skinny jeans+yürüyüş=süper bir vücud

Alt mısın sıkıntılı benim zaten ya.. o yüzden bir ay 30 DS ile sırf 2 cm için debelenmek istemiyorum

Yok bakmadım daha nasılsa bulurum diye :/ yok mu??

bugünde offum kızlar
yarın akşam bomba gibi geliyyoorruummm

Bugünkü sporum çok az amma yok da değil
10 dk kadar yaylada jillian hareketleri
20 tane de jump Squad

35.gün

Leslie

Bugün yaptığım sporun meyvesini aldım:)Bir mağazaya hırka almak için gittik.Bir - iki beden küçülmüşüm.Önceden herhangi bir şey alacağım zaman tahmini bir beden denerdim, ama çoğu kez olmazdı.Mutlaka bir
büyüğünü alırdım.Bugün tam tersi oldu,bu sefer küçüğünü aldım. Bundan bir kaç ay evvel yine hırka almaya bir mağazaya girmiştim.Bir tane denemiş ve denedikten sonra kendime çok sinir olmuştum.Çünkü kollar kapkalın,omuzlar düşük.Hiç yakışmamıştı.O akşam kesin bir diyete girmeye karar vermiştim.Çünkü gerçekten aynadaki görüntümden nefret etmiştim.Bugün ise,kollarım incelmiş ve spor vesilesiyle omuzlarım dikleşmiş olduğu için aldığım hırka gayet güzel oldu.

Yarın nasipse memlekete yolculuk var.Aranızdan bir süreliğine ayrılıyorum.Orada da spora ve Karatay usulü beslenmeye devam inşallah.Geri döndüğümde sizleri çok daha incelmiş bulmak istiyorum:))Beni kırmayıp bu isteğimi yerine getireceğinizden hiç şüphem yok:))))

Görüşmek ümidiyle bir süreliğine hoşçakalın arkadaşlar...

gulhilal harikasın canım daha da güzel olacaksın inanıyorum
benimde kollarım kalın,bıngıl bıngıl sallanıyordu ama artık eskiye nazaran daha iyi jillian ablam saolsun :)

iyi yolculuklar kuzum iyi bak kendine dikkat et görüşmek üzre

Müsait olamadım, misafir vardı yine :)
bakalım bugün kimse gelmezse ya da bi yere gitmezsek Skinny jeans yapıcam :)))
ahh o misafirler..geçen bende spor yaparken geldiler..yarıda da bırakamadım..ama kickboxımı yapamadım içimde kalmıştı

ahh o misafirler..geçen bende spor yaparken geldiler..yarıda da bırakamadım..ama kickboxımı yapamadım içimde kalmıştı
Evet, ortam rahat olmayınca olmuyor. Şimdi de kuzenime gidiyoruz. Bugün de spor kaldı anlayacağın...
Ama Karatay'a başladım, çok hafif hissediyorum kendimi.
Yarından itibaren 30DS'e bir hafta ara verip Skinny Jeans ve Cardio Kickboxing yapacam.

Her yerim incelmiş, bacaklarım hala aynı.

jillian leve1 7/10 :))

10 diyorum ama muhtemelen 8 kere yapip level2ye gececegim çünkü tatilim bitiyor zamanim kalmadi yapanlar en cok incelme level2de oluyor diyorlar

cok sevindim adina canim işte azmin zaferi :))

Ebru Şallı ile Skinny Jeans yaptım bugün. Bazı hareketler zorladı, sayısını tamamlayamadığım hareketler oldu; ama fena değildim yine de.

Bugunki sporum
400 ip atlama
Jillian level1 7/30
45 Sumo Squad

aynen bende biraz daha göbek ve altına çalışmaya başlıycam..level 3 den sonra değiştircem büyük ihtimal programımı..burda yolladığım video güzele benziyordu onu deniycem..

Bende oldum canım bugün sporumu yaptım ama : LS 3 Mile ve alt bacak egzersizleri :)
ben yapamıyorum canım fena derecede belim ağrıyo

jillian leve1 7/10 :))

10 diyorum ama muhtemelen 8 kere yapip level2ye gececegim çünkü tatilim bitiyor zamanim kalmadi yapanlar en cok incelme level2de oluyor diyorlar

tbkler kuzum gayet iyi gidiyosun

Ebru Şallı ile Skinny Jeans yaptım bugün. Bazı hareketler zorladı, sayısını tamamlayamadığım hareketler oldu; ama fena değildim yine de.
skinny çok fenadır ben bazı yerlerde yeter yaa diyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…