skinny jeans+yürüyüş=süper bir vücud

kardiyo miktarını arttırırsak daha fazla yağ yakarız sanırım
tabi ben regl olcam şiştim iyice ama ölçülerimi regl sonrasına bıraktım maalesef

6.gün
Leslie +Jillian level 1 + 400 ip atlama

harika gidiyosun cnm ilk levelin bitişine az kalmış ha bende yetişcem sana

Ben bugün yürüyüş yaptım bol bol :)
olsun hiç hareket etmemekten iidir cnm devam devam

canim masallah skinnyi tamamlamissin bacaklarinda gözle görülür degisim oldu mu?

var cnm baya fark var sanırım 2 beden kadar küçülme var,
bi pantolonum vardı teeee geçen sene alıp bi türlü kışın içine giremediğim,dar baya bildiğin sıkıyor falan,üst bacağın bi kısmına kadar çıkıp orda takılan tertemiz hiç kullanılmamış bi pantolon ( baya içlenmişim ya pantolon için )

neyse onu deneyim dedim,oha dedim nasıl yaniii bildiğin pantolonu giydim,düğmeleri kapattım ve hatta tişörtümü içine soktum pantolon cuk oturdu..resmini de çektim..zaten değişen bölgeler kalça ve bacaklar yoğunlukta

bacağım (ben üstten ölçüyorum,alta problem yok,tavuk tipli bacakllarım ) 61 cm idi ilk,şimdi 54-55 arası..gerisini sen düşün :)

ha bu arada aslında 2 gün daha yapmam lazımdı 14 olması için ama jilliana başladım devam edicem pilatese

jillian da 3. günüm bugün,feci şekilde popom acıyor oturmakta dahi zorlanıyorum regl olmadan yapabildiğim kadar yapayımda ama ii gidiyorum orası kesin

kızlar jillianın ilk ve son hali ben bunu ilk gördüğümde yok artık demiştim

ha bu arada -900 gram kaybım var

kendimi biraz daha kasmayı düşünüyorum :)))

programıma bugün Cardio Kickbox eklemeyi düşünüyorum burn calori

oo masallah canim ya süper bir haber bu benim de tam 60 cm 55e düşse daha ne isterim yaa cok heyecanlandimm :)

şimdi skinny jeansta ağırlıklar var sen agirliklarla mi yaptin yaninda her gün mu yürüyüş yaptin ben de aynısını yapcam da :))

kızlar son bi şey daha yazayım konu ile ilgili,mümkün olduğunca protein tüketin..bu egzersilerde protein çok önemli..sabahları da proteininiz bol olsun ama yapay protein tozlarını önermiyorum :S neden bilmiyorum onlar bana itici geliyor

saol tatlım :)) daha da incelcekler inşallah
evet bende ağırlık var 1 kiloluk,onlar yetiyor zaten ben yürüyüşten ziyade merdiven inip çıktım cnm 64 basamak*35 tur kadar,o baya bi zorluyordu beni,yürüyüşte yapıyordum 70-80 dakka kadar,zaten skinny seni bi yerle bir edecek 3 gün falan
12 gün yaptım,arada 1-2 gün mola verdim ama her yaptğımda hala yanıyordu kalçam bacaklarım
bir de efor sarfettiğin için yağ yakımını hızlandırmak adına karbonhidratı biraz azaltıp proteine yoğunlaş

değişimlerini beklemedeyiimmmm :)

benimde 13 temmuz da aldığım ölçüler var;bir de şimdi aldım. fark çıkmasına inanamıyorumm
kilo 58,5 - 57,3 kg
bel: 74 cm- 70 cm
kalça:98 cm - 97 cm
göbek:90 cm- 85 cm
kol:30 cm- 28 cm-
bacak:55 cm- 55 cm
diz:42 cm (çok şikayetçiyim burdan kalas gibi ) / 38 cm
göğüs almadım zaten küçücükler

13 temmuzdan beri diyettir spordur yapıyom bişeyler ama özel bi program yok.

16 günde bence gayet süperrr,devamı da gelsin

sende buraya katılsana http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lama-yarismasi.38584/page-11121#post-47445976
ben burda 3. takımdayım. diyet spor ve sağlıklı beslenme üzerine. hem bi yere sorumluluğun olunca vazgeçmiyorsun...

yok cnm ya ben bi süre sonra sıkılırım kendi kendime iyidir..ben pek bişeylere bağlı kalmayı sevmiyorum böyle konularda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…