Yeni haftaya gümbür gümbür başlayalım.
Ben bugün Leslie Sansone 3 mile, Mari Winsor bacak ve karin egzersizleri yaptım.
Valla gidişat kötü desene yanacam yanacam. Ama pes etmeden sonunu getirdim ya daha ne isterim
maşallaahhh canım sana10.gün
Leslie + Jillan level 1 + 400 ip atlama
Jillian' da iki gün eksiğim var.O sebeple iki gün daha level 1 yapacağım.Çarşamba günü kilo bilgimi de girerim inşallah.
yaaa ama sen böyle resimler koydukçaaa 24 saat spor yapasım geliyor
yaaa ama sen böyle resimler koydukçaaa 24 saat spor yapasım geliyor
En azından sporu elden bırakmayalım motivasyon olur
Selam arkadaşlar..ben bugun ailemle yaylaya gittim.
10000 adım attım fistiklar ama nasıl...
Dağa inip çıkarak.. bacaklarım zaten ağrıyordu bende üzerine üzerine gittim
Çıkarken boştuk dönüşte elinizde koca koca kutukler kuru govdeler.. bacaklarim kopuyor şu an. Aşağı indigimizdede gazimi alamadim topladım yegenlerimi başıma dün ogrendigim jillian hareketlerini 20 dk kadar yaptık. Oturdugumuz alanı turladik kendimi Hababam sınıfının badi Ekremi gibi hissettim bi ara yavru kutlarım koşun diyordum
Yani işin özü resmen dağ sporu yaptım. Duş alacam gözüm keserse jilliani yapacam yinede
Bencede ya, birde kaslara bir şey falan olur hehe :)))Bugünlük yeter canım fazla yüklenme kendine :)
Bugün de dün yaptıklarımı yaptım
Birde mis gibi yeşil çayımı içtim
kızın belii çok ince be
Selam arkadaşlar..ben bugun ailemle yaylaya gittim.
10000 adım attım fistiklar ama nasıl...
Dağa inip çıkarak.. bacaklarım zaten ağrıyordu bende üzerine üzerine gittim
Çıkarken boştuk dönüşte elinizde koca koca kutukler kuru govdeler.. bacaklarim kopuyor şu an. Aşağı indigimizdede gazimi alamadim topladım yegenlerimi başıma dün ogrendigim jillian hareketlerini 20 dk kadar yaptık. Oturdugumuz alanı turladik kendimi Hababam sınıfının badi Ekremi gibi hissettim bi ara yavru kutlarım koşun diyordum
Yani işin özü resmen dağ sporu yaptım. Duş alacam gözüm keserse jilliani yapacam yinede
11.gün
Leslie + Jillian level 1 +400 ip atlama
Yarın kilo bilgilerimi gireceğim ama ödemim olduğu için ne derecede doğru çıkar bilmiyorum