skinny jeans+yürüyüş=süper bir vücud

Merhaba canım biraz anlatır mısın neler yaptı

Canım selam Hangi sayfaya bakmalıyım ?

Bana çok güzel bir motivasyon oldun canım tebrikler gerçekten

jillianın beslenme düzenini buldum kızlar :) pdf şeklinde ama isteyen olursa yollayabilirim

9.gün
Leslie +Jillian level 1+ 400 ip atlama

Şu bir kaç gündür aşırı nemden elim kolum kalkmıyor.Enerjim düştü çok zorlanarak spor yapıyorum.İşkence gibi geliyor,oysaki ilk günler ne kadar da hevesle yapıyordum.İnşallah enerjim tekrar yerine gelir.Yine de yılmak yok:)

ay sormaaa canım ya
bazen nefes alamıyorum sıcaktan ,cam da açamıyorum bu sefer de cereyanda kalıyorum ama aynen devam canım..

bende akşam kaldığım yerden devam edicem inşallah
regl beni bitirdi 2 gündür

pofu Merhaba yine ben :)) ben bugun jillianin 1 levelini yaptım. Omuz kol birleşim yerlerim ağrıyor resmen. Ama çok mutluyum burada gün gün yazayım yaptığım sporumu ve tabi sonuçlarıda

Off ya cok tembelim. Keşke bende baslayabilsem.
Baldirlarim cok kalin (ustte-alt baldirimda)
Göbeğimi demiyorum bile...
Totosu hic demeyeyim :)
Esim bazen kzidirmak icin dalga geciyor Roberto carlos gibisin diye :) bende diyorum Jennifer lopez olsa bakarsiniz benimde totosum büyük iste diyom neyi eksik.
Yok yemiyo..
Ben zayiflamayi esim icin istemiyorum. Ben hic bir zaman toplu iken kendimi rahat hissetmedim. Bir akc senesine kadar hep zayif biriydim. 5 senedir boyle tombisim.
Yas gextikcede kilo vermeside zor oluyor ki birsürü hormon bozukluklarim var.
Yinede azmetsem zayiflarimda edemiyorum. Heleki sicakta hic disari cikmak istemiyor canim.
Ama su ev temizligim bitsin.
Diyet yemekleri yapacagim artik (istikrarli olabilirsam) akşamlari yuruyus yapacağım.

pofu Merhaba yine ben :)) ben bugun jillianin 1 levelini yaptım. Omuz kol birleşim yerlerim ağrıyor resmen. Ama çok mutluyum burada gün gün yazayım yaptığım sporumu ve tabi sonuçlarıda
hahah daha dduuurrr arka baldırlar popo falan yanacak yanacak
iyi yapmışsın hadi bakalım
bende şimdi başlıyorum tepinmeye:)

cnm herkesin hayatında böyle anlar var
mesela bende son 1 senedir deli gibi şişkoyum
ama istersen yaparsın
diyet yemeğine falan gerek yok ki
yediğinin daha azını yiyip-3 öğün tüketerek-bol sporla hallolucak bişey

Canim ben cok hamur isi seven biriyim (cok tatli yemem) ama.pogaca falan cok yapip tüketirim. Birde benim yemeklerim cok yagli ve salcali. Salcanin zarari olmazda belki ama yagli oluyor
En cok yaptığım yiyeceklerinden biride pizza kumpir mesela.
Yagli yemeyi azaltmam gerek sanirim. Yoksa porsiyon azaltma ilede olmayacak bu is.

hamur işini bende seviyorum ama yemeyince yemiyor insan..o kadar efor sarfedip bi de üstüne onu yersem vay halime yanii
o zaman evet senin diyet yemeği hazırlaman lazım..

jillian level 1 4/30
six pack level1 4/30
cardio kickbox 2/15

kızlarrr çok rahat yaptım hepsini ,sadece cardio kickbox azıcık zorladı beni ama ona da alışıcam ,yarından sonra rahat yaparım diye tahmin ediyorum

Yeni haftaya gümbür gümbür başlayalım.

Ben bugün Leslie Sansone 3 mile, Mari Winsor bacak ve karin egzersizleri yaptım.

hahah daha dduuurrr arka baldırlar popo falan yanacak yanacak
iyi yapmışsın hadi bakalım
bende şimdi başlıyorum tepinmeye:)
Valla gidişat kötü desene yanacam yanacam. Ama pes etmeden sonunu getirdim ya daha ne isterim

10.gün
Leslie + Jillan level 1 + 400 ip atlama

Jillian' da iki gün eksiğim var.O sebeple iki gün daha level 1 yapacağım.Çarşamba günü kilo bilgimi de girerim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…