skinny jeans+yürüyüş=süper bir vücud

kızlar 1 hafta olacak neredeyse yapamadım. tatile falan çıktık. ama neyseki kilomu korudum en azından. bugün jillia level 2 ile devam ediyorummm :)

bugün jillianın killer buns thighs level 1 ini deniycem
kalça ve bacaklar için iyi diyorlardı

dünkü bildirimim :

Jillian level3 25/30
6w6p level1 12/30
killer buns&thigh level1 1/30

ds level 3 ve killer buns yaptım kızlar

killer buns çok fena bişey kalça ve bacak için süper yakıcı

daha fazla yağ yakıcı bi program bulmam lazım kızlar ya kilo vermem durdu yine ooff :S
level 3 ün bitmesine 3 kaldı,sonra ripped e geçicem büyük ihtimal ama bilmiyorum başka bi program lazım
jillianın kickbox ı gibi hareketli olması lazım

bu arada koza16 Masmavi_ S shameless35 C cranial ve diğerleri nerdesiniz sizzzzz

canim jilliani bilegim agridigi icin birakmak zorunda kaldim skinny jeansa basladim 2 gun yaptim ama cok sıkıcı (

sanirim callaneticse donecegim

Günaydın canım ben buradayım takipteyim

ona baktım ama bulamadım cnm
işe yarar mı?bende cdler vardı ama pc imde cd-
ben yapmaya çalışıyorum zor bir program benim o kadar kilomda polikistik over olduğum için biraz kilo vermek istedim inan bana 3 günde ciddi topladı vücudumu 90 gün yapsam ne olur bilmiyorum şuan grip oldum yapamıyorum haliyle ama yine başlayacağım inşallah. eşim bilgisayara indirmiş nasıl yaptığını bilmiyorum ona bir sorarım ben sana yazarım olmaz mı?

olur cnm ,sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…