• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

skinny jeans+yürüyüş=süper bir vücud

yaa ciddi misin kalca bacak inceliyor mu peki
Hem inceliyor hem de çok sıklaşıyor. Eğer fazla olan kilonuz yoksa ya da fazla kilolarınızı verip sadece sıklaşmaya ihtiyacınız varsa Jillian biçilmiş kaftandır.Benim fazla kilolarım olduğu halde bacaklarım çok sıklaşıp inceldi. Herkes çok zayıfladığımı söylüyor.Hatta beni görüp heveslenip zayıflamaya çalısan çok kişi var etrafımda:)Halbuki insanların sandığı kadar zayıflamadım, sadece çok inceldim.

Hem inceliyor hem de çok sıklaşıyor. Eğer fazla olan kilonuz yoksa ya da fazla kilolarınızı verip sadece sıklaşmaya ihtiyacınız varsa Jillian biçilmiş kaftandır.Benim fazla kilolarım olduğu halde bacaklarım çok sıklaşıp inceldi. Herkes çok zayıfladığımı söylüyor.Hatta beni görüp heveslenip zayıflamaya çalısan çok kişi var etrafımda:)Halbuki insanların sandığı kadar zayıflamadım, sadece çok inceldim.
yaa agzindan baaaal damliyor baaaal :)))

hemen kosuyorumm jillianaaa :))

peki son bir soru şimdi arada levell 2 izleyip strese sokuyorum kendimi 2 3 cok zor mu bi de hareketlerin hepsini tam yapabiliyor musun ben sarisin kızı takip edebiliyorum

Bugün LS 3 mile, bacak ve alt bacak egzersizi ve dışarda yürüyüş :)
Alt bacaklarımın incelmesini istiyorum :)

yaa agzindan baaaal damliyor baaaal :)))

hemen kosuyorumm jillianaaa :))

peki son bir soru şimdi arada levell 2 izleyip strese sokuyorum kendimi 2 3 cok zor mu bi de hareketlerin hepsini tam yapabiliyor musun ben sarisin kızı takip edebiliyorum
:)) O sizin güzel bakışınız.

Ben de sarışın kızı takip ediyorum.Kendi şahsi fikrimi belirtmem gerekirse, level 1 ' de çok sıkılmıştım. Level 2 ' yi ilk yaptığım gün çok zor geldi ama ikinci gün alıştım.Level 3 ' ün hareketlerini çok beğendim.Bence hiç de zor değil,rahatlıkla yapılabilir.Ama ben Jillian ' dan önce otuz dakika Leslie yapıyorum.Bedenim iyice ısınmış oluyor.Akabinde Jillian yapmak daha kolay oluyor.Jillian'dan önce vücudu iyice ısıtmak lazım diye düşünüyorum.Siz de bu formatta ilerlerseniz daha az yorulursunuz.

buraya da kopyaladım :) okumanızı dilerim..belki birilerine yararım dokunur

öncelikle gerçek anlamda karataya 11 temmuzda başladım..daha öncede belirtmiştim..tabi kilo vermeye de başladım..sonra bi noktaya geldim..o noktadan baya bi süre inemedim..iniyorum ama çıkıyorum..bi sabah eksi diğer sabah +..kiloyu öyle bi kafaya taktım ki haftada 5-6 gün bazen 4 gün deli gibi spor yapıyorum (bilen bilir) bildiğin kanter içinde kalıyordum..ertesi gün tartıda -100 görünce e yuhh dediğimde oldu..o kadar spor yapıp yediklerine dikkat edip..sonuç -100 olunca hah dedim yaş ilerledi ya hanii :KK70: ondan vermem de sorun oluyor..ben ki karatayla ilk haftada 3.5 kilo vermiş olan biriyim :) tamamen psikolojik bi çöküntü içine soktu beni..nasıl bi psikoloji ise Nefs Nefs gibi bende sürekli elimde tartı ile dolanıyordum evde..yemek yedim tartıl,su içtim tartıl,akşam yatmadan tartıl,spor sonrası tartıl..bildiğiniz tamamen bi piskopat oldum:KK70::KK70:..bu halde ,ara ara sporu 2 gün üst üste bıraktığım,kendimi saldığım da oldu..ama komple değildi bu,sonra hemen tekrar toparladım,böyle böyle bi ileri iki geri 1 ayda ( yani 11 temmuz-11ağutos arası) 5 kilo verdim..fakat ertesi gün o verdiğim 5 kilonun önce +200 ünü geri aldım daha sonrada +100 daha ekledim üstüne :KK70:yani toplamda +300 ü geri aldım..ama yaptıklarım aynıydı..deli olcaktım..

salı günü bi değişiklik yapıp öğün aralarını 4 er saatten 5 er saate hoplattım:) ama tabiki tartıda bi eksilme falan beklemiyorum..

ertesi sabah tartıda -800 ü görünce gözlerim fal taşı gibi açıldı :oha::oha::oha::oha:
ama tabi ertesi gün dedim kesin alırım hata bu hata,bedenim eror veriyor :KK12::KK12::KK12:
ama dediğim gibi olmadı ertesi gün ve o salıdan bugüne kadar kilo vermeye devam ettim
şuan toplamda verdiğim kilo tam 6.4 kg :nazar::nazar::nazar::nazar: yani 11 ağustosdan bugüne yaklaşık olarak 10 gün de 1.7 kilo vermiş bulunmaktayım..tabi daha vermem gereken çok kilo var..acelem de yok..ölçülerimi ay sonu alıcam reglim yaklaştığı için sağlıklı olmuycanı düşündüm..kaç kilo ile başladığımı da en kısa zamanda belirticem..ilk hedefe 2.6 kaldı :KK76::KK76::KK76::halay::halay::halay:

bu zorlu süreçte yanımda olan herkese çok çok teşekkür ederim ..belki de siz olmasaydınız ben bi süre sonra pes eder ve çekilirdim :KK43::KK43::KK43:yolum daha uzun ama sizin varlığınızdan hem çok büyük haz,hem de çok büyük güç alıyorum kızlar..:KK19::KK19::KK60::KK60:
Kizzzz pofu Tebrikler devamı da gelir eminim net...

Ayyy sorma şimdi bir kaç gün tartilamiyacagim nasıl dayanacagim bilmiyorum:confused::confused::confused:

:)) O sizin güzel bakışınız.

Ben de sarışın kızı takip ediyorum.Kendi şahsi fikrimi belirtmem gerekirse, level 1 ' de çok sıkılmıştım. Level 2 ' yi ilk yaptığım gün çok zor geldi ama ikinci gün alıştım.Level 3 ' ün hareketlerini çok beğendim.Bence hiç de zor değil,rahatlıkla yapılabilir.Ama ben Jillian ' dan önce otuz dakika Leslie yapıyorum.Bedenim iyice ısınmış oluyor.Akabinde Jillian yapmak daha kolay oluyor.Jillian'dan önce vücudu iyice ısıtmak lazım diye düşünüyorum.Siz de bu formatta ilerlerseniz daha az yorulursunuz.
çok teşekkür ederim bundan sonra isinip yapiyim tabiri caizse canım çıktı bugün :))

ölçü almis miydiniz baslarken

çok teşekkür ederim bundan sonra isinip yapiyim tabiri caizse canım çıktı bugün :))

ölçü almis miydiniz baslarken
Evet aldım.Bayağı incelmelerim var.Ama size tavsiyem, beslenmenize de çok dikkat edin.Yemenize, içmenize dikkat etmeden yaptığınız spor, sadece kilonuzu korumaya yarar.

Evet aldım.Bayağı incelmelerim var.Ama size tavsiyem, beslenmenize de çok dikkat edin.Yemenize, içmenize dikkat etmeden yaptığınız spor, sadece kilonuzu korumaya yarar.
bitince paylasirsiniz bizimle degil mi :)

ben yediklerime dikkat ediyorum 3 litre de su içiyorum günde insallaaaah olacak bu sefer :))

bitince paylasirsiniz bizimle degil mi :)

ben yediklerime dikkat ediyorum 3 litre de su içiyorum günde insallaaaah olacak bu sefer :))
Yani paylaşmak çok tercihim değil ama:) en azından belden 6 cm. inceldiğimi belirtebilirim.

ya canim o kadar spor yaptim yok incelemedim son umudum jillian...
jilliandan sonra ki görüntümü aynen aktarıyorum sana:
kalçalarımın yayıklığı gitti,fazlalık kısımlar yok oldu ve toparlandı şuan daha dik ve sıkılar..ayrıca ufaldılar :)
bacaklarım inceldi..
belim daha belirgin çıktı
göbek yanlarında çizgi ( kas çizgisi ) oluştu
kollarımda ki sarkıklıklar baya baya azaldı..özellikle denemek amaçlı vurduğumda öyle lömbür lömbür sallanmıyorlar eskisi gibi...

Back