Ben de yarın 7. günü yapıcam aksilik çıkmazsa. Ölçmedim henüz. 2th level ortalarında ölçülerimi alıcam. Ya da burada belli bi ölçü bildirim günü varsa o zaman. :)))30 DS: 6/30
bacak hareketi tamamdır kızlar. bu hafta lvl 1 bitiyooo
vallahi göbek falan kalmadıı yaaa
Ayy canım senin mesajda 101 yazıyodu yanlış olmuş kusura bakmaellerine sağlık canım çok güzel olmuş. ama benim göğüsler melesef öyle değil. 90 cm :) şimdilik kalsın böyle 2. tabloyu yaparken düzeltirsin uğraşma tatlım
Ben 3.günümü bitirdim ona rağmen gitti sanki benim de göbeğim düzlendiii30 DS: 6/30
Bende almıştım kızlar olcukerimi.kızlar benim,Masmavi_ S shameless35 ve koza16 nın ölçüleri aşağıdaki gibidir..sorunlu bölgeleri bulunuz ( ösym sorusu gibi oldu ) tekrar hatırlatıyorum,aldığınız tarih bugün için önemsiz,bundan sonra alacağımız tarih önemli.. koza16 2 hafta sonra p.tesi günü tekrar alacağız.. yani tam olarak,5 eylüle denk geliyor..
pofu
göğüs:101
bel:83
göbek:97
kalça:105
bacak:52-53 arası
kol:31
Masmavi_
göğüs:95
bel:75
göbek:90
kalça:101
bacak:58.5
kol:31
shameless35
göğüs:
bel:69
göbek:81
kalça:94
bacak:54
kol:27
koza16
göğüs:
bel:70
göbek:92
kalça:103
bacak:62
kol:
koza16 ve S shameless35 ölçüleri almadığınız yerler var..onları da eklersiniz..
tabloya bi el atın :)))
tebrik ederim canimm :)32.gün
Leslie + Jillian level 3
Bugün itibariyle Jillian level 3'ü de bitirmiş bulunuyorum:) Pazar günü memlekete yolculuğum var.O güne kadar sadece Leslie'yle devam etmeyi düşünüyorum.Biraz kaslarım dinlensin.Memleketten dönüşüm de Kurban bayramı sonrası inşallah.Tabletime bazı squat videoları indirdim.Tekrar dönene kadar o videolarla idare edeceğim.Tabi Karatay'a da tam gaz devam:) Artık dönüşte Jillian bacının yeni videolarına bakarım:))
var var:)tebrik ederim canimm :)
bacakta incelme var mi :)
jillian level 1 5/10 tamamdir
30 DS: 6/30
+ birkaç yer hareketi
+ 7bin civarı adım
yemek kısmında coştum; ama sporum tamamdır.
30 DS: 6/30
Bugün yapamadım spor falan.
7bin adım attım sadece.
32.gün
Leslie + Jillian level 3
Bugün itibariyle Jillian level 3'ü de bitirmiş bulunuyorum:) Pazar günü memlekete yolculuğum var.O güne kadar sadece Leslie'yle devam etmeyi düşünüyorum.Biraz kaslarım dinlensin.Memleketten dönüşüm de Kurban bayramı sonrası inşallah.Tabletime bazı squat videoları indirdim.Tekrar dönene kadar o videolarla idare edeceğim.Tabi Karatay'a da tam gaz devam:) Artık dönüşte Jillian bacının yeni videolarına bakarım:))
Ay bu ne güzelmiş nerden yaptın canım bende istiyoruuummmEki Görüntüle 1875477
+ 10 dk kadar Cardio Kickboxing
sumo squat nedir sorucam sorucam unutuyorum hepBugün ki sporum
450 ip atlama
Level1 5/30
45 Sumo spuat
Canim elinde ağırlık oluyor iki elinle tutyorsun. Ayaklar v şeklinde açık comelme hareketi kalça ve iç bacak için çok etkiliymissumo squat nedir sorucam sorucam unutuyorum hep