skinny jeans+yürüyüş=süper bir vücud

Tebrikleeeeerrr!!! Harikasın * azmin çok güzel bi örneğisin. Darısı nicesineeeee

hoş geldin cnm
tek kuralımız bol spor yapmak :) ve tabiki düzgün beslenmek onun dışında bi bağlılık yok burda
herkes kafasına göre takılıyor sonuçta her bünye aynı değil
Hosbulduuuum o zaman deli gibi spor yapaliiiiim tarti gunumuz vs var mi ☺

Hos geldin findigimmm gelerek cok iyi yaptin, acayip enerji ve motivasyon aliyosun.
Hosbuldummmmm ayyyy heyecanlandmmmm

Merhaba :) Bende size katilabilirmiyimmmm? fndkkrdu ve mutlukz'in arkadasiyim :))) bende incelmek ve kilo vermek istiyorum 15 aylik bi oglum var, ve dogum öncesi ve sonrasi aldigim kilolari vermek istiyorum
en son 75 kiloydum, boyum 161. 3 sene önce mutlukz ve fndkkrdu ile 58 kiloya kadar inmistim, bidaha inmek istiyorum insallah

Tebrikleeeeerrr!!! Harikasın * azmin çok güzel bi örneğisin. Darısı nicesineeeee

saol bitaneemm

Pilates setim çürümüş

Yenisini alınca tekrar uğrayacağım

çürümüş müüüü nereye koydun ki onları ,benim de lastiklerim kopmuştu yaparken

Hosbulduuuum o zaman deli gibi spor yapaliiiiim tarti gunumuz vs var mi ☺

Hosbuldummmmm ayyyy heyecanlandmmmm

ctesi günleri tartılıyorum artık
ölçülere gelince istediğin zaman alabilirsin..

ayy tabikii ne demek buyur canım kocaman yerimiz var
bütün arkadaşlar toplandınız yani :))

kızlar madem bu kadar kalabalık olduk
ölçü listesi mi hazırlasak acaba?

Tesekkürlerr canim :) evet, whatsapp grubumuz buraya tasinmis oldu artik
Bende karataya baslamak istiyorum sizler gibi. Ne tür spor yapiyorsunuz? Benim fazla vaktim olmuyor spora Is, cocuk, ev, yemek derken, anca oglum aksam 8de uyuduktan sonra yapabilirim.

başla cnm karatay çok rahat beslenme şekli..
ben şuan jillianın bi kaç egzersizini karışık yapıyorum..video süreleri az 25-36-28 dakka gibi..hem baya terletiyor hemde çok güzel oluyor..efor sarfediyorsun yani :) tavsiye ederim..bende akşamları yapıyorum genelde..akşam 9 gibi falan bitmiş oluyor..yani sana sıkıntı olmaz bence..

Peki bende jilliana baslayayim o zaman. ben eskiden Tae bo ve tiffany rothe videolarini yapiyordum, onlarda baya terletiyordu. 1 saatlik mix yaparim artik :)

Peki bende jilliana baslayayim o zaman. ben eskiden Tae bo ve tiffany rothe videolarini yapiyordum, onlarda baya terletiyordu. 1 saatlik mix yaparim artik :)
spor geçmişin varsa zorlanmazsın o zaman
ay bakim mrk ettim nasılmış onlar

pofu canım benim tebrik ederim sende bu azim oldukca her seyi basarirsin yanindayiz :))

hep beraber jilliana baslamis olduk o zaman dedigin gibi ölçü tablosu hazirlayalim herkeseuyar mi arkadaslar

pofu İşte o kadar uzun zamandır yapmadım ki benim de öyle oldu. Yeni set alacak bütçem yok şuan için, ilk fırsatta halledicem

Benim yarin misafirlerim oldugu icin olcu yapma firsatim olmayabilir.
Ama en yakin zamanda paylasirim olculerimi.

Sekerim hos geldinnn
Hep beraber incelicez zayiflicaz insallah

pofu canım benim tebrik ederim sende bu azim oldukca her seyi basarirsin yanindayiz :))

hep beraber jilliana baslamis olduk o zaman dedigin gibi ölçü tablosu hazirlayalim herkeseuyar mi arkadaslar

çok tşk ederim tatlımm ,ay inşallah sizin de emeğiniz çok bunda atlamayalım lütfen
evet ya o listeyi ve ölçüleri yapalım yoksa belli belirsiz olucak..

pofu İşte o kadar uzun zamandır yapmadım ki benim de öyle oldu. Yeni set alacak bütçem yok şuan için, ilk fırsatta halledicem
tatlım lastiksiz topsuz falan yapılanlarda var..illa onlara gerek yok ki..sen bence ufaktan başla erteledikçe zaman kaybıı
Bir gün yoktum ben yokken neler konuşulmuş
ayrılmaman gerek bizdennn

Benim yarin misafirlerim oldugu icin olcu yapma firsatim olmayabilir.
Ama en yakin zamanda paylasirim olculerimi.

Sekerim hos geldinnn
Hep beraber incelicez zayiflicaz insallah

sabah kalkınca alırsın ölçülerini tatlım not edersin..

kızllarr bugün değişiklik olsun diye leslie ekliycem sporuma 1 yada 2 mile yapmayı düşünüyorum

Misafirimiz var, ben bugün spor yapamayacağım. :/

Bir günlük dinlenme arası olsun bu da. :)

Ölçü listesi fikri iyiymiş bu arada. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…