• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

skinny jeans+yürüyüş=süper bir vücud

buraya da kopyaladım :) okumanızı dilerim..belki birilerine yararım dokunur

öncelikle gerçek anlamda karataya 11 temmuzda başladım..daha öncede belirtmiştim..tabi kilo vermeye de başladım..sonra bi noktaya geldim..o noktadan baya bi süre inemedim..iniyorum ama çıkıyorum..bi sabah eksi diğer sabah +..kiloyu öyle bi kafaya taktım ki haftada 5-6 gün bazen 4 gün deli gibi spor yapıyorum (bilen bilir) bildiğin kanter içinde kalıyordum..ertesi gün tartıda -100 görünce e yuhh dediğimde oldu..o kadar spor yapıp yediklerine dikkat edip..sonuç -100 olunca hah dedim yaş ilerledi ya hanii :KK70: ondan vermem de sorun oluyor..ben ki karatayla ilk haftada 3.5 kilo vermiş olan biriyim :) tamamen psikolojik bi çöküntü içine soktu beni..nasıl bi psikoloji ise @NEFSSEMS gibi bende sürekli elimde tartı ile dolanıyordum evde..yemek yedim tartıl,su içtim tartıl,akşam yatmadan tartıl,spor sonrası tartıl..bildiğiniz tamamen bi piskopat oldum:KK70::KK70:..bu halde ,ara ara sporu 2 gün üst üste bıraktığım,kendimi saldığım da oldu..ama komple değildi bu,sonra hemen tekrar toparladım,böyle böyle bi ileri iki geri 1 ayda ( yani 11 temmuz-11ağutos arası) 5 kilo verdim..fakat ertesi gün o verdiğim 5 kilonun önce +200 ünü geri aldım daha sonrada +100 daha ekledim üstüne :KK70:yani toplamda +300 ü geri aldım..ama yaptıklarım aynıydı..deli olcaktım..

salı günü bi değişiklik yapıp öğün aralarını 4 er saatten 5 er saate hoplattım:) ama tabiki tartıda bi eksilme falan beklemiyorum..

ertesi sabah tartıda -800 ü görünce gözlerim fal taşı gibi açıldı :oha::oha::oha::oha:
ama tabi ertesi gün dedim kesin alırım hata bu hata,bedenim eror veriyor :KK12::KK12::KK12:
ama dediğim gibi olmadı ertesi gün ve o salıdan bugüne kadar kilo vermeye devam ettim
şuan toplamda verdiğim kilo tam 6.4 kg :nazar::nazar::nazar::nazar: yani 11 ağustosdan bugüne yaklaşık olarak 10 gün de 1.7 kilo vermiş bulunmaktayım..tabi daha vermem gereken çok kilo var..acelem de yok..ölçülerimi ay sonu alıcam reglim yaklaştığı için sağlıklı olmuycanı düşündüm..kaç kilo ile başladığımı da en kısa zamanda belirticem..ilk hedefe 2.6 kaldı :KK76::KK76::KK76::halay::halay::halay:

bu zorlu süreçte yanımda olan herkese çok çok teşekkür ederim ..belki de siz olmasaydınız ben bi süre sonra pes eder ve çekilirdim :KK43::KK43::KK43:yolum daha uzun ama sizin varlığınızdan hem çok büyük haz,hem de çok büyük güç alıyorum kızlar..:KK19::KK19::KK60::KK60:
Tebrikleeeeerrr!!! Harikasın * azmin çok güzel bi örneğisin. Darısı nicesineeeee

hoş geldin cnm
tek kuralımız bol spor yapmak :) ve tabiki düzgün beslenmek onun dışında bi bağlılık yok burda
herkes kafasına göre takılıyor sonuçta her bünye aynı değil :KK66:
Hosbulduuuum o zaman deli gibi spor yapaliiiiim tarti gunumuz vs var mi ☺

Hos geldin findigimmm :KK19::KK68:gelerek cok iyi yaptin, acayip enerji ve motivasyon aliyosun. :spor:
Hosbuldummmmm ayyyy heyecanlandmmmm

Merhaba :) Bende size katilabilirmiyimmmm? fndkkrdu ve mutlukz'in arkadasiyim :))) bende incelmek ve kilo vermek istiyorum :D 15 aylik bi oglum var, ve dogum öncesi ve sonrasi aldigim kilolari vermek istiyorum
en son 75 kiloydum, boyum 161. 3 sene önce mutlukz ve fndkkrdu ile 58 kiloya kadar inmistim, bidaha inmek istiyorum insallah

Tebrikleeeeerrr!!! Harikasın * azmin çok güzel bi örneğisin. Darısı nicesineeeee

saol bitaneemm :KK60::KK60::KK60:

Pilates setim çürümüş :skandal:

Yenisini alınca tekrar uğrayacağım:KK54:

çürümüş müüüü :oha::oha: nereye koydun ki onları ,benim de lastiklerim kopmuştu yaparken :KK70:

Hosbulduuuum o zaman deli gibi spor yapaliiiiim tarti gunumuz vs var mi ☺

Hosbuldummmmm ayyyy heyecanlandmmmm

ctesi günleri tartılıyorum artık
ölçülere gelince istediğin zaman alabilirsin..

Merhaba :) Bende size katilabilirmiyimmmm? fndkkrdu ve mutlukz'in arkadasiyim :))) bende incelmek ve kilo vermek istiyorum :KK70: 15 aylik bi oglum var, ve dogum öncesi ve sonrasi aldigim kilolari vermek istiyorum
en son 75 kiloydum, boyum 161. 3 sene önce mutlukz ve fndkkrdu ile 58 kiloya kadar inmistim, bidaha inmek istiyorum insallah

ayy tabikii ne demek buyur canım kocaman yerimiz var :KK50::KK50:
bütün arkadaşlar toplandınız yani :))

kızlar madem bu kadar kalabalık olduk
ölçü listesi mi hazırlasak acaba?

saol bitaneemm :KK60::KK60::KK60:

çürümüş müüüü :oha::oha: nereye koydun ki onları ,benim de lastiklerim kopmuştu yaparken :KK70:

ctesi günleri tartılıyorum artık
ölçülere gelince istediğin zaman alabilirsin..

ayy tabikii ne demek buyur canım kocaman yerimiz var :KK50::KK50:
bütün arkadaşlar toplandınız yani :))

Tesekkürlerr canim :) evet, whatsapp grubumuz buraya tasinmis oldu artik :D
Bende karataya baslamak istiyorum sizler gibi. Ne tür spor yapiyorsunuz? Benim fazla vaktim olmuyor spora Is, cocuk, ev, yemek derken, anca oglum aksam 8de uyuduktan sonra yapabilirim.

Tesekkürlerr canim :) evet, whatsapp grubumuz buraya tasinmis oldu artik :KK70:
Bende karataya baslamak istiyorum sizler gibi. Ne tür spor yapiyorsunuz? Benim fazla vaktim olmuyor spora Is, cocuk, ev, yemek derken, anca oglum aksam 8de uyuduktan sonra yapabilirim.
başla cnm karatay çok rahat beslenme şekli..
ben şuan jillianın bi kaç egzersizini karışık yapıyorum..video süreleri az 25-36-28 dakka gibi..hem baya terletiyor hemde çok güzel oluyor..efor sarfediyorsun yani :) tavsiye ederim..bende akşamları yapıyorum genelde..akşam 9 gibi falan bitmiş oluyor..yani sana sıkıntı olmaz bence..

başla cnm karatay çok rahat beslenme şekli..
ben şuan jillianın bi kaç egzersizini karışık yapıyorum..video süreleri az 25-36-28 dakka gibi..hem baya terletiyor hemde çok güzel oluyor..efor sarfediyorsun yani :) tavsiye ederim..bende akşamları yapıyorum genelde..akşam 9 gibi falan bitmiş oluyor..yani sana sıkıntı olmaz bence..

Peki bende jilliana baslayayim o zaman. ben eskiden Tae bo ve tiffany rothe videolarini yapiyordum, onlarda baya terletiyordu. 1 saatlik mix yaparim artik :)

Peki bende jilliana baslayayim o zaman. ben eskiden Tae bo ve tiffany rothe videolarini yapiyordum, onlarda baya terletiyordu. 1 saatlik mix yaparim artik :)
spor geçmişin varsa zorlanmazsın o zaman
ay bakim mrk ettim nasılmış onlar :D:D

pofu pofu canım benim tebrik ederim sende bu azim oldukca her seyi basarirsin yanindayiz :))

hep beraber jilliana baslamis olduk o zaman dedigin gibi ölçü tablosu hazirlayalim herkeseuyar mi arkadaslar

pofu pofu İşte o kadar uzun zamandır yapmadım ki benim de öyle oldu. Yeni set alacak bütçem yok şuan için, ilk fırsatta halledicem :kahve:

Benim yarin misafirlerim oldugu icin olcu yapma firsatim olmayabilir.
Ama en yakin zamanda paylasirim olculerimi. :KK49:

Sekerim hos geldinnn :KK68:
Hep beraber incelicez zayiflicaz insallah :21:

pofu pofu canım benim tebrik ederim sende bu azim oldukca her seyi basarirsin yanindayiz :))

hep beraber jilliana baslamis olduk o zaman dedigin gibi ölçü tablosu hazirlayalim herkeseuyar mi arkadaslar

çok tşk ederim tatlımm ,ay inşallah sizin de emeğiniz çok bunda atlamayalım lütfen :KK37::KK37:
evet ya o listeyi ve ölçüleri yapalım yoksa belli belirsiz olucak..

pofu pofu İşte o kadar uzun zamandır yapmadım ki benim de öyle oldu. Yeni set alacak bütçem yok şuan için, ilk fırsatta halledicem :kahve:
tatlım lastiksiz topsuz falan yapılanlarda var..illa onlara gerek yok ki..sen bence ufaktan başla erteledikçe zaman kaybıı
Bir gün yoktum ben yokken neler konuşulmuş :110:
ayrılmaman gerek bizdennn :cool::cool:

Benim yarin misafirlerim oldugu icin olcu yapma firsatim olmayabilir.
Ama en yakin zamanda paylasirim olculerimi. :KK49:

Sekerim hos geldinnn :KK68:
Hep beraber incelicez zayiflicaz insallah :21:

sabah kalkınca alırsın ölçülerini tatlım not edersin..:21::21:

kızllarr bugün değişiklik olsun diye leslie ekliycem sporuma :D:D 1 yada 2 mile yapmayı düşünüyorum :D

Misafirimiz var, ben bugün spor yapamayacağım. :/

Bir günlük dinlenme arası olsun bu da. :)

Ölçü listesi fikri iyiymiş bu arada. :)

Back