pofu senin ve fotolarınin hatrina jillian level2 yaptim bugün :))
harikasinn canimm olacak bu iş :))amaaa yaaaa
başla cnm
bak 2 hafta önce yani ağustos ortasında pantolonun düğmesini kapatamadım dedim ay sonuna bu pantolon olacak bana veee 2 hafta sonra cuk oturduresimlerde göreceksiniz
şimdi 2 hafta veriyorum kendime yine o pantolon hafif bollaşacak
hepsini resimliycem sizlere
günaydın cnmgünaydın kızçeler
jillian level 2 ye geçtim 12/30 oldu. bügün 3. günüm olacak. yemek konusunda coştum gene hafta sonu o yüzden tartı + ları gösteriyor. bugün itibariyle çok özel bir diyete başladım. çok yakın bir arkadaşımın uyguladığı ve gözlerime inanamadım incelmelerini görünce. arkadaşım da arkadaşı 5 ayda 70 kg verince başladı yapmaya. ama kilo veren kişi obez sınıfındaydı 160 kg da başlamış. şimdi 90 kg. adamın fotograflarını gördüm ve şimdiki halini gördüm mide ameliyatı geçirenler halt etmişler yanında . hatta dayanamadım sordum ya çok sarktınız mı dedim. adam vücüdunu gösterdi. 1 gr sarkma yok ve spor hiç yapmamış hali. yeni başlıyor spora. doğrdudan vücuttan yağ depolarını yaktırıyormuş. başladım bende bugün virabismillah :) bakalım neler olacak sporla birlikte...
günaydın cnm
oluyor öyle + lar bende de var
tek düze beslenme değildir umarım
20 öğünn müüüyok yok değil bol protein, sıfır yağ ve karbonhidrat, ceviz badem kuru kayısı incir vs.. evreleri var ilk başta sıkı sonrası yavaş yavaş izin var. günde 20 öğün yiyorsun
herkese günaydınnnn
evet hatunlarrr bugün ölçü günümüzzz
ben az önce aldım ölçülerimi :)
5 Eylül
göğüs:97
bel:81
göbek:94
kalça:102
bacak:50-51 arası
kol:31 ( hala yaaa değişmedi gitti)
20 öğünn müüü
kızz kilo alma sakın
herkese günaydınnnn
evet hatunlarrr bugün ölçü günümüzzz
ben az önce aldım ölçülerimi :)
bunlar eski ölçülerim :
göğüs:101
bel:83
göbek:97
kalça:105
bacak:52-53 arası
kol:31
bunlarda bugünkü :)
5 Eylül
göğüs:97
bel:81
göbek:94
kalça:102
bacak:50-51 arası
kol:31 ( hala yaaa değişmedi gitti)
:) evet sonradan fark ettimya görmemişimmm yazmışşsınn çok pardonn
bize de anlat bari kız neymiş o :)arkadaşım karı koca yapıyor. kız 9 günde 3 kg verdi ki zaten 6 kg fazlası vardı. erkek 15 günde 5 kg verdi. onunda 10 kg fazlası var :)
hadi bakalım bekliyoruz :)Merhaba kızlar, ben ölçülerimi regl sonrası alacağım.
Bu aralar çok yoğunum, stresliyim, gelemiyorum.
Ama şu günü bir atlayayım, bomba gibi buradayım yine!
Öpüyorummmuuah