- 12 Haziran 2016
- 699
- 1.755
- 63
çok tşk ederim tatlımm ,ay inşallah sizin de emeğiniz çok bunda atlamayalım lütfen
evet ya o listeyi ve ölçüleri yapalım yoksa belli belirsiz olucak..
tatlım lastiksiz topsuz falan yapılanlarda var..illa onlara gerek yok ki..sen bence ufaktan başla erteledikçe zaman kaybıı
ayrılmaman gerek bizdennn
sabah kalkınca alırsın ölçülerini tatlım not edersin..
olsun olsun bişeycik olmaz :)Misafirimiz var, ben bugün spor yapamayacağım. :/
Bir günlük dinlenme arası olsun bu da. :)
Ölçü listesi fikri iyiymiş bu arada. :)
ben hiç sevemedim o call ıŞu callanetics i bi deneyeyim diyorum pilatesin atası demişler ama
Ayrilirmiyim senden :) bu yola beraber ciktik beraber tez zamanda vericez bu kilolari :)
Ben 3 gün önce almıştım. Level 1’in sonuna kadar almayı düşünmüyorum moralim bozulmasın, hevesim kaçmasın diye. Onları yazarsınız olmaz mı?olsun olsun bişeycik olmaz :)
ölçülerini alırsın sabah sende :)
kolay gelsin tatlım
Ben 3 gün önce almıştım. Level 1’in sonuna kadar almayı düşünmüyorum moralim bozulmasın, hevesim kaçmasın diye. Onları yazarsınız olmaz mı?
vaayy beee 1 ay oluyor demekkk maşallah28.gün
Leslie + Jillian level 3
Teşekkürler canım.Evet,bir ay + iki gün daha var.Çarşamba günü Jillian'ı tamamlıyorum:)vaayy beee 1 ay oluyor demekkk maşallah
wwaaoowww harikasıınnnEvet,bir ay + iki gün daha var.Çarşamba günü Jillian'ı tamamlıyorum:)
maşallah sana :)Teşekkürler canım.Evet,bir ay + iki gün daha var.Çarşamba günü Jillian'ı tamamlıyorum:)
Teşekkür ederim.Hem de nasıl hissediyorum:)maşallah sana :)
incelmis hissediyor musun
yaa ciddi misin kalca bacak inceliyor mu pekiTeşekkür ederim.Hem de nasıl hissediyorum:)
cnm sen çok takılmışsın bu durumayaa ciddi misin kalca bacak inceliyor mu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?