Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ya ben iki gün jillian yaptım ama et kesilmiş gibi ağrıyor yürüdükçe bacaklarım.
Ne dersiniz bi gün ara verip devam etmek mi doğru? Aralıksız mı? Yırtılma falan olcak diye korkuyorum. Birden böyle yüklenmek doğru değil sanki. Bilemedim.
Hamlıktan gibi bir ağrı. İncinse anlardım sanki, bazen zorluyor bacağımı ama o hareketleri atlıyorum zaten malum canımı sokakta bulmadımAğrının türünü biliyorsundur şimdi.
Kaslar çalışmış, hamlıktan kaynaklanıyor gibi bi ağrı mı?
yoksa incinmiş gibi mi?
Eğer ilkiyse devam et, ama ikincisi ise ara ver bence.
Rutininden fazla çalıştırdıysan ağrıması da hamlaması da çok normal canım.Hamlıktan gibi bir ağrı. İncinse anlardım sanki, bazen zorluyor bacağımı ama o hareketleri atlıyorum zaten malum canımı sokakta bulmadım
Ama ben uzun zamandır düzenli yürüyüşe çıkıyorum bu yüzden hamlaması normal olmayabilir gibi geldi
slm cnmpofu cum, merhaba Canım.
İki programı da denediğin için bir şey danışmak istiyorum,
10 gün boyunca üst üste önce 10-15 dk trambolinle zıplayıp ardından sırf bacak çalışmak istiyorum
Sence,
Skinny Jeans mi kısa zamanda çok yol almam konusunda yardımcı olur yoksa Jillian (killer buns and thighs) mı?
Kızlar ya ben iki gün jillian yaptım ama et kesilmiş gibi ağrıyor yürüdükçe bacaklarım.
Ne dersiniz bi gün ara verip devam etmek mi doğru? Aralıksız mı? Yırtılma falan olcak diye korkuyorum. Birden böyle yüklenmek doğru değil sanki. Bilemedim.
Bunların hepsini bir günde mi yapıyorsun?!dünkü spor bildirimi
Jillian level3 27/30
6w6p level1 13/30
killer buns&thigh level1 2/30
sadece level 3 ü yaptım kızlar son 2 kaldı :)
evet cnm hepsini aynı günde yapıyorum,üst üste..Bunların hepsini bir günde mi yapıyorsun?!
Valla ben nolur nolmaz 6w6p lvl2nin 10 dksını ve esnemelerini yaptım dün. Ama var yaaaaaa Hissettirdiği duygu bir harika dostum
Bi de ben insanitynin videolarını arıyorum arıyorum bulamıyorum. Bilen gören var mı?
bak bu canim workout diyor ama
Kızlar, youtube'daki 41. dakikadan sonrası 10 dk boyunca siyah ekran, o yüzden kafa karışıklığı yaratmış. program 41 dk sürüyor. :))
saol tatlım :)
Kızlar, youtube'daki 41. dakikadan sonrası 10 dk boyunca siyah ekran, o yüzden kafa karışıklığı yaratmış. program 41 dk sürüyor. :))
Aynen, görür görmez üçünü de indirdimsaol tatlım :)
zaten o videolar yoktu youtube da,ben bulamamıştım,bi bakayım dedim level 3 bile konulmuş :) şanslıyız
zaten bütün hareketler suitable değildir yaızyor başta..hepsini yapamayız..bende %90 lık kısmı yapıyorum ama bileğimde sorun var çok yüklenmiyorum..Aynen, görür görmez üçünü de indirdim
Bugün yaptım level 1...
çok zor çok...
bazı hareketleri hiç yapamadım çünkü spor geçmişim yok daha çok yeni sayılırım
%60-65 lik kısmını yapabildim.
10 dk da popsugar ın bir cardio videosunu yaptım.
ben pert...
zaten bütün hareketler suitable değildir yaızyor başta..hepsini yapamayız..bende %90 lık kısmı yapıyorum ama bileğimde sorun var çok yüklenmiyorum..
bir de hareketler harmanlanmış,diğer egzersizlerinden..çoğu aşina olduklarımdı
kollarınızın incelmesini hangi spora borçlusunuz acaba ?35.gün
Leslie
Bugün yaptığım sporun meyvesini aldım:)Bir mağazaya hırka almak için gittik.Bir - iki beden küçülmüşüm.Önceden herhangi bir şey alacağım zaman tahmini bir beden denerdim, ama çoğu kez olmazdı.Mutlaka bir
büyüğünü alırdım.Bugün tam tersi oldu,bu sefer küçüğünü aldım. Bundan bir kaç ay evvel yine hırka almaya bir mağazaya girmiştim.Bir tane denemiş ve denedikten sonra kendime çok sinir olmuştum.Çünkü kollar kapkalın,omuzlar düşük.Hiç yakışmamıştı.O akşam kesin bir diyete girmeye karar vermiştim.Çünkü gerçekten aynadaki görüntümden nefret etmiştim.Bugün ise,kollarım incelmiş ve spor vesilesiyle omuzlarım dikleşmiş olduğu için aldığım hırka gayet güzel oldu.
Yarın nasipse memlekete yolculuk var.Aranızdan bir süreliğine ayrılıyorum.Orada da spora ve Karatay usulü beslenmeye devam inşallah.Geri döndüğümde sizleri çok daha incelmiş bulmak istiyorum:))Beni kırmayıp bu isteğimi yerine getireceğinizden hiç şüphem yok:))))
Görüşmek ümidiyle bir süreliğine hoşçakalın arkadaşlar...
2 level cnm6w6p; bu program nasıl ilerliyor? kaç level? her biri kaç gün yapılıyor?
youtube'da sadece ilk levelı bulabildim. :)
pofu
hangi konuydu? hatırlıyorsan linkini verir misin canım?2 level cnm
diğerini ben arkadaş paylaştı konu açmıştı hatta ordan indirdim
kaç gündü unuttum şuan
ben 15er gün yapıyorum
level 1 artık kolay geliyor level2 ye geçicem
youtubedan nasil video indiriyorsun canımhangi konuydu? hatırlıyorsan linkini verir misin canım?