- 13 Şubat 2008
- 12.354
- 1.423
- 748
- Konu Sahibi DilekYazar
-
Çok teşekkür ederim. Bizim öğrenciler büyük zaten çoğunun aileleri okula geç göndermiş oldukları için bunlar büyükler. Merak etme gelir onlara. Bu arada onlra gelen kıyafetleri büyük bir mutlulukla giyiyorla. Başkasını diye asla düşünmüyorlar. Bekliyorum desteklerinizi.vereliniortak:asigim:canım kıyafet lazımsa bende gonderebılırım ,benım ve gorumcemın kıyafetlerı ve esımın ama ortaokul cocuklarına uyar dıye umuyorum..
hepsı yesyenı ,kımseyı bulamadım verecek..
yrın en gec arsamba gunu verırım canım kargoya ,yalnız ıcınde kısa kollularda olur onları da ıclerıne gıyerler artık ,cunku malesef yasadıgım sehırde cokkk kıs olmuyor o yuzden kalın kazaklarım fılan yok ,ama elımden geldıgı kadar kalın da gondermeye calısıcam ,bayramda sevındırırım ınsallah cocukları ..
mutlaka gonderıcem gonderınce buraya yazarım .
dilekciğim ecza dolabınız varmı..
canım ben şubat annelerinden çok destek bekledim ben onlara ne şartlarda çalıştığımı anlatmıştım ve neler yaşadığımı da anlattım ama pek destek görmedim açıkçalı. Sana çok teşekkür ederim. Desteğin için. yeni doğan bebekleree veririm tabi ama asıl amaç okullumuza öğrencilerimize destek .Bekliyorum canım. Çok teşekkür ederim yelizciğim.:asigim:dilekçim kendime çok kızıyorum çok geç bu konuyu gördüm diye hayatım çok güzel birşeye vesile oluyorsun benimde sana yollamak istediğim şeyler var canım bir şey daha
bebeklerimizin kıyafetleerinide yollsak sen orda bebeği olanlara verebilirmisin canım tekraradan tebrik ediyorum
sağolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?