skinny jeans+yürüyüş=süper bir vücud

aaa pofu başlamıssın killer buns a. ya ben sıkıldım gene killer buns a geçicem. zaten sorunum alt tarafla. meme falan kalmıcak yakında üstü çalıştırmaktan bende bugün başlayayım. haftada 2 gün de cardio kickbocks yapsam tadından yenmez

bi kaç gün sonra jillianın ds kısmı bitiyor..p90 düşünüyorum arada jillianı da bi kaç programını ekleyerek..tabi yapabilirsem

Yaparsin sen bu azimle

Sen birde paylaştığımız motivasyon fotolarını gör :) bir bakmışsın kalkmış spor yapıyorsun :)

Goruyorum icim gidiyor

Onlar vucutsa ben yag tulumuyum demek ki

Su eve internetim gelsin de topigi bastan sona okuyup katilacagim valla araniza cok imrendim

kızzz mahvoldummm 2. kez yapıyorum ama resmenn çığlık attım yaparken

Yaparsin sen bu azimle
ay valla inşallah

evet cnm kalça-basen-bacak için inanılmaz
tabi dayanabilirsen çığlık çığlığa yaptım yine
ben linki vermiştim 1-2 sayfa geride cnm
linki bulamadim da youtubedan izledim youtubedaki degil mi.ama 51 dakika cok degil mi ya bi de ertesi gün agri hissettin mi sen farklı yerleri çalıştırdi mi yani baya zor bir şeye benziyor

linki bulamadim da youtubedan izledim youtubedaki degil mi.ama 51 dakika cok degil mi ya bi de ertesi gün agri hissettin mi sen farklı yerleri çalıştırdi mi yani baya zor bir şeye benziyor
41 dakka cnm
youtube da yok maalesef googledan arat çıkıyor
evet zor baya zor şuan arka bacaklarım acıyor
ama 1-2 güne geçer..onun için umursamıyorum
çünkü işe yarayacak

41 dakka cnm
çünkü işe yarayacak
youtubeda buldum ben canim iyi bak level1 51 dakika level2 41 dakika diyor

41 dakka cnm
çünkü işe yarayacak

Canım bu video bacak yağlarını eritiyor değil mi?

Bugün dışarda 1 saat yürüyüş, LS 3 miles ve slim six pack abs yaptım :)

C cranial evet bu video,hatta bndeki 38. Dakkadan snra soğumaya geçiyo..bilemedim

Adonia evet cnm kalça basen bacak 3 lüsü için muhteşem...o kadar spor yapmama rağmen dün bacaklarım fena acıyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…