- Konu Sahibi DilekYazar
cnm bende birşeylerde yardım etmek isterim yardımım dokunursa tabi kıyafet ayakkabı olabilir veya kırtasiye seni gerçekten tebrik ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dicleli birini görmek çok güzel senden benim anlatamadığım şeylerde yardım istiyorum en iyi sen bilirsin burada yaşamayı. Okumayı. Ben diyarbakır merkezdeyim 2 yıldı buradayım eşim 3 yıldır burada. Üzümlü köyü belki bilirsinmerhaba ben dicle liyim ve ordaki ortamı herhalde en iyi ben bilirim böyle birşey yaptığın için çok teşekkür ederim kaç yıldır görev yaptığını bilmiyorum merkezde oturabileceğinide zannetmiyorum çünkü yol 1 buçuk saat sürüyor oda kendi aracınla nerde oturuyorsun belki benim akrabalarımla komşusundur
Dicleli birini görmek çok güzel senden benim anlatamadığım şeylerde yardım istiyorum en iyi sen bilirsin burada yaşamayı. Okumayı. Ben diyarbakır merkezdeyim 2 yıldı buradayım eşim 3 yıldır burada. Üzümlü köyü belki bilirsin
Hanımlar artık birbirimizi oldukça tanır olduk annemize yakın akrabalarımıza söyleyemediğimiz bir çok şeyi paylaşır olduk. Benn Ankaralıyım ama Diyarbakırda görev yapıyorum köy okul çok zor şertlar altında çalıştığımı çoğunuz biliyorsunuz. Ve öğrencilerimin çok ihtiyacı var. Onlara yapacağınız 1 kalem 1 defter onlar için çok önemli bunu bilin. Herkesten yardım istiyorum. Görev yerim Üzümlü ilköğretim okulu Dicle Diyarbakır.:teytey:
bende geçen gün kendi sayfamızda böyle bir konu okudum.kardeşini seç diye bir site vardı.heveslendim bende çok bişey yapamam ama 1 çocuğu kendi himayeme alırsam daha yeterli destek olurum diye düşündüm.seçtiğim öğrencinin öğretmeninin msn adresine kadar aldım ekledim kendi listeme.geçen gün öğretmen online iken kendisine isteğimi bildirecek şekilde açıklama yaptım.seçtiğim öğrencinin ismini vererek ne gerektiğini nasıl irtibata geçeceğimi sordum.ve adam tek kelime bile yazma tenezzülünde bulunmadan kapattı msn ni.halbuki daha seçimimi yaptığım gün aklımdan liste oluşturmaya başladım kırtasiye malzemesi almak konusunda.hatta dünde kendi gardrobumu düzenleme mahiyetinde temiz kullanışlı ama benim kullanmadığım eşyalarımı ayırmıştım.şimdi yeniden öğrenci seçmek istesem ben o önceki seçtiğim öğrenci bi süre sonra benimle irtibata geçermi diye merak ediyorum.
Hanımlar artık birbirimizi oldukça tanır olduk annemize yakın akrabalarımıza söyleyemediğimiz bir çok şeyi paylaşır olduk. Benn Ankaralıyım ama Diyarbakırda görev yapıyorum köy okul çok zor şertlar altında çalıştığımı çoğunuz biliyorsunuz. Ve öğrencilerimin çok ihtiyacı var. Onlara yapacağınız 1 kalem 1 defter onlar için çok önemli bunu bilin. Herkesten yardım istiyorum. Görev yerim Üzümlü ilköğretim okulu Dicle Diyarbakır.:teytey:
Çok teşekkür ederim :asigim:Ne mutlu size....böyle öğretmenlerin olduğunu gördükçe çok seviniyorum.....sizi yürekten kutlarım....ben de bir şeyler toplayıp göndermek isterim.....tel numaranızı kaydedeceğim izninizle....çorbada bizim de tuzumuz olsun....size ve diğer öğretmen arkadaşlara BAŞARILAR....her şey gönlünüzce olsun.....turkbayragi