Kızlar ben bugun sadece 9000 adım yürüdüm
Spor bildirimi
Jillian level3 26/30
6w6p level1 13/30
killer buns&thigh level1 2/30
Kızlar hepsi yapıldı
6w6p artık çok kolay geliyo onun için level2 sine geçicem,killer buns çok çok fena bi ara çığlık attım acıdan :))))) bacak sorunu olanlar yapsın
bi kaç gün sonra jillianın ds kısmı bitiyor..p90 düşünüyorum arada jillianı da bi kaç programını ekleyerek..tabi yapabilirsem
Sen birde paylaştığımız motivasyon fotolarını gör :) bir bakmışsın kalkmış spor yapıyorsun :)
aaapofu başlamıssın killer buns a. ya ben sıkıldım gene killer buns a geçicem. zaten sorunum alt tarafla. meme falan kalmıcak yakında üstü çalıştırmaktan bende bugün başlayayım. haftada 2 gün de cardio kickbocks yapsam tadından yenmez
ay valla inşallahYaparsin sen bu azimle
evet cnm kalça-basen-bacak için inanılmazoo ciddi misin deniyim hemen canım youtubedavar mi
linki bulamadim da youtubedan izledim youtubedaki degil mi.ama 51 dakika cok degil mi ya bi de ertesi gün agri hissettin mi sen farklı yerleri çalıştırdi mi yani baya zor bir şeye benziyorevet cnm kalça-basen-bacak için inanılmaz
tabi dayanabilirsençığlık çığlığa yaptım yine
ben linki vermiştim 1-2 sayfa geride cnm
41 dakka cnmlinki bulamadim da youtubedan izledim youtubedaki degil mi.ama 51 dakika cok degil mi ya bi de ertesi gün agri hissettin mi sen farklı yerleri çalıştırdi mi yani baya zor bir şeye benziyor
youtubeda buldum ben canim iyi bak level1 51 dakika level2 41 dakika diyor41 dakka cnm
youtube da yok maalesef googledan arat çıkıyor
evet zor baya zorşuan arka bacaklarım acıyor
ama 1-2 güne geçer..onun için umursamıyorum
çünkü işe yarayacak
allah allah buraya koyar mısın?benim yaptığım level 1 çünküyoutubeda buldum ben canim iyi bak level1 51 dakika level2 41 dakika diyor
koyuyum canim da nasil koyabilirim
eğer devamlı yaparsan yarar cnm :)
eğer devamlı yaparsan yarar cnm :)
41 dakka cnm
youtube da yok maalesef googledan arat çıkıyor
evet zor baya zorşuan arka bacaklarım acıyor
ama 1-2 güne geçer..onun için umursamıyorum
çünkü işe yarayacak
Yediklerime dikkat de edersem -diyetsiz- kilo verdirir mi? Yoksa kas yaptırıp işimi mi zorlaştırır? Ne dersin doktor?eğer devamlı yaparsan yarar cnm :)