skinny jeans+yürüyüş=süper bir vücud

Dün 1 saat yürüyüs disarda

Bugün de 1 saat yürüyüs disarda, LS 1 mile ve slim six pack abs, aksam ise yeni videolarim var alt bacak inceltmek icin onlara baslayacagim :)

amaaa yaaaa

pofu senin ve fotolarınin hatrina jillian level2 yaptim bugün :))

başla cnm
bak 2 hafta önce yani ağustos ortasında pantolonun düğmesini kapatamadım dedim ay sonuna bu pantolon olacak bana veee 2 hafta sonra cuk oturdu resimlerde göreceksiniz
şimdi 2 hafta veriyorum kendime yine o pantolon hafif bollaşacak
hepsini resimliycem sizlere

harikasinn canimm olacak bu iş :))

fotoları sabahtan ekle catlayacagim meraktan :))

kızlar bu arada eklemem gereken bişey daha var ,aklıma gelmişken yazayım :)
popom hem küçüldü,hem fazlalıkları gitti hemde dikleşti daha fazla..
squat işe yarıyor
tabi ben özel squat yapmadım,jillianın yaptıklarını yaptım,özellikle cardio kickbox da fazlasıyla uyguluyor hatun :)

ne kadar zor olsa da spor yapmak candır can

günaydın kızçeler
jillian level 2 ye geçtim 12/30 oldu. bügün 3. günüm olacak. yemek konusunda coştum gene hafta sonu o yüzden tartı + ları gösteriyor. bugün itibariyle çok özel bir diyete başladım. çok yakın bir arkadaşımın uyguladığı ve gözlerime inanamadım incelmelerini görünce. arkadaşım da arkadaşı 5 ayda 70 kg verince başladı yapmaya. ama kilo veren kişi obez sınıfındaydı 160 kg da başlamış. şimdi 90 kg. adamın fotograflarını gördüm ve şimdiki halini gördüm mide ameliyatı geçirenler halt etmişler yanında . hatta dayanamadım sordum ya çok sarktınız mı dedim. adam vücüdunu gösterdi. 1 gr sarkma yok ve spor hiç yapmamış hali. yeni başlıyor spora. doğrdudan vücuttan yağ depolarını yaktırıyormuş. başladım bende bugün virabismillah :) bakalım neler olacak sporla birlikte...

günaydın cnm
oluyor öyle + lar bende de var
tek düze beslenme değildir umarım

herkese günaydınnnn
evet hatunlarrr bugün ölçü günümüzzz
ben az önce aldım ölçülerimi :)

bunlar eski ölçülerim :

göğüs:101
bel:83
göbek:97
kalça:105
bacak:52-53 arası
kol:31

bunlarda bugünkü :)
5 Eylül

göğüs:97
bel:81
göbek:94
kalça:102
bacak:50-51 arası
kol:31 ( hala yaaa değişmedi gitti )

günaydın cnm
oluyor öyle + lar bende de var
tek düze beslenme değildir umarım

yok yok değil bol protein, sıfır yağ ve karbonhidrat, ceviz badem kuru kayısı incir vs.. evreleri var ilk başta sıkı sonrası yavaş yavaş izin var. günde 20 öğün yiyorsun

yok yok değil bol protein, sıfır yağ ve karbonhidrat, ceviz badem kuru kayısı incir vs.. evreleri var ilk başta sıkı sonrası yavaş yavaş izin var. günde 20 öğün yiyorsun
20 öğünn müüü
kızz kilo alma sakın

canım ölçülerini yazarken bi öndekiyle kıyaslayıp yazarsan bence daha iyi olur. geriye dönük ölçülerini bizim burda bulmamız sor olur çünkü. tabi bu benim fikrim :)

ya görmemişimmm yazmışşsınn çok pardonn

Merhaba kızlar, ben ölçülerimi regl sonrası alacağım.

Bu aralar çok yoğunum, stresliyim, gelemiyorum.

Ama şu günü bir atlayayım, bomba gibi buradayım yine!

Öpüyorummmuuah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…