Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim elinde ağırlık oluyor iki elinle tutyorsun. Ayaklar v şeklinde açık comelme hareketi kalça ve iç bacak için çok etkiliymis
Eki Görüntüle 1875496
Canım, çizelgeyi bu şekilde netten bulup kaydettim telefonuma. Fotoğraf düzenleme programıyla da şekiller ekliyorum. :))
Anca 10 dk dayanabildim
çok eğlenceli aslında ama 30DS’den sonra yapamıyorum ben.
Sağolasın canım bende bir bakayımEki Görüntüle 1875496
Canım, çizelgeyi bu şekilde netten bulup kaydettim telefonuma. Fotoğraf düzenleme programıyla da şekiller ekliyorum. :))
Anca 10 dk dayanabildim
çok eğlenceli aslında ama 30DS’den sonra yapamıyorum ben.
Level 3 de mi var canım , iyi bari ben idmanli gidecem desene :))hıımmm ay squat çok işe yarıyor ama feci popom acıyor
level3 den sonra popom yanıyordu
eee demiş miydim ben acabaaaa
level 3 müydü hatırlamıyorum şuan da kickbox da var ama ağırlıksız yapıyorLevel 3 de mi var canım , iyi bari ben idmanli gidecem desene :))
dediğin kadar varmış ama güzel etkili birşeye benziyor. Benim bacaklarımı inceltmem lazım yaeee demiş miydim ben acabaaaa
bak bakalım CanımmSağolasın canım bende bir bakayım
evet kickbox çok eğlenceli ben onu yaparken acaipp mutlu oluyorumdediğin kadar varmış ama güzel etkili birşeye benziyor. Benim bacaklarımı inceltmem lazım ya
bak bakalım Canımm
Rica ederim canım Güncelleyip tabloyu seni etiketlerimharikasın kuzum tşk ederim
oooo 5. gün he tam gaz devaamm :)
yemek kısmında da coşulmayacakk bebeğimmm dikkat et lütfen !
sende harikasın cnm maşallah gayet iyi gidiyorsun
bende sadece 1.5 saat yürüdüm ama tamamen hareketli bir gündü
tabiki alırız cnm koza yapıyor tabloyu..ben ilk mesaja ekliycem
harikkassıınnnn yaaa bomba olucaksın sen
bende shredi tamamladıktan sonra ripped ve bi video daha var ona başlıycam beraber devam ederiz artık geldiğinde bu sefer ben senden önce bitircemmm
Yaa ne güzel bir tablo olmuşEki Görüntüle 1875477
+ 10 dk kadar Cardio Kickboxing
canim sumo squatta yine arkaya dogru mu egiliyoruz squat gibi ?? ve etkili miCanim elinde ağırlık oluyor iki elinle tutyorsun. Ayaklar v şeklinde açık comelme hareketi kalça ve iç bacak için çok etkiliymis
Yaa ne güzel bir tablo olmuş
Tamam kuzum teşekkür ederimCanım en geç yarın güncellerim