- Konu Sahibi DilekYazar
tmm teşekkürler en müsait zamanımda göndereceğim
gönderdiğimde haber veririm sevgiler kolay gelsin :))
gönderdiğimde haber veririm sevgiler kolay gelsin :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu konuda sınırları zorluycam emın olun ozelden sızle ıletısıme gecmek ısterım...
Pazertesi okula geldim bilgisayar labortuarına girdim Yelizin gönderdiği koliyi gördüm inanamadım gözlerime ne kadar güzel şeyler onlar. Çok teşekkü ederim. Allah razı olsun senden inan bana başarılı kız öğrencilere gönderdiğin tokaları dağıtıyorum. Bu sabahta hepsinin saçlarında takılıydı. Çok güzel bir duygu .Tokalar, kalemler resim kalemleri boyalar kıyafetler dahada sayamadığım bir çok şey. Gönderdiğin bebek kıyafetlerinden örgü süveteri anasınıfı öğrencilierimizden birine çok güzel oldu. Kızın babası hasta ve 10 karderş olduğu için çok fakirler. Bir kısmını köye göndereceğim bugün babası askere gitmiş bir bebek varmış. Hepsini dağıtıyorum inan hiç aklın kalmasın ve hepsini hak edene veriyorum canım.
merhaba arkadaşlar bugün okulumuza bir paket geldi erdal yazar değil ama erdal şahin isminde izmirden geldi. Gönderenlere çok teşekkür ederim Allah razı olsun ne desem bilemiyorum öğrencilerimin sevincini ancak onların fotoğraflarına bakarak görebilirsiniz.
Okulda tüm sınıfları dolaşmaya çaıştım çok kötü durumlu olanları seçip kıyafetleri dağıttım. Ama okadar güzel şeyler çıktı ki çok mutlu oldular bende çok sevindim. Yesyeni ve tertemiz.
canım benım gonderdıklerım okadar sevındımkı agladım bıle kıyamma ben onlara en kısa zamanda tekrar gonderıcem bıseyler gule gule gıysınler ınsallllah
Çok teşekkür ederim buralarda çalışırken birşeyler yapıp bende taşın altına elimi koymak istedim ama benim yaptıklarım küçk şeyler asıl bize destek verenler sizlersiniz. Allah sizlerden razı olsun.destek verenlerin gönüllerine sağlık.:teytey:Öncelİkle sİzİ tebrİk edİyorum ne mutlu hocam hem İnsan yetİŞtİrİp hemde hayırlı İŞler yapıyorsunuz""""""""" hayra vsesİle olan hayrı yapanla onun sevabından hİÇ bİr Şey eksİlmeden aynı sevabı alır"""sevgİlerİmle .........
Hanımlar artık birbirimizi oldukça tanır olduk annemize yakın akrabalarımıza söyleyemediğimiz bir çok şeyi paylaşır olduk. Benn Ankaralıyım ama Diyarbakırda görev yapıyorum köy okul çok zor şertlar altında çalıştığımı çoğunuz biliyorsunuz. Ve öğrencilerimin çok ihtiyacı var. Onlara yapacağınız 1 kalem 1 defter onlar için çok önemli bunu bilin. Herkesten yardım istiyorum. Görev yerim Üzümlü ilköğretim okulu Dicle Diyarbakır.:teytey: