skinny jeans+yürüyüş=süper bir vücud

oohh afiyet olsun cnm,yağlara yağlara vursun yeşil çayın :halay::halay:

kızın belii çok ince be :KK70: ben böyle olamam şahsen :kızgın:

ayy kuzum ya :KK70: okurken çok güldüm :KK45::KK45:
çok fazla hareket etmişsin zaten
sıcağı sıcağına anlamazsın kaslarını ağrıttığını sakın diyim canım

ayy hadi bakalım mrk ediyorum sonucunu :KK17::KK17:
Tam tahmin ettiğim gibi artıdayım:KK43: 67,5 çıktım.Halbuki 66,3' e kadar inmiştim bir ara.Merak ettiğim bir şey var, acaba geç saatlerde yapılan spor (21.00 - 11.30 arası) kilo aldırır mı?

Tam tahmin ettiğim gibi artıdayım:KK43: 67,5 çıktım.Halbuki 66,3' e kadar inmiştim bir ara.Merak ettiğim bir şey var, acaba geç saatlerde yapılan spor (21.00 - 11.30 arası) kilo aldırır mı?
hayır cnm aldırmaz..kas oranın artmışsa da kilo almış görünürsün ama incelme olur..ölçülerine baktın mı peki?
bende akşam yapıyorum sporumu ama kilo kaybım var..

gulhilal gulhilal demek istediğim tam olarak bu,biri 1 kilo yağ diğeri 1 kilo kas:

1-kilo-yag-ile-1-kilo-kas-arasindaki-muthis-fark-Verdiginiz-100-grami-kucumsemeyin-1-yil-boyunca-5-g.jpg

hayır cnm aldırmaz..kas oranın artmışsa da kilo almış görünürsün ama incelme olur..ölçülerine baktın mı peki?
bende akşam yapıyorum sporumu ama kilo kaybım var..
İncelme bayağı var.Kızkardeşimle en son 15 Temmuzda görüşmüştük. Bir iki gün önce beni görünce şok oldu,"Sen hangi ara bu kadar zayıfladın?" diye sordu.Ama şöyle ki, benim kas oranım sanırım çok yüksek.Geçen sene eylül ayında diyetisyene gitmiştim.Tam 79 kilo çıkmıştım.Diyetisyen 23 kilo fazlam olduğunu söyledi.Ama bu 23 kilonun 18'i kasmış. Sadece 5 kilo yağ fazlam vardı.O zamanlarda çok geç saatlerde spor yapıyordum ve kilo almamı da geç saatlerde spor yapmaya bağlamıştım.O sebeple merak ettim:)

İncelme bayağı var.Kızkardeşimle en son 15 Temmuzda görüşmüştük. Bir iki gün önce beni görünce şok oldu,"Sen hangi ara bu kadar zayıfladın?" diye sordu.Ama şöyle ki, benim kas oranım sanırım çok yüksek.Geçen sene eylül ayında diyetisyene gitmiştim.Tam 79 kilo çıkmıştım.Diyetisyen 23 kilo fazlam olduğunu söyledi.Ama bu 23 kilonun 18'i kasmış. Sadece 5 kilo yağ fazlam vardı.O zamanlarda çok geç saatlerde spor yapıyordum ve kilo almamı da geç saatlerde spor yapmaya bağlamıştım.O sebeple merak ettim:)
incelme varsa dediğim gibi canım.kas oranın arttığı içindir..sıkıntı yapma löp löp olup kilolu olmaktan iidir :KK66:

Ben pilatesimi gece 10la 12'i arası yapıyorum aylardır, kilo alma vs olmadı, için rahat olsun spora başlayınca ilk başlarda kas oranı arttığı için tartıda artış gözleniyor ama cm olarak artma olmuyor, bak dün onedioda gördüğüm bir kadının before-after'ı ne demek istediğim anlaşılıyor.
kilo ölçü.png

Ben pilatesimi gece 10la 12'i arası yapıyorum aylardır, kilo alma vs olmadı, için rahat olsun spora başlayınca ilk başlarda kas oranı arttığı için tartıda artış gözleniyor ama cm olarak artma olmuyor, bak dün onedioda gördüğüm bir kadının before-after'ı ne demek istediğim anlaşılıyor.
Eki Görüntüle 1865845
Benim kilomun artışı sanırım ödem sebebiyle oldu.Bir on gün sonra gerçek kilom ortaya çıkar diye düşünüyorum.Çok şükür görüntümde bir sıkıntı yok.Herkes çok zayıfladığımı söylüyor.Ben de kendimdeki incelemenin farkındayım.Benim bir on kilo fazlam var.Böyle spor yapınca hemen vereyim istiyorum ama o kadar kolay olmuyor malesef.Neyse sabredeceğiz artık:)

ben gellddiiimmm,ayak parmaklarıma kadar yorulldduum :KK70: ama değiyyoorrr son gaz devaammm
Jillian level1 6/30
6w6p level1 6/30
Cardio kick box 4/15 :nazar::nazar::nazar::nazar:

yaptıkça rahatlıyorum
kanter içinde kalıyorum ama inanın kendimi zayıflamış,tam istediğim forma girmiş gibi hayal ettikçe acısada devam ediyorummm:spor::spor::spor:

Eki Görüntüle 1865845

kıza bayıllddıımm
bende böyle olmak istiyorum ama çookk uzun yolum var :KK17::KK17::KK17:

Benim kilomun artışı sanırım ödem sebebiyle oldu.Bir on gün sonra gerçek kilom ortaya çıkar diye düşünüyorum.Çok şükür görüntümde bir sıkıntı yok.Herkes çok zayıfladığımı söylüyor.Ben de kendimdeki incelemenin farkındayım.Benim bir on kilo fazlam var.Böyle spor yapınca hemen vereyim istiyorum ama o kadar kolay olmuyor malesef.Neyse sabredeceğiz artık:)

canım sen daraldıkça kasların artmış besbelli..ödemde bişey yok oooff ooff keşke benimde sadece ödemim olsaydı :KK70::KK70::halay:

bende yerimde uyuyorum :KK70: 1.5 saatin üzerine acaip yoruldum :KK70:
Vay Arkadaş var ya, senin yaptıklarını yapsam beni yerden spatula ile kazirlar :ruh:
Bu arada kilonu çok merak ediyorum canım :işsiz:

12.gün
Leslie + Jillian level 1 + 400 ip atlama

Jillian level 1 bitti.Yarın level 2'ye başlayacağım inşallah.Gazam mübarek olsun:)

12.gün

Jillian level 1 bitti.Yarın level 2'ye başlayacağım inşallah.Gazam mübarek olsun:)
Hayırlı sabahlar sizden alıntı yaptım ama diğer arkadaşlarda cvp versin lütfen jilliani çok merak ediyorum 1.level bitmiş nasıl bir etki oldu mu

Hayırlı sabahlar sizden alıntı yaptım ama diğer arkadaşlarda cvp versin lütfen jilliani çok merak ediyorum 1.level bitmiş nasıl bir etki oldu mu
Fazlasıyla etkili oldu diyebilirim.Gerçekten inanılmaz ter atıyorsunuz ve vücudunuzda ciddi bir toparlanma ve sıklaşma hissediyorsunuz.Ama sizi uyarayım, ilk günler yoğun kalça ve bacak ağrıları hissedebilirsiniz.Ben bile az çok spor geçmişim olmasına rağmen ilk üç gün çok ağrı çektim ve hareket etmekte epey zorlandım.Ama sonuç olarak kesinlikle tavsiye ederim.

Vay Arkadaş var ya, senin yaptıklarını yapsam beni yerden spatula ile kazirlar :ruh:
Bu arada kilonu çok merak ediyorum canım :işsiz:
hahaha :KK70: bende kalkamıyorum zaten,ilk günler hele yürüyemiyordum :confused::confused:

12.gün

wwwaaooww hadi hayırlı olsun..ben de yetişiyorum ufaktan sana Hoppa

yarıyor canım yaramaz mı
gulhilal gulhilal de bahsetmiş,çok ter atıyorsun,ilk günler aşırı ağrıların oluyor ama 3 gün sonra normale dönüyosun..sıkılaşmak için,kardiyo için inanılmaz bi egzersiz..

X