6.gün
Leslie +Jillian level 1 + 400 ip atlama
olsun hiç hareket etmemekten iidir cnm devam devamBen bugün yürüyüş yaptım bol bol :)
canim masallah skinnyi tamamlamissin bacaklarinda gözle görülür degisim oldu mu?
oo masallah canim ya süper bir haber bu benim de tam 60 cm 55e düşse daha ne isterim yaa cok heyecanlandimm :)harika gidiyosun cnmilk levelin bitişine az kalmış ha bende yetişcem sana
olsun hiç hareket etmemekten iidir cnm devam devam
var cnm baya fark var sanırım 2 beden kadar küçülme var,
bi pantolonum vardı teeee geçen sene alıp bi türlü kışın içine giremediğim,dar baya bildiğin sıkıyor falan,üst bacağın bi kısmına kadar çıkıp orda takılan tertemiz hiç kullanılmamış bi pantolon( baya içlenmişim ya pantolon için )
neyse onu deneyim dedim,oha dedim nasıl yaniii bildiğin pantolonu giydim,düğmeleri kapattım ve hatta tişörtümü içine soktumpantolon cuk oturdu..resmini de çektim..zaten değişen bölgeler kalça ve bacaklar yoğunlukta
bacağım (ben üstten ölçüyorum,alta problem yok,tavuk tipli bacakllarım) 61 cm idi ilk,şimdi 54-55 arası..gerisini sen düşün :)
ha bu arada aslında 2 gün daha yapmam lazımdı 14 olması için ama jilliana başladımdevam edicem pilatese
saol tatlım :)) daha da incelcekler inşallahoo masallah canim ya süper bir haber bu benim de tam 60 cm 55e düşse daha ne isterim yaa cok heyecanlandimm :)
şimdi skinny jeansta ağırlıklar var sen agirliklarla mi yaptin yaninda her gün mu yürüyüş yaptin ben de aynısını yapcam da :))
hoş geldinnnbuldum seniiii :) 30 day shared mi yapıyosun , pilates mi
değişimlerini beklemedeyiimmmm :)Kol 34
Bel 76
Göbek 101
Kalça 119
Bacak 66
Göğüs ölçü almamisim
değişimlerini beklemedeyiimmmm :)
değişimlerini beklemedeyiimmmm :)
benimde 13 temmuz da aldığım ölçüler var;bir de şimdi aldım. fark çıkmasına inanamıyorumm
kilo 58,5 - 57,3 kg
bel: 74 cm- 70 cm
kalça:98 cm - 97 cm
göbek:90 cm- 85 cm
kol:30 cm- 28 cm-
bacak:55 cm- 55 cm
diz:42 cm (çok şikayetçiyim burdan kalas gibi ) / 38 cm
göğüs almadım zaten küçücükler
13 temmuzdan beri diyettir spordur yapıyom bişeyler ama özel bi program yok.
sende buraya katılsana http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lama-yarismasi.38584/page-11121#post-47445976
ben burda 3. takımdayım. diyet spor ve sağlıklı beslenme üzerine. hem bi yere sorumluluğun olunca vazgeçmiyorsun...