jillian level 1 6/10 tamamdir :))
kendini hazır hissediyorsan olabilirteşekkürler canim sen de harika gidiyosun :)
9 tane yapsam level2ye gecsem olur mu ya yoksa tatilim bitiyor jillian yetismeyecek
ay yok beeherkes level2 cok zor diyor şimdiden tirsiyorum valla :)
ay iyi valla içime su serptin :)))ay yok bee
level2 kolay
hatta level 3 süper kolay
bence zorluk sıralaması aynen şu level1-level2-level3
level3 de ben gayet dinleniyorum
en son bi tavşan gibi zıplatıyor o kadar
Ben şahsen level 1' de zorlandığım kadar diğer levellerde zorlanmadım.herkes level2 cok zor diyor şimdiden tirsiyorum valla :)
aynen level1 beni de baya zorlamıştı..Ben şahsen level 1' de zorlandığım kadar diğer levellerde zorlanmadım.
alt kısım için skinny ve kickbox iidir..Ben bir karar aldım. Şöyle ki,
30DS’i bir şekilde 30a tamamlayacağım ancak, araya başka videolar ekleyerek.
Yani,
Mesela bir gün 30DS,
bir gün Cardio Kickboxing
bir gün Killer buns & thighs
bir gün Skinny jeans...
bu şekilde yapmayı düşünüyorum, nasıl olur acaba?
Hep aynı şeyleri yapmak sıkıcı gelmeye başladı gibi. Bir de 30DS, alt kısmı üst kısım kadar eritmiyor gibi... Bacaklarım, kalçam hala aynı gibi geliyor gözüme... araya bacak da sıkıştırmak istiyorum.
Üst üste iki program yapamıyorum spor geçmişim yok, zorlanıyorum çok. Hevesin kaçıyo çok kasınca
Kuzucum, bir anda full incelme beklemiyorum tabii ki. Before & after ve yorumları inceledim 30DS'in; geneli üstten çok incelmiş, alt kısım 1 en fazla 2 cm. O yüzden böyle bi karar aldım.alt kısım için skinny ve kickbox iidir..
ama hemen öyle pat diye düzelme olmaz ki kuzum zamana ihtiyacın var..belki 1 seneye...
bende killer buns ona başlıycam kickboxım bitiyor ,killer buns sanırım kalça bacak üzerine?öyle demişti biri
ayrıca dediğin gibi bazen aynı şeyleri yapmak insanı sıkar..sonuçta spor yapacaksın farklı farklı yapsan da bişey olmaz
Güzel gibi bu da evet!
bu da güzele benziyo..
hah o zaman sıkıntı yapma tatlımKuzucum, bir anda full incelme beklemiyorum tabii ki. Before & after ve yorumları inceledim 30DS'in; geneli üstten çok incelmiş, alt kısım 1 en fazla 2 cm. O yüzden böyle bi karar aldım.
Yarın ya Cardio Kickboxing yaparım ya da Skinny jeans..
Evet, killer burns kalça ve bacak üzerine. 40-45 dk
Ayrıca bugün Karataya başladım :)
bugün hepimiz offuz sanırımSelam kızlarBel ve diş ağrım olduğu için bugün off günüm olucak
Öyle oldu galiba döküldükbugün hepimiz offuz sanırım