- 8 Temmuz 2015
- 263
- 230
16 günde bence gayet süperrr,devamı da gelsin
yok cnm ya ben bi süre sonra sıkılırımkendi kendime iyidir..ben pek bişeylere bağlı kalmayı sevmiyorum böyle konularda
ben hep burdayım :)tamam canım seni takip ediyo olacağım. zaten sana bilgilendirme de yaparım. jilliana dönersem eğer pzt olur heralde. haber vereceğim mutlaka :)
Süppper tebrijler bende 22 temmuzdan beri sıkı diyet ve spor yapıyorum şekillenme başladı bacak inceldi biraz yehuuuuuubenimde 13 temmuz da aldığım ölçüler var;bir de şimdi aldım. fark çıkmasına inanamıyorumm
kilo 58,5 - 57,3 kg
bel: 74 cm- 70 cm
kalça:98 cm - 97 cm
göbek:90 cm- 85 cm
kol:30 cm- 28 cm-
bacak:55 cm- 55 cm
diz:42 cm (çok şikayetçiyim burdan kalas gibi ) / 38 cm
göğüs almadım zaten küçücükler
13 temmuzdan beri diyettir spordur yapıyom bişeyler ama özel bi program yok.
Kızlarrr bende hergün yarım saat tempolu yürüyüş,250 ip atlıyorum yarım saat plates ve squat yapıyorum herşey yolunda merkezSize bişey sorcam ben bisiklet almak istiyorum eve bacakları sıkılaştırıyormuş ayakta çeviririrm ne dersiniz sizce almalı mıyım ?
Vay be ciddi değişim:)kızlar jillianın ilk ve son haliben bunu ilk gördüğümde yok artık demiştim
sen evi spor salonu yapcan anlaşıldı
ayakta zor cnm çevirmen ayakta istiyorsan uzay yürüyüşü al derim o daha fena bişey
Çok afedersiniz salon kadını çizgimden çıkıyorum kısa bir mola7.gün
Leslie+Jillian level 1+400 ip atlama
Yazımı yanlış kişiden alıntı yapmışım kusura bakmayın julia nın şişman ve zayıf halindrki foto için yazmıştım bilginizeÇok afedersiniz salon kadını çizgimden çıkıyorum kısa bir molasüppermiş yaaa
Valla bende size befor after yaoayom bide beni görün 30 kilo vermiş insanım hey yavrum heyyhepsini verdim 90 lık hallerimde popom kamyon tekeri gibiydi Sonra manken gibi oldum valla inceldim
He valla derdim spor salonunu eve getirmek...eşim biraz kızıyo yer kaplıyo diyr ama ben söz dinlemem bildiğimi okurum
Mutlu oluyorum o aletlerle çalışırken...
Spor salonunda bana bol bol bisikleti ayakta çevirtiyolardı arka bacak hamstrink kasları için
Uzay yürüyüşü ney yav
Çok afedersiniz salon kadını çizgimden çıkıyorum kısa bir molasüppermiş yaaa
Valla bende size befor after yaoayom bide beni görün 30 kilo vermiş insanım hey yavrum heyyhepsini verdim 90 lık hallerimde popom kamyon tekeri gibiydi Sonra manken gibi oldum valla inceldim
bugün büyük ihtimal yapamıycamreglim çünkü oofff
He valla teşekkürler 90 kiloyaken inat ettim yaza bikini giymeye yetilcem 58 kilo olcam diye ve başardımmmm şükür...ama kışın 4 yada 5 kilo aldım şimdi veriyorum tek derdim sıkı vücut kilo vermekten ziyade....bu canım :
waaoooww 30 kilooo harikasınnn benimde var bi o kadar vermem gereken