Hareketler nasıl canimBende yarim saat tempolu yürudum pesinden doktorun versigi etkili 5 can alici hareket yaptim bacaklarim titriyo spordan
Spor candir gerisi heyecan
...
1 ay sonra bakalim kac kilo olucam suan 64.5 geliyorum ama yag oranim %26
Canim bu 3 hareketi 2 kez yapiyorum en sindaki resimde ayaklar halka seklinde her iki tarafa cevriliyo,inanailmaz etkili hareketler ben bayildim,kosu sonrasi iyi geliyo yakip gecicem baseniHareketler nasıl canim
Canim 2 az değilmi 20 kez mi yoksaCanim bu 3 hareketi 2 kez yapiyorum en sindaki resimde ayaklar halka seklinde her iki tarafa cevriliyo,inanailmaz etkili hareketler ben bayildim,kosu sonrasi iyi geliyo yakip gecicem baseniYag ve kas oranini devlet hastahanesinde diyetisyene ölcturdum,bundan sonra ayda 1 kez ölcum yaptircam,bunun haricinde ayakta furup her bacagi 30 kez yukari kaldiriyorum, bir baska harekette yere kedi seklinde durup ayaklari geriye tekme yapiyorum
Birdeeeeeeee kendi çözumlerimle led curl aletindeki hareketi kendi imkanlarimla yapiyorum nasil mi? öncelikle plates lastigini koltugun altina baglayip yüzüstu yere uzanip,o lastige ayak bilegimden geciriyorun sonra ayagimi geriye popoya dogru cekiyorum bu hareket popo altindaki yag fazlaligi olan hamstring kaslarina iyi geliyo
Yag oranini nasil olcuyosun ...Bende yarim saat tempolu yürudum pesinden doktorun versigi etkili 5 can alici hareket yaptim bacaklarim titriyo spordan
...
Aynen canim 20 yada 30 kez oluyo bazen...her yarim saat kosu sonrasi isinmis vücudabu hareketlersüper geliyoCanim 2 az değilmi 20 kez mi yoksa
Yag oran ve kas oranini devlet hastahanesinde diyeetisyenlerde vucut analiZaleti var orda ayda 1 kez yaptiriyorumYag oranini nasil olcuyosun ...
Bende yarim saat tempolu yürudum pesinden doktorun versigi etkili 5 can alici hareket yaptim bacaklarim titriyo spordan
...
Sabah sporu saysammi acabakiraz ve kayısı topladım Bahçedeki agaclardan
hoş geldin canımMerhabapofu ,
Sizi burada da buldum:) Programınıza ben de katılmak istiyorum.Yalnız ben plates düşünmüyorum.Leslie ve Jillians 30 günlük programını yapacağım.Bir senedir kilo veriyorum zaten, ama hala on kilo fazlam var.Kalan on kiloyu da düzenli sporla veririm inşallah.
Bugün spora başlayıp başlamayacağımdan tam emin değilim.Ama en kötü ihtimalle yarın başlayacağım.Kendimi disipline etmek için her gün buraya bildirimde bulunacağım.Sadece kilo bildirimi yapacağım, ölçü bildirimin de bulunmayı düşünmüyorum.On günde bir kilo bilgilerimi güncellerim:)
boy:162
kilo:66.8
hedef kilo:56
hoş geldin canım
:) olumlamalardan hatırlıyorum seni
tabiki katılabilirsin
aslında pilates yapmakta ki amacım tamamen sıkılaşmak ve daha ince görünmek,ama tabiki başka şeylerde olabilir sonuçta hareket etmek önemli
kilo da bildirebilirsin hiç fark etmez ama istersen ölçülerini de alıp yaz ki incelmeler var mı daha rahat görürsün..(buraya yazman şart değil )
gazamız mübarek olsun o zaman