Sizlerden okulumuza yardım istiyorum.

boya ve boya kalemi alıp yollayabilirim dilekcim...

yalnız seviyeleri ilkokul seviyesi mi...ona göre hikaye kitabı da yolllayabilirim..

canım seviyeleri ilkokul ama 2. kademe olursa sevinirim 6. ve 8. sınıf olması çok güzel olur. inanın beni çok mutlu ediyorsunuz sağolun.
nrsnkma39 sizede iyi bayramlar. bekliyorum sizi evimdede misafir edebilirim sizi. Sizlerle tanışmak beni şereflendirir.

ben bakamadım 2 gündür buraya şimdi gördüm bayram bitsin kargonuz yola çıkıyor...

çok teşekkür ederim canım . Ben buradan önce bursa iznikte öğretmenlik yaptım hafta sonu yalovaya gelirdim Keşke şuanada da oralara gelmek nasip olsa size teşekkür etmek için tanışmak isterdim.opuyorumnanaktan

herkese merhaba okulumuza maddi ve manevi destekte bulunana dostlarımız bu hafta bizim okulumuz için yas haftasıydı çok kötü birşey yaşadık sizleri üzmek için yazmıyorum ama anlatarak belki biraz acım diner diye düşündüm. Okulumuz öğrencilerinden Askeri kızılı kaybettik ne yazıkki. Hemde bir kaza ile yada bir ihmal yüzünden. Babalarının silahı ile oynarken kardeşi vurdu. Okulumuzun en sevilen öğrencisiydi. Sürekli gülerdi. ama şimdi o yok ama bizi görüyor inanın hala kendime gelemedim.
Ne olur bana kızmayın yazdıklarım için sizi üzmek için değil.

ailesine ve sizlere sabır diliyorum,çok zor

canım ALLAH sabır versin..melek olmuş öğrenciniz..

bu arada ecza dolabınızı sipariş vermiştim geldi..hafta içi birşeyler daha ekleyip kargonuz yola çıkacak sakın unuttum sanmayın biraz gecikti ama dolabın gelmesi uzadı biraz..

Hocam elimde 4. sınıf yardımcı kitap ve test kitapları var onları yollamak istiyorum herhangi bir kargoyla anlaşmanız var mı yoksa biz kendi imkanlarımızla mı gönderiyoruz eğer öyleyse size en iyi ulaşım yolunu da yazarsanız sevinirim belki yazdınız ama gözümden kaçmış olabilir kusura bakmayın şimdiden sevgiler

canım arkadaşlar ptt kargoyla göndermiş bende öyle yaptım sende öyle yap istersen..

evet ptt kargo hem ucuz hem de okula kadar getiriyor diğerleri milli eğitime bırakıyor bizim gitmemizde biraz zor oluyor onun için mümkünse pttt ile gönderin. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…