skinny jeans+yürüyüş=süper bir vücud

16 günde bence gayet süperrr,devamı da gelsin :nazar::nazar::nazar:

yok cnm ya ben bi süre sonra sıkılırım :KK45::KK45:kendi kendime iyidir..ben pek bişeylere bağlı kalmayı sevmiyorum böyle konularda :işsiz:

tamam canım seni takip ediyo olacağım. zaten sana bilgilendirme de yaparım. jilliana dönersem eğer pzt olur heralde. haber vereceğim mutlaka :)

akşama doğru regl olcam büyük ihtimal :KK70: ilk belirtiler başladı :KK70: yemeğimi az önce yedim 1 saat sonra falan ben sporumu yapayım :KK70: sonra yapamam falan neme lazım tedbirli olmak gerek :KK70:
bugünkü hefedim

jillian level 1 3/30
six pack 3/30
Cardio kickbox 1/15

Son düzenleme:
jillian level 1 3/30
six pack 3/30
cardio kickbox 1/15 :nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar level1 bugün bana acaip hafif geldi :KK14::KK14: alıştım sanırım,six pack de öyle ama kickboxxxxxx :halay::halay: bi ara çığlık attım,aman tanrım nasıl bi acı verdiyse :KK70: neyse artık ona da alışacağım ilk gün bugün :KK76::KK76: durmak yok devaaammmmm :spor::spor::spor::KK55::KK55::KK55:

regl olcağım için erken yapmak zorunda kaldım :KK43: yapacak bişey yok

benimde 13 temmuz da aldığım ölçüler var;bir de şimdi aldım. fark çıkmasına inanamıyorumm :oha::halay::halay:
kilo 58,5 - 57,3 kg
bel: 74 cm- 70 cm
kalça:98 cm - 97 cm
göbek:90 cm- 85 cm
kol:30 cm- 28 cm-
bacak:55 cm- 55 cm
diz:42 cm (çok şikayetçiyim burdan kalas gibi ) / 38 cm
göğüs almadım zaten küçücükler :KK70:

13 temmuzdan beri diyettir spordur yapıyom bişeyler ama özel bi program yok.
Süppper tebrijler bende 22 temmuzdan beri sıkı diyet ve spor yapıyorum şekillenme başladı bacak inceldi biraz yehuuuuuu

Kızlarrr bende hergün yarım saat tempolu yürüyüş,250 ip atlıyorum yarım saat plates ve squat yapıyorum herşey yolunda merkez:spor: Size bişey sorcam ben bisiklet almak istiyorum eve bacakları sıkılaştırıyormuş ayakta çeviririrm ne dersiniz sizce almalı mıyım ?:KK3:

Kızlarrr bende hergün yarım saat tempolu yürüyüş,250 ip atlıyorum yarım saat plates ve squat yapıyorum herşey yolunda merkez:spor: Size bişey sorcam ben bisiklet almak istiyorum eve bacakları sıkılaştırıyormuş ayakta çeviririrm ne dersiniz sizce almalı mıyım ?:KK3:
:KK70: sen evi spor salonu yapcan anlaşıldı
ayakta zor cnm çevirmen ayakta istiyorsan uzay yürüyüşü al derim o daha fena bişey

kızlar jillianın ilk ve son hali :KK70: ben bunu ilk gördüğümde yok artık demiştim :KK70:

931dd287f9651169d0fc3784d8098589.jpg
Vay be ciddi değişim:)

:KK70: sen evi spor salonu yapcan anlaşıldı
ayakta zor cnm çevirmen ayakta istiyorsan uzay yürüyüşü al derim o daha fena bişey
:KK70: He valla derdim spor salonunu eve getirmek...eşim biraz kızıyo yer kaplıyo diyr ama ben söz dinlemem bildiğimi okurum
Mutlu oluyorum o aletlerle çalışırken...
Spor salonunda bana bol bol bisikleti ayakta çevirtiyolardı arka bacak hamstrink kasları için:confused:
Uzay yürüyüşü ney yav:KK8:

7.gün
Leslie+Jillian level 1+400 ip atlama
Çok afedersiniz salon kadını çizgimden çıkıyorum kısa bir mola :oha: süppermiş yaaa
Valla bende size befor after yaoayom bide beni görün 30 kilo vermiş insanım hey yavrum heyy:halay: hepsini verdim 90 lık hallerimde popom kamyon tekeri gibiydi:kızgın::kızgın: Sonra manken gibi oldum valla inceldim

Çok afedersiniz salon kadını çizgimden çıkıyorum kısa bir mola :oha: süppermiş yaaa
Valla bende size befor after yaoayom bide beni görün 30 kilo vermiş insanım hey yavrum heyy:halay: hepsini verdim 90 lık hallerimde popom kamyon tekeri gibiydi:kızgın::kızgın: Sonra manken gibi oldum valla inceldim
Yazımı yanlış kişiden alıntı yapmışım kusura bakmayın julia nın şişman ve zayıf halindrki foto için yazmıştım bilginize :dondurma:

:KK70: He valla derdim spor salonunu eve getirmek...eşim biraz kızıyo yer kaplıyo diyr ama ben söz dinlemem bildiğimi okurum
Mutlu oluyorum o aletlerle çalışırken...
Spor salonunda bana bol bol bisikleti ayakta çevirtiyolardı arka bacak hamstrink kasları için:confused:
Uzay yürüyüşü ney yav:KK8:

bu canım :

1SRBSCE800-206x300.jpg

waaoooww 30 kilooo harikasınnn benimde var bi o kadar vermem gereken :KK17::KK17::KK17:

bugün büyük ihtimal yapamıycam :KK43: reglim çünkü oofff

bugün maalesef off um :KK70: modum düşttüü yerlerdeyimmm ppüüüüffff ama amaa çok istekliydim ya :KK70:

bi sitede buldum kızlar jilliandan alıntı:

Şişkinliği Gideren Diyet

Düz bir karın için bu yemek planını dikkate al.

Kahvaltı
EN İYİ: Taze meyveler ve organik yoğurt. “Meyve besleyici öğelerle doludur. Yoğurdun içindeki probiyotikler ise sindirim sisteminin rahatlamasına yardım eder.”
EN KÖTÜ: Yüksek sodyumlu her şey. “Salam ve sosis gibi şarküteri ürünleri, içerdiği tuzdan dolayı seni balona dönüştürür.”

Öğle yemeği
EN İYİ: Balık ve sebze salatası. “Salatanda yeşil biber, salatalık ve marul kullan; bunlarda bolca su vardır ve seni uzun süre tok tutar.”
EN KÖTÜ: Kızarmış patates. “Doymuş yağ ile doludur ve tuzla kaplıdır. Bu tarz şeyler yediğinde ince görünemezsin. Mutlaka şişkinlik hissedersin.”

Akşam yemeği
EN İYİ: Izgara tavuk ve sebze. “Buharda pişmiş kuşkonmaz ya da limon ve sarımsakla sotelenmiş ıspanağı çok seviyorum.”
EN KÖTÜ: Pizza. “Ekmek ve peynir demektir. Peynir çok yüksek oranda yağ ve tuz içerebilir.”

Tatlı
EN İYİ: Organik kırmızı meyveler ve bitter çikolata. “Kesinlikle senin için en iyisi.”
EN KÖTÜ: Şekerli barlar. “Bunlara çöp gözüyle bakıyorum. Tamamen suni.”

Sinemada atıştırmalık
EN İYİ: Kendin getir. “Ben çantamda ufak bir paket yağsız patlamış mısır ya da organik çikolata bulunduruyor ve sadece biletime para ödüyorum. Sağlığımı da bozmuyorum.”
EN KÖTÜ: Popcorn. “Çok fazla sodyum içerir ve büyük boyu yaklaşık 1.200 kaloridir.”

Fast food
EN İYİ: Subway’den sebzeli sandviç. “Sebzelerle dolu ve düşük kalorili. Ben içine ayrıca avokado ekletiyorum.”
EN KÖTÜ: Kızarmış tavuk. “Organik olmayan kızarmış tavuk, şeker, yağ ve tuzla doludur. Üstelik hormonlu!

8.gun
Bugün malesef bütün gün dışarıda olduğum için spor yapamadım:KK43: Ama günü yine de 400 ip atlamayla kapattım.

bu canım :

1SRBSCE800-206x300.jpg

waaoooww 30 kilooo harikasınnn benimde var bi o kadar vermem gereken :KK17::KK17::KK17:
He valla teşekkürler 90 kiloyaken inat ettim yaza bikini giymeye yetilcem 58 kilo olcam diye ve başardımmmm şükür...ama kışın 4 yada 5 kilo aldım şimdi veriyorum tek derdim sıkı vücut kilo vermekten ziyade....:KK76:

Günaydınnn hatunlarrr :))
Telden yazıyorum alıntı yapamıyorum ,galiba dün hepimiz off olduk :))))
Sihirlii valla harikasın kuzuummm,sıkılaşmk için bol spor ve protein almalısın

X