2.gün
Leslie +Jillian
Bende aranıza katılmak istedim :)
Bugün Leslie Sansone 3 mile walk, Mari Winsor bacak pilates ve mekik :)
Spora devam fakat dün yapmadım koydeydim çekmiyor çok giremedim yürüyüş ve pilates toplam 1 saat 15 dk falan oluyor
Ben tekrar dün yaptıklarımı yaptım sonrada yeşil çayımı içtim :)
Ve bugün tartıldım :)
Işıklarımız kesildiği için dünün bildirimini veremedim.Bugün güncelliyorum, bugünün bilgilerini de akşam güncellerim inşallah.
3.gün
Leslie
Jillian malesef yapamadım.(ışıklarımız kesikti)Bir gün fazla yapacağım inşallah.
Motivasyon için foto ekliyorum :)
Sporları aksatmak yok yürüyüşlerimizi aksatmak yok :)
benim regl yaklaştı,ağrılarım falan var,bu ara tam odaklanamıyorum ya :S akşam sözde pilatesimi yapcaktım yapamadım,11/14 de kaldımnormalde bitmesi gerekiyordu pooff son 3 bu akşam bi gayret yapıcam..
Yapamıyorsan zorlama istersen yürüyüş yap kendini iyi hissedince yaparsın tekrar :)
Bu arada bacak kol ve göğüs ölçülerini tam hangi hizadan alıyorsun? Göbek ölçüsünü göbek deliğinden alıyorum bu arada.
4.gün
Leslie+Jillan level 1 + 400 ip atlama
Bugün tekrar Leslie Sansone 3 mile ve Mari Winsor bacak
aman sakın aniden çok atlamaİp atlamanın çok etkili olduğunu bir topikte gördüm.Memnun kalan kalana.Dedim bir de ben deneyeyim şu ip atlama işini:)şimdilik 400 ' le başladım, zamanla artırırım inşallah.
Yoo çok şükür bir sıkıntı yaşamadım.İp atlamak Jillian kadar yorucu değil:)aman sakın aniden çok atlama
o hatayı ben yaptım
dizlerimi açamıyordum 2-3 gün acı çektim
aman dedim atlayayım nolucaaakkk gördümmm neler oluyormuş
haftada 50şer arttır cnm alıştıkça bişey olmuyor
Yoo çok şükür bir sıkıntı yaşamadım.İp atlamak Jillian kadar yorucu değil:)
iyi gidiyosun cnm sendeBende bugün tekrar Leslie Sansone 3 mile, Mari Winsor bacak ve slim six pack abs yaptım