skinny jeans+yürüyüş=süper bir vücud

Yeni haftaya gümbür gümbür başlayalım.

Ben bugün Leslie Sansone 3 mile, Mari Winsor bacak ve karin egzersizleri yaptım.

aynenn valla gümbür gümbür başladım şuan akşamı iple çekiyorum bu ne azim bende ki aman tanrımmm

Valla gidişat kötü desene yanacam yanacam. Ama pes etmeden sonunu getirdim ya daha ne isterim

yok kuzuumm çok iyi gidişat,öyle ağrı ve acı olması inan bana işe yaradığını gösterir ki zaten 3-4 güne rahatlıycaksın

10.gün
Leslie + Jillan level 1 + 400 ip atlama

Jillian' da iki gün eksiğim var.O sebeple iki gün daha level 1 yapacağım.Çarşamba günü kilo bilgimi de girerim inşallah.
maşallaahhh canım sana bende yavaştan yetiştimm

Selam arkadaşlar..ben bugun ailemle yaylaya gittim.
10000 adım attım fistiklar ama nasıl...
Dağa inip çıkarak.. bacaklarım zaten ağrıyordu bende üzerine üzerine gittim
Çıkarken boştuk dönüşte elinizde koca koca kutukler kuru govdeler.. bacaklarim kopuyor şu an. Aşağı indigimizdede gazimi alamadim topladım yegenlerimi başıma dün ogrendigim jillian hareketlerini 20 dk kadar yaptık . Oturdugumuz alanı turladik kendimi Hababam sınıfının badi Ekremi gibi hissettim bi ara yavru kutlarım koşun diyordum
Yani işin özü resmen dağ sporu yaptım. Duş alacam gözüm keserse jilliani yapacam yinede

Ben geldim kızlaarrr telden giriyorum alıntı yapamıyorum ksra bakmayın
Egzersizlerim tamamdır

Jillian level1 5/30
6w6p level1 5/30
Cardio kick box 3/15

Bugünlük yeter canım fazla yüklenme kendine :)

11.gün
Leslie + Jillian level 1 +400 ip atlama

Yarın kilo bilgilerimi gireceğim ama ödemim olduğu için ne derecede doğru çıkar bilmiyorum

Bugün de dün yaptıklarımı yaptım

Birde mis gibi yeşil çayımı içtim

oohh afiyet olsun cnm,yağlara yağlara vursun yeşil çayın

Siz daha spor yapmadınızmı

kızın belii çok ince be ben böyle olamam şahsen

ayy kuzum ya okurken çok güldüm
çok fazla hareket etmişsin zaten
sıcağı sıcağına anlamazsın kaslarını ağrıttığını sakın diyim canım

11.gün
Leslie + Jillian level 1 +400 ip atlama

Yarın kilo bilgilerimi gireceğim ama ödemim olduğu için ne derecede doğru çıkar bilmiyorum

ayy hadi bakalım mrk ediyorum sonucunu

bu arada herkese günaydınnn
dün akşam pc yi açmaya dermanım yoktu
ancak geldim
sabahta erkenden uyandım
jillian ablam sayesinde uyuyamıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…