyutundan..bi de ameliyattan önce meme dokun ne durmdaydı benim küçük de olsa vardı..şimdi kocamannlarrr..ne kadar küçülme oldu acaba ??

memeucu kesısı ile silikon taktırmıştım 5 yıl önce şimdi 8 aylık hamileyim sütüm gelirmi acaba :( benım gibi ameliyat olupta sütü gelen varmı??

Yuvarlak olanlar 2 tane top'u deri altına yerleştirmişsin gibi duruyor...kıyafetlerde de üst taraftan taşıyor..o türleri genelde sahne şarkıcıları tuvalet giydiklerinde sexy görünsün diye yaptırıyor :1rolleyes: meme altı, kas altı işlemi bildiğim kadarıyla memenin yapısına göre belirleniyor..meme dokusu varsa kas altına doğal görüntü versin diye yerleştirme yapılıyor. Pütürlü yüzeyli silikonlar en son çıkanlar... kapsül oluşumunu en aza indiriyormuş yüzeyi öyle olunca..o yüzden o tavsiye ediliyor canım.

Bugün tam 1 ay oldu ameliyat olalı.Ve kasaltı yuvarlak protez konuldu.Sizin tarif ettiğiniz gibi 2 tane top şeklinde durduğunu söyleyemeyeceğim açıkçası.Tam aksi gayet doğallar ve yaşım itibariyle sarkmış bir meme görüntüsü yok.Genç olduğum içinde kesinlikle damla nın sonraki sonuçlarını öğrendikten sonra doktorumunda tavsiyesiyle vazgeçtim.Ve böyle bir yorum yapmanızı gerçekten yadırgadım.Nedenine gelince sonuç itibariyle herkesin vücut yapısı damlaya uygun değil veya herkesin vücut yapısı yuvarlağa uygun değil.Bu konuda bizler daha doğrusu ameliyat olanlar olarak doktorlarımız neyi uygun gördüyse onda karar verdik.Ve lütfen bu tarz yorumlar yaparken biraz daha bilgili olarak ve kişileri düşünerek düşüncelerinizi ortaya koyarsanız bence daha iyi olur.Bu arada Ben sahne sanatçısı değilim ve sık sık gece kıyafetide giymiyorum yani bu anlayışınız da çok hoş:)))Sevgilerr:nazar:

Selam kızlar bende geçen yıl eylül ayında göğüs büyütme ameliyatı oldum. Kaç cc koyulduğunu unuttum ama 250'ydi sanırım. 85-90 takıorm. Ameliyatım 45 dakika kadar sürmüş özel bir hastanede oldum. Ameliyatımı İzmirde tanınan Prof. Dr. Ahmet Seyhan yaptı. Ameliyat sonrası dikişlerim alınana kadar çok zor geçti. Yan yatamadım sırt üstü yatmaktan belim çok ağrıdı bazı geceler ağladığımı biliorm. Kollarımı pek hareket ettiremiodum ama şuan sonuca bakınca herşeye değermiş diorm çok güzel oldu ayrıca ben genç olduğumdan yuvarlak koydurdum pürüzlü olandan daha doğal durduğunu söledi doktorum. Damla şekilliler doğal ama sarkık duruomuş ben o yüzden kas altı yuvarlak koydurdum hiç bir zmn sarkma olmucak yani.

Son düzenleme:
Selam kızlar bende geçen yıl eylül ayında göğüs büyütme ameliyatı oldum. Kaç cc koyulduğunu unuttum ama 250'ydi sanırım. 85-90 takıorm. Ameliyatım 45 dakika kadar sürmüş özel bir hastanede oldum. Ameliyatımı İzmirde tanınan Prof. Dr. Ahmet Seyhan yaptı. Ameliyat sonrası dikişlerim alınana kadar çok zor geçti. Yan yatamadım sırt üstü yatmaktan belim çok ağrıdı bazı geceler ağladığımı biliorm. Kollarımı pek hareket ettiremiodum ama şuan sonuca bakınca herşeye değermiş diorm çok güzel oldu ayrıca ben genç olduğumdan yuvarlak koydurdum pürüzlü olandan daha doğal durduğunu söledi doktorum. Damla şekilliler doğal ama sarkık duruomuş ben o yüzden kas altı yuvarlak koydurdum hiç bir zmn sarkma olmucak yani.

bende çok duydum ahmet seyhanın ismini izmirde ama cesaret edemedim daha sen ameliyat sonrası kaç günde toparlandın ve işine döndün bir arkadaşımda ahmet seyhanın çok paracı olduğunu söyledi muayene için ön muayene için yani para falan istemiş arkadaş kabul etmeyince tamam gelin demiş para istememiş falan sekreteri sen nasıl buldun ahmet beyin tavrını

sweety mrb cnm bende silikon yaptirmak istiyorum ama nasil olur deye cok dusunuyorum acaba yapsammi biraz korkuda var tabi senin tavsiyelerine ehtiyacim var. mesala yaptirdiktan sora nasil hiss ediyosun kendini bana yardimci olurmusun benim memelerim cok kuculdu sinirlerim cok bozuk 1 kizim var ondan sora oldu zaten.simdi karar bi turlu veremiyorum cevabini beklicem tesekkur ederim.

sweety mrb cnm bende silikon yaptirmak istiyorum ama nasil olur deye cok dusunuyorum acaba yapsammi biraz korkuda var tabi senin tavsiyelerine ehtiyacim var. mesala yaptirdiktan sora nasil hiss ediyosun kendini bana yardimci olurmusun benim memelerim cok kuculdu sinirlerim cok bozuk 1 kizim var ondan sora oldu zaten.simdi karar bi turlu veremiyorum cevabini beklicem tesekkur ederim.

canm bnm bugun 3.günüm ilk dusumu aldım.. eger ihtiyacın warsa biraz acıyı göze alman lazım öyle cok abartılcak bi acı da degil ama hafife alıncak türden de degil yerimseniben ben suan aynada gördükce acıyı falan unutuyorum orası da ayrı konu kaydirigubbakcemile4

canm bnm bugun 3.günüm ilk dusumu aldım.. eger ihtiyacın warsa biraz acıyı göze alman lazım öyle cok abartılcak bi acı da degil ama hafife alıncak türden de degil yerimseniben ben suan aynada gördükce acıyı falan unutuyorum orası da ayrı konu kaydirigubbakcemile4

sevgili şeker,iri ve dolgun göğüs için ağrı çekmeyi göze almak zorunda değil hiçbir hatun! ben hem meme büyüttüm hem liposakşın oldum ve AĞRI DUYMADIMMMMM,,,,üstekik narkoz almadım ve diren eziyetini de çekmedim! lokal+sedasyonla oldum,,,,, bu mucizenin adı DR. TUĞRUL TURAN. artı bana 300 cc lik yuvarlak protez takıldı, son derece iddialı memelerim oldu,tek hissettiğim mmemelerde gerginlik ve basınç,,, vallahi bu kadar....yok ağrı sancı ,,allah herkese böyle ameliyat nasip etsin İNŞALLAH!turkbayragi

sevgili şeker,iri ve dolgun göğüs için ağrı çekmeyi göze almak zorunda değil hiçbir hatun! ben hem meme büyüttüm hem liposakşın oldum ve AĞRI DUYMADIMMMMM,,,,üstekik narkoz almadım ve diren eziyetini de çekmedim! lokal+sedasyonla oldum,,,,, bu mucizenin adı DR. TUĞRUL TURAN. artı bana 300 cc lik yuvarlak protez takıldı, son derece iddialı memelerim oldu,tek hissettiğim mmemelerde gerginlik ve basınç,,, vallahi bu kadar....yok ağrı sancı ,,allah herkese böyle ameliyat nasip etsin İNŞALLAH!turkbayragi

canım senin adına cok sewindim ne güzel acısız agrısız atlatmışsın zemuszemus bu dren olayı en basından beri hiç hoşuma gitmemişti ama bna da takılmadı zaten kaydirigubbakcemile4 acıya gelince benim kasaltı oldu ve iki gögsüm simetrik degildi küçük olanın kaslar tam gelişmememiş .. we onda daha cok agrım oldu diyebilirm..gerci suan da tam gecmiş sayılmaz ama.. :1shok: bna da 300 cc takıldı inşallah küçülmezler diyorum çünkü suan gayet iyi :kedi:

Silikon ameliyatında dren kullanan doktor hala var mı merak ediyorum doğrusu?kafamçokkarıştı

Selam arkadaslar...
Oncelikle paylasimlarinizin ne kadar yardimci oldugunu soylemek isterim. cok cok tesekkurler...Uzun yillardir dusundugum halde karar veremedigim bi seydi. Tam cesaretlenmis ve arastirma yapiyorken bu siteyi buldum ve inanin kararimi hizlandirdi veeee sonuc. Bugun ameliyatimin 5.gunu. Ben yurtdisindayim doktor ismi veremeyecegim. Bana McGhan high profile 280 cc yuvarlak silikon kondu. Gogus altindan kondu. Her vucut yapisina gore uygun olan seciliyor tabi... Bende onceleri yuvarlak olanlarin dogal durmayacagi fikrine kapilmistim ama (belki erken konusmak icin) su an gorunen gayet iyi. Ben biraz buyuk buldum ama sanirim sislikler gecince daha iyi oturacak.Yinede iddiali olacaklarini dusunuyorum. Agrili geciyor ama agri kesiciler yardim ediyor. Umuyorum gelecek hafta daha iyi olcak. Bencede boyle bi isteginiz varsa hic dusunmeyin derim. Agrilara ragmen simdiden iyi hissediyorum. Hatta YASASIN!!!! Benimde goguslerim oldu.... Sevgiler herkese

Selam arkadaslar...
Oncelikle paylasimlarinizin ne kadar yardimci oldugunu soylemek isterim. cok cok tesekkurler...Uzun yillardir dusundugum halde karar veremedigim bi seydi. Tam cesaretlenmis ve arastirma yapiyorken bu siteyi buldum ve inanin kararimi hizlandirdi veeee sonuc. Bugun ameliyatimin 5.gunu. Ben yurtdisindayim doktor ismi veremeyecegim. Bana McGhan high profile 280 cc yuvarlak silikon kondu. Gogus altindan kondu. Her vucut yapisina gore uygun olan seciliyor tabi... Bende onceleri yuvarlak olanlarin dogal durmayacagi fikrine kapilmistim ama (belki erken konusmak icin) su an gorunen gayet iyi. Ben biraz buyuk buldum ama sanirim sislikler gecince daha iyi oturacak.Yinede iddiali olacaklarini dusunuyorum. Agrili geciyor ama agri kesiciler yardim ediyor. Umuyorum gelecek hafta daha iyi olcak. Bencede boyle bi isteginiz varsa hic dusunmeyin derim. Agrilara ragmen simdiden iyi hissediyorum. Hatta YASASIN!!!! Benimde goguslerim oldu.... Sevgiler herkese

öncelkle cok cok gecmiş olsun tatlım bnmde bgn 12.günüm.. we agrı falan kalmadı sende bi kac güne daha da rahatlaycaksın kaydirigubbakcemile4 bn hiç tereddütsüz yuwarlak istemiştim doktorum da onu önerdi we görüntüsünden gayet memnunum.. bna da 300 cc kondu.. ilk basta bna da büyük geliyodu ama inan suan acaba küçük mü oldu diye düşünmeden edemiyorum sositososito ama aslında gayet ii cok büyük de degil küçük de.. ya zaten önemli olan kısmı büyük ya da küçük degil önemli olan artık gögüslerimz war önceki halini düşündükce bu halleri süper :nazar:

slm ssheker. cok tesekkurler... sanada cok gecmis olsun... Degdi dimi acilara...evet bugun dahada iyim alisverise bile ciktim... Pazartesi yola cikmam lazim (4-5 saatlik ucak yolculugu) ve ardindan calismaya baslamaliyim... Biraz urkuyorum acikcasi.... Sevgiler

slm ssheker. cok tesekkurler... sanada cok gecmis olsun... Degdi dimi acilara...evet bugun dahada iyim alisverise bile ciktim... Pazartesi yola cikmam lazim (4-5 saatlik ucak yolculugu) ve ardindan calismaya baslamaliyim... Biraz urkuyorum acikcasi.... Sevgiler

ewet degdi ama suan küçük geliyo bunlar gözüme :kedi: bi de ikisi bakınca aynı degil arada fark war bu normal mi bilmiyorum.. kendini sakın zorlama we yorma kollarını dikkatli kullan kaydirigubbakcemile5

Galiba cok dikkat ediyoruz ondan goz yanilmasi oluyor...Belki sisilikler henuz tam inmedigindendir.Yada normalde de iki gogus farkli olur ya... Kimi hanimlarda fark fazla olunca farkli olculerde silicon konuyor...Oyle bi sey olsa doktorun farkederdi. Bence superler fazla bakmamaya calis... Birazda guluyorum kendime bende senin gibiyim acaba kucukmu, farklimi diye... Esim surekli hayir sana oyle geliyor diye duzeltiyor...

Back
X