Sizlerden okulumuza yardım istiyorum.

dilekciğim bugün gelir diye düşünmüştüm ama yine yok galiba acaba bir sorun mu oldu..gidip araştırayım olmazsa ptt den..

yeliz canım sen harikasın çok teşekkür edrim sana nasıl dua edeceğimi bilmiyorum bugün öğleden sonra kargon okula gelmiş ben okulda değildim eşim anlattı çok sevinmiş herkes. Herşey için tekrar teşekkü ederim. Fotoğrafların koyacağım arkadaş çeekmiş bugün akşam mail atarsa hemen koyarım.

ben ikinci koli için hazırlıklara başladım ilkinde ecza dolabı çok yer kapladı..birde camı kırılır diye çok fazla ağırlık olsun istemedim..

Pazertesi okula geldim bilgisayar labortuarına girdim Yelizin gönderdiği koliyi gördüm inanamadım gözlerime ne kadar güzel şeyler onlar. Çok teşekkü ederim. Allah razı olsun senden inan bana başarılı kız öğrencilere gönderdiğin tokaları dağıtıyorum. Bu sabahta hepsinin saçlarında takılıydı. Çok güzel bir duygu .Tokalar, kalemler resim kalemleri boyalar kıyafetler dahada sayamadığım bir çok şey. Gönderdiğin bebek kıyafetlerinden örgü süveteri anasınıfı öğrencilierimizden birine çok güzel oldu. Kızın babası hasta ve 10 karderş olduğu için çok fakirler. Bir kısmını köye göndereceğim bugün babası askere gitmiş bir bebek varmış. Hepsini dağıtıyorum inan hiç aklın kalmasın ve hepsini hak edene veriyorum canım.

yok canım aklım kalmaz sana güvendimde yolladım öğretmenim..yeni bir koli yollayacağım hazırlıklara başladım..ecza dolabının camı kırılır diye çok ağırlık olmasın dedim..çok sevindim işinize yaradığına gönderdiklerimin..öpüyorum canım seni arkadaş listeme ekliyorum irtibatı koparmayalım a.s.

canım benım gonderdıklerım okadar sevındımkı agladım bıle kıyamma ben onlara en kısa zamanda tekrar gonderıcem bıseyler gule gule gıysınler ınsallllah

canım benım gonderdıklerım okadar sevındımkı agladım bıle kıyamma ben onlara en kısa zamanda tekrar gonderıcem bıseyler gule gule gıysınler ınsallllah

canım gönderdiğin kazaklardan bir tanesini benim sınıfımda bir kız öğrenciye vermiştim hergün aynı kazağı giyiyiyor ve çok seviyor çünkü tertemiz kullanıyor çok teşekkür ederim allah razı olsun sizlerden. Şeniz

Yeliz canım senin gönderdiğn hediyeleri öğrencilere dağıtırken herhengi dersten 100 alan başarılı öğrencilere veriyorum ve bazı öğrenciler sana mektup yazmışlar koliyi atmıştım ondan dolayı bulamadım ama tekrar bana özelden gönderebilirmisin. sana onları ulaştırmak istiyorum. Eminim seni çok mutlu edeceklerdir.

Öncelıkle sızı tebrık edıyorum ne mutlu hocam hem ınsan yetıŞtırıp hemde hayırlı ıŞler yapıyorsunuz""""""""" hayra vsesıle olan hayrı yapanla onun sevabından hıÇ bır Şey eksılmeden aynı sevabı alır"""sevgılerımle .........

Çok teşekkür ederim buralarda çalışırken birşeyler yapıp bende taşın altına elimi koymak istedim ama benim yaptıklarım küçk şeyler asıl bize destek verenler sizlersiniz. Allah sizlerden razı olsun.destek verenlerin gönüllerine sağlık.:teytey:

1. dönemim sonuna yaklaşıyoruz ve öğrencilerimizden başarılı olupta takdir belgesi alan öğrencilerimiz olacak sizlerden ricam onların ellerinden tutun ve onlara destek verin. Lütfen onlara bir telefon etseniz bile benim okumamı isteyenler var deyip gönüllendirin onları.

herkese merhaba artıık burası okunmuyor anlaşılan ama herkese tekrar tekrar teşekkür ederim çocuklarım için en azından gönlünüzü açtınız. Yardımlar gönderdiniz.

cnm ben bi koli göndermiştim birincisi ulaştı ama ikinci ulaştımı bilmiyorum sende yazmadın bişey ama umarım ulaşmıştır

topluma himet uygulamaları dersinde topladığımız kitaplar var.. onları sana ulaştırmaya çalışacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…