skinny jeans+yürüyüş=süper bir vücud

Maşallah canım 13 14 cm lik bir incelmen var Harikasın bende çok fark öld sanmıyorum göbekte var sanırım yarın sabah alacam inşallah

:) evet sonradan fark ettim
albüm yapmaya çalışıyorum ama resim yüklenmiyor valla sinir oldum ya
Merhaba

Birkac gundur sessiz sedasiz takip ediyorum. Cok guzel spor yapiliyor topikce.

Rica etsem ben de gorebilir miyim fotograflari

Merhaba, ölçüler nasıl alınıyor acaba? Yanlış yerlerden alıyor olabilirim bana bu konu hakkında bilgi verir misiniz?

Maşallah canım 13 14 cm lik bir incelmen var Harikasın bende çok fark öld sanmıyorum göbekte var sanırım yarın sabah alacam inşallah

tşkler tatlım :)
seni etiketlemedim ben albüme :) bi bakıver sende

Merhaba

Birkac gundur sessiz sedasiz takip ediyorum. Cok guzel spor yapiliyor topikce.

Rica etsem ben de gorebilir miyim fotograflari

tabiki :)

Merhaba, ölçüler nasıl alınıyor acaba? Yanlış yerlerden alıyor olabilirim bana bu konu hakkında bilgi verir misiniz?

bi bakayım resim bulabilirsem göstereyim orda

Çok sağ olun, yani bacak da nereden bacak, bel nereden alınacak çok kafa karıştırıcı hep en ince noktalarından ölçesim geliyor Annem kilo vermemi istemediği için hep oralardan ölçüyor artık kendim ölçeceğim

tşkler tatlım :)
seni etiketlemedim ben albüme :) bi bakıver sende

tabiki :)

bi bakayım resim bulabilirsem göstereyim orda

Cok pis gaza geldim.
Eve internetim baglansin ben de buraya katilmak duzenli spor yapip yapmayinca firca yemek isterim

Spor bildirimi

Jillian level3 26/30
6w6p level1 13/30
killer buns&thigh level1 2/30

Kızlar hepsi yapıldı
6w6p artık çok kolay geliyo onun için level2 sine geçicem,killer buns çok çok fena bi ara çığlık attım acıdan :))))) bacak sorunu olanlar yapsın

C cranial cnm killer buns tam sana göre..tamamen kalça-basen-bacak üçlüsü üzerine kurgulanmış..yarın yürüyemiyeceğim o derece

Kızlar ben bugun sadece 9000 adım yürüdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…