- Konu Sahibi DilekYazar
-
bugün okuldaki diğer öğretmenlerle görüştüm kızlar onlarda çok sevindiler. Görsel sanatlar öğretmenimiz yani eski adıyla resim öğetmenimiz resim defteri ve bayalar istedi.
Sınıf öğretmenleri defter, test, kalem vs gereçler istiyorlar.
Okul idareside özelikle okulun boyaya ihtiyacı olduğunu kaynak yani para diyorla aslında burada gönüllülük önemli olan küçük birşey gönderip bizde sizinle varız demeniz bence. Bizi inanın çok gururlandırıyorsunuz bizler dahada sevinçle gidiyoruz okulumuza.
ne kadar iyisiniz benimle bu şekilde gönül verenlere hatta ilgilenipte bakanlara bile çok teşekkür ederim.Özellikle size teşekkür ederim ne mutlu sizin gibi insanların olması. Beni yanlız bıırakmadığınız için tekrar teşekkür ederim.Bu arada ben facebookumda da paylaştım okulunuzun videosunu belki ordan da ilgilenen çıkar diye ümit ediyorum.
teşekkür ederim sizler gönlünüzle bize destek vermeniz bile bizi şereflendiriyor inanın.harika ya herkes sizin gibi uzerine dusen gorevi yapsa herkes boyle kollari sivasa bence hersey cok guzel olur
tr de olsam emin olun cok sey gonderebilirdim ama elimden birsey gelmiyor
yardim eden arkadaslara ve sizlere cok tesekkurler
Mutlaka bekliyorum zaten bizim geçen seneki müdürümüz şuanda dicle mem de şube müdürü oldu. ınanın çalışan mutlaka mükafatlandırılıyor. Sizleri ağırlamak isterim bekliyorum.sevgili Dilek seni canı gönülden kutluyorum,Dicle ye gelme ihtimalimiz var gelince görüşürüz teli aldım,sağlıcakla sevgiyle kal,sevgilerimi yolluyorumopuyorumnanaktana.s.
Çok teşekkür ederim. Kayın pederinize de allah rahmet eylesin.bende göndermek istiyorum bişiler kayınpederim emekli öğretmendi ve pazarcılık yapıyordu çorap iç çamaşırı vs.vefat edince biaz kaldı bişiler onlardan çocuklara çorap falan yollarım kayınpederim yaşasaydı oda bundan mutluluk duyardı
teşekkür ederim canım alıcı kısma dilek yazar yazabilirsin. Yada müdürümüzün adı yalçın aktan diye de gönderebilirsin canım.Dilekçim ben de birşeyler göndermek isterim okul adresine yollayacağız herhalde ama alıcı kişi olarak seni mi yazalım canım?
Mutlaka bekliyorum zaten bizim geçen seneki müdürümüz şuanda dicle mem de şube müdürü oldu. İnanın çalışan mutlaka mükafatlandırılıyor. Sizleri ağırlamak isterim bekliyorum.
canım benım kusura bakma bende dun gonderdım paketı .
benım esımın hatası arabaya koymus ve unutmus ve o poset 1 hafta arabada beklemıs :)
neysekı elıne ulasmıstır erdal yazar ısım canım.
ıcınde paltolar ve uzun kollu body kazaklar var .
su dolap ısıne gırsem 2 3 gun cıkamam ıcınden annem gelıcek ozaman hem dolapları toplıycam hemde gene poset poset yardım yapıcam cnm kuura bakma tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?