skinny jeans+yürüyüş=süper bir vücud

Yeni haftaya gümbür gümbür başlayalım.

Ben bugün Leslie Sansone 3 mile, Mari Winsor bacak ve karin egzersizleri yaptım.

:KK68:

aynenn valla gümbür gümbür başladım şuan akşamı iple çekiyorum :KK70: bu ne azim bende ki aman tanrımmm :KK53:

Valla gidişat kötü desene yanacam yanacam. Ama pes etmeden sonunu getirdim ya daha ne isterim :KK66:

yok kuzuumm çok iyi gidişat,öyle ağrı ve acı olması inan bana işe yaradığını gösterir ki zaten 3-4 güne rahatlıycaksın :KK50:

10.gün
Leslie + Jillan level 1 + 400 ip atlama

Jillian' da iki gün eksiğim var.O sebeple iki gün daha level 1 yapacağım.Çarşamba günü kilo bilgimi de girerim inşallah.
maşallaahhh canım sana :nazar::nazar::nazar:bende yavaştan yetiştimm :dondurma:

Motivasyona devamm spor yapmayan kalmasinn :KK49::KK49:

motii.jpg

Selam arkadaşlar..ben bugun ailemle yaylaya gittim.
10000 adım attım fistiklar ama nasıl...
Dağa inip çıkarak.. bacaklarım zaten ağrıyordu bende üzerine üzerine gittim:oha:
Çıkarken boştuk dönüşte elinizde koca koca kutukler kuru govdeler.. bacaklarim kopuyor şu an. Aşağı indigimizdede gazimi alamadim topladım yegenlerimi başıma dün ogrendigim jillian hareketlerini 20 dk kadar yaptık :skandal:. Oturdugumuz alanı turladik kendimi Hababam sınıfının badi Ekremi gibi hissettim :-):-) bi ara yavru kutlarım koşun diyordum:KK55: :spor::rolleyes::rolleyes:
Yani işin özü resmen dağ sporu yaptım. Duş alacam gözüm keserse jilliani yapacam yinede :KK66:

Ben geldim kızlaarrr telden giriyorum alıntı yapamıyorum ksra bakmayın
Egzersizlerim tamamdır

Jillian level1 5/30
6w6p level1 5/30
Cardio kick box 3/15

Dağa inip çıkarak.. bacaklarım zaten ağrıyordu bende üzerine üzerine gittim:oha:
Çıkarken boştuk dönüşte elinizde koca koca kutukler kuru govdeler.. bacaklarim kopuyor şu an. Aşağı indigimizdede gazimi alamadim topladım yegenlerimi başıma dün ogrendigim jillian hareketlerini 20 dk kadar yaptık :skandal:. Oturdugumuz alanı turladik kendimi Hababam sınıfının badi Ekremi gibi hissettim :-):-) bi ara yavru kutlarım koşun diyordum:KK55: :spor::rolleyes::rolleyes:
Yani işin özü resmen dağ sporu yaptım. Duş alacam gözüm keserse jilliani yapacam yinede :KK66:

Bugünlük yeter canım fazla yüklenme kendine :)

11.gün
Leslie + Jillian level 1 +400 ip atlama

Yarın kilo bilgilerimi gireceğim ama ödemim olduğu için ne derecede doğru çıkar bilmiyorum:KK43:

Bugün de dün yaptıklarımı yaptım:KK49:

Birde mis gibi yeşil çayımı içtim:kahve:

oohh afiyet olsun cnm,yağlara yağlara vursun yeşil çayın :halay::halay:

Siz daha spor yapmadınızmı :duduk::duduk:

kızın belii çok ince be :KK70: ben böyle olamam şahsen :kızgın:

ayy kuzum ya :KK70: okurken çok güldüm :KK45::KK45:
çok fazla hareket etmişsin zaten
sıcağı sıcağına anlamazsın kaslarını ağrıttığını sakın diyim canım

11.gün
Leslie + Jillian level 1 +400 ip atlama

Yarın kilo bilgilerimi gireceğim ama ödemim olduğu için ne derecede doğru çıkar bilmiyorum:KK43:

ayy hadi bakalım mrk ediyorum sonucunu :KK17::KK17:

bu arada herkese günaydınnn :KK200::KK200::KK200:
dün akşam pc yi açmaya dermanım yoktu :KK70:
ancak geldim
sabahta erkenden uyandım :KK70:
jillian ablam sayesinde uyuyamıyorum artık :KK70:

X