- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
Ay yoook spor yapamam hiç
Fazlasıyla etkili oldu diyebilirim.Gerçekten inanılmaz ter atıyorsunuz ve vücudunuzda ciddi bir toparlanma ve sıklaşma hissediyorsunuz.Ama sizi uyarayım, ilk günler yoğun kalça ve bacak ağrıları hissedebilirsiniz.Ben bile az çok spor geçmişim olmasına rağmen ilk üç gün çok ağrı çektim ve hareket etmekte epey zorlandım.Ama sonuç olarak kesinlikle tavsiye ederim.
teskkur ederim cevap verdiğiniz için b3nde başlıcam insaAllah sağolunhahahabende kalkamıyorum zaten,ilk günler hele yürüyemiyordum
wwwaaooww hadi hayırlı olsun..ben de yetişiyorum ufaktan sana
yarıyor canım yaramaz mı
@gulhilal de bahsetmiş,çok ter atıyorsun,ilk günler aşırı ağrıların oluyor ama 3 gün sonra normale dönüyosun..sıkılaşmak için,kardiyo için inanılmaz bi egzersiz..
Ay yoook spor yapamam hiçyediğim bana yetmiyor zaten bide spor yaparsam olmaz
teskkur ederim cevap verdiğiniz için b3nde başlıcam insaAllah sağolun
Ben bu kiloları dirhem dirhem özenle aldımaayy ççokk tembelsin be ya
rica ederiz cnm
başla başla zaman kaybetme :)
Ben bu kiloları dirhem dirhem özenle aldım
yaaaaaa
Canim Nerede O leke. Tam anlamadım ama iltihap olabilir canım. Bol su icmeliisn bence..kızlar birşey sormak istiyorum
(çok afedersiniz ),wc ye çıktıktan sonra,yağ lekesi gibi bi görüntü var,acaba neden öyle oluyor fikriniz var mı?
yaaaaaaakşam sadece jillian level 1 yapayım diyordum ama şu karını görünce yok yok devam edeyim dedim birden
yok kuzum sağlığım yerinde çok şükürCanim Nerede O leke. Tam anlamadım ama iltihap olabilir canım. Bol su icmeliisn bence..
Bu karından istiyoruz
Anladım canim ama bir bilgim yok maalesef..yok kuzum sağlığım yerinde çok şükür
yani tam yazmak istemedim mideniz bulanmasın diyeleke derken hani suya yağ dökülünce yüzeyinde bi yağ tabakası olur ya öyle düşün,wc ye çıktıktan sonra 3 gündür öyle görüyorum..mrk ettim acaba neden oluyor diye
evet evet istiyorruuzzz ama benim ççookk uzun yolum var
yok kuzum sağlığım yerinde çok şükür
yani tam yazmak istemedim mideniz bulanmasın diyeleke derken hani suya yağ dökülünce yüzeyinde bi yağ tabakası olur ya öyle düşün,wc ye çıktıktan sonra 3 gündür öyle görüyorum..mrk ettim acaba neden oluyor diye
evet evet istiyorruuzzz ama benim ççookk uzun yolum var
Bende bir şey sormak istiyorum yaptığınız sporları peşpeşe mi yapıyorsunuz yoksa ayrı saatlerde mi. Nasıl yapmak lazım ?
Bende bir şey sormak istiyorum yaptığınız sporları peşpeşe mi yapıyorsunuz yoksa ayrı saatlerde mi. Nasıl yapmak lazım ?
Benimde canım ama yapacağız :)
Vücuttan atılan yağ olmasın?
yap cnm daha fazla yağ yakımını hızlandırırsınŞimdi level 1 i yaptım 400 de ip atlayacam hemen atlayacam mi yani
Eneeee yaptım vallaha da yaptımyap cnm daha fazla yağ yakımını hızlandırırsın
yaptığın program o kadar zor değil çünkü
hahahha helall olssuun yürü bee kim tutar seniiEneeee yaptım vallaha da yaptımama nasıl zor değil ya kız hiç spor gecmisim yok yürüyüşler dışında. Afedersin k... dan ter aktı şu an kulak arkalari boyundan aşağı sular seller akıyor
Amaaa çok mutluyum bu vücut taş gibi olacak