• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizlerden okulumuza yardım istiyorum.

canım kıyafet lazımsa bende gonderebılırım ,benım ve gorumcemın kıyafetlerı ve esımın ama ortaokul cocuklarına uyar dıye umuyorum..

hepsı yesyenı ,kımseyı bulamadım verecek..

canım kıyafet lazımsa bende gonderebılırım ,benım ve gorumcemın kıyafetlerı ve esımın ama ortaokul cocuklarına uyar dıye umuyorum..

hepsı yesyenı ,kımseyı bulamadım verecek..
Çok teşekkür ederim. Bizim öğrenciler büyük zaten çoğunun aileleri okula geç göndermiş oldukları için bunlar büyükler. Merak etme gelir onlara. Bu arada onlra gelen kıyafetleri büyük bir mutlulukla giyiyorla. Başkasını diye asla düşünmüyorlar. Bekliyorum desteklerinizi.vereliniortak:asigim:

yrın en gec arsamba gunu verırım canım kargoya ,yalnız ıcınde kısa kollularda olur onları da ıclerıne gıyerler artık ,cunku malesef yasadıgım sehırde cokkk kıs olmuyor o yuzden kalın kazaklarım fılan yok ,ama elımden geldıgı kadar kalın da gondermeye calısıcam ,bayramda sevındırırım ınsallah cocukları ..

mutlaka gonderıcem gonderınce buraya yazarım .

dilekcim mrb cnm paketim eline ulaşmış yazmışsın buraya sevindim kırtasiye malzemesi olanlar benimkilerdi bi kaç kez baktım hiç bişey yazılmamıştı gitmedimi acaba die düşünmüştüm şimdi yazdığını görünce sevindim kıyafette yollamak istiyorum inan hepsi yeni bayramda sevinsinler..

dilekçim kendime çok kızıyorum çok geç bu konuyu gördüm diye hayatım çok güzel birşeye vesile oluyorsun benimde sana yollamak istediğim şeyler var canım bir şey daha
bebeklerimizin kıyafetleerinide yollsak sen orda bebeği olanlara verebilirmisin canım tekraradan tebrik ediyorum
sağolasın

canım ben pazartesı aksamı hemen hazırladım kolılerımı büyük ıkı kolı oldu ..

yarın sabah gonderıcem ınsallah..

Son düzenleme:
ben gondrdım ,25,sinde elınde olur dedıler canım ..

Son düzenleme:
bende gönderebilirim canım..yanlız okul malzemesi haricinde kıyafette yollayabilirim küçük yaş grubu içinde gönderebilirim değerlendirirsin değilmi..

okulun adını yazdık cnım ve dılek yazar adına yazdım yolladım ,

bugun elınde olucaktı ınsallah ulasmıstır

dilek hanım ben de en kısa zamanda birşeyler yollamaya çalışacağım...defter kalem ihitiyacı mı var sadece yoksa başka ihtiyac var mı?

yrın en gec arsamba gunu verırım canım kargoya ,yalnız ıcınde kısa kollularda olur onları da ıclerıne gıyerler artık ,cunku malesef yasadıgım sehırde cokkk kıs olmuyor o yuzden kalın kazaklarım fılan yok ,ama elımden geldıgı kadar kalın da gondermeye calısıcam ,bayramda sevındırırım ınsallah cocukları ..

mutlaka gonderıcem gonderınce buraya yazarım .

canım senin dediğin gibi çarşamba gelmiş ben o sırada okulda değildim telefon ettiler çok sevindim .perşembe günü çocuklara dağıttım çok sevindiler teşekkür ederim.

canlarım herkesin bayramını kutluyorum . Hep mutlu mesut olursunuz inşallah. Ailelerinizle birlikte huzurlu mutlu bayramlara.
Benim adıma yani dilek yazar diye yazarsanız daha iyi olur ve okuldaki öğrencilerin boyalara boya kalemlere ve resim defterlerine ihtiyaçları var aslında. En önemliside ne olur sizlerden yalvarıyorum onların seviyelerine hikaye kitaplarına çok ihiyaç var. Bizim öğrencilerimiz hala kürtçe konuştukları için türkçe de problem yaşıyorlar ve bol bol kitap okumaları gerektiğini düşündüğüm için ben bol bol okutmaya çalışıyorum yanlız ben bilgisayar öğretmeniyim ne kadar yapabiliyorum bilmiyorum:-((
Mubarek bayramda sizlerden Allah razı olsun . beni burada yanlız bırakmadınız desteklediniz beni ve çocuklarımı mutlu ediyorsunuz sizlerden iyisi yyok aslında.
Yardım gönderemezsenizde bir mektup onları çok mutlu eder buna inanın.

benım burada kıtaplarım yok cnım ama evıme gıdınce ınsallah hepsını toplayıp yollarım ..

ama ne zaman olur bılmıyorum.:1no2:

konuyu sureklı guncel tutmaya calısıyorum kı ,herkes gorebılsın dıye.

dilekçim kendime çok kızıyorum çok geç bu konuyu gördüm diye hayatım çok güzel birşeye vesile oluyorsun benimde sana yollamak istediğim şeyler var canım bir şey daha
bebeklerimizin kıyafetleerinide yollsak sen orda bebeği olanlara verebilirmisin canım tekraradan tebrik ediyorum
sağolasın
canım ben şubat annelerinden çok destek bekledim ben onlara ne şartlarda çalıştığımı anlatmıştım ve neler yaşadığımı da anlattım ama pek destek görmedim açıkçalı. Sana çok teşekkür ederim. Desteğin için. yeni doğan bebekleree veririm tabi ama asıl amaç okullumuza öğrencilerimize destek .Bekliyorum canım. Çok teşekkür ederim yelizciğim.:asigim:

sağol ayşegülcüğüm galiba ismin buydu. öğrencillerimin fotoğraflarını şimdi yükleyecem oğlumu uyutabilirsem tabi. Bu kşam yine delirdi de.

evet cnım ismim ayşegül ,ihtiyacı olan bırılere yardımım dokunduysa ne mutlu bana ..

elımden geldıgınce yardım edıcegım cnım.

Back