skinny jeans+yürüyüş=süper bir vücud

11/14 bitti
akşam 12/14 kaldı 2 gün

akşam jillian level 1 den başlıycam aksilik olmazsa :)

Spora devam fakat dün yapmadım koydeydim çekmiyor çok giremedim yürüyüş ve pilates toplam 1 saat 15 dk falan oluyor

Işıklarımız kesildiği için dünün bildirimini veremedim.Bugün güncelliyorum, bugünün bilgilerini de akşam güncellerim inşallah.

3.gün
Leslie

Jillian malesef yapamadım.(ışıklarımız kesikti)Bir gün fazla yapacağım inşallah.

Spora devam fakat dün yapmadım koydeydim çekmiyor çok giremedim yürüyüş ve pilates toplam 1 saat 15 dk falan oluyor

süperrrsinn cnm

Ben tekrar dün yaptıklarımı yaptım sonrada yeşil çayımı içtim :)

Ve bugün tartıldım :)

kilo oynamıştır büyük ihtimal

olur öyle fazladan yapar kapatırsın açığı

Motivasyon için foto ekliyorum :)

Sporları aksatmak yok yürüyüşlerimizi aksatmak yok :)

ama ama bu hatunun kasları çıkıyorr bu kimki sen misin yoksa

benim regl yaklaştı,ağrılarım falan var,bu ara tam odaklanamıyorum ya :S akşam sözde pilatesimi yapcaktım yapamadım,11/14 de kaldım normalde bitmesi gerekiyordu pooff son 3 bu akşam bi gayret yapıcam..

benim regl yaklaştı,ağrılarım falan var,bu ara tam odaklanamıyorum ya :S akşam sözde pilatesimi yapcaktım yapamadım,11/14 de kaldım normalde bitmesi gerekiyordu pooff son 3 bu akşam bi gayret yapıcam..

Yapamıyorsan zorlama istersen yürüyüş yap kendini iyi hissedince yaparsın tekrar :)

Bu arada bacak kol ve göğüs ölçülerini tam hangi hizadan alıyorsun? Göbek ölçüsünü göbek deliğinden alıyorum bu arada.

valla dün berbattım cnm
kendimi kaldıramıyordum
bugün iyiyidim sabah pilatesimi yaptım :)

ben kolu en kalın yerden alıyorum,omuzumdan bi el kadar aşağısı
bacakları baldır kısmı,onu da diz kapağının üstünden yine bi el kadar üstü
göğüs tam göğüslerden geçecek şekilde
göbek de dediğin gibi göbek deliğinden

4.gün

Leslie+Jillan level 1 + 400 ip atlama

oooo ip de atlamışsın
süper kalori yaktırıyordu
bi ara 2000 tane atlıyordum ipim koptu bi daha almadım

Bugün tekrar Leslie Sansone 3 mile ve Mari Winsor bacak

bugün 12/14 bitti
akşam aksilik olmazsa ki inşallah olmuycak jillian dan başlıycam + pilates 13/14 yapmayı düşünüyorum
bundan sonraki hedefim göbek üzerine yoğunlaşmak
kalça ve bacak kısmını bi nebze hallettim sayılır tabi dahası var
kilom sabit bu arada kızlar :) diyete tam manada devam edemiyorum
birazkarışık haldeyim

İp atlamanın çok etkili olduğunu bir topikte gördüm.Memnun kalan kalana.Dedim bir de ben deneyeyim şu ip atlama işini:)şimdilik 400 ' le başladım, zamanla artırırım inşallah.

İp atlamanın çok etkili olduğunu bir topikte gördüm.Memnun kalan kalana.Dedim bir de ben deneyeyim şu ip atlama işini:)şimdilik 400 ' le başladım, zamanla artırırım inşallah.
aman sakın aniden çok atlama
o hatayı ben yaptım
dizlerimi açamıyordum 2-3 gün acı çektim
aman dedim atlayayım nolucaaakkk gördümmm neler oluyormuş
haftada 50şer arttır cnm alıştıkça bişey olmuyor

Yoo çok şükür bir sıkıntı yaşamadım.İp atlamak Jillian kadar yorucu değil:)

Bende bugün tekrar Leslie Sansone 3 mile, Mari Winsor bacak ve slim six pack abs yaptım

Yoo çok şükür bir sıkıntı yaşamadım.İp atlamak Jillian kadar yorucu değil:)

yok yani birden çok fazla atlama demek istedim :)
ay evet jillian beni öldürdü dün dedim tamam sabah kalkamam kesin saat 6 da uyandm sadece az popom ve arka baldırlarım acıyor, sanırım skinny jeans yaptığımdan dolayı çok fazla acı çekmiyorum

Bende bugün tekrar Leslie Sansone 3 mile, Mari Winsor bacak ve slim six pack abs yaptım
iyi gidiyosun cnm sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…