Sizlerden okulumuza yardım istiyorum.

bende göndermek istiyorum bişiler kayınpederim emekli öğretmendi ve pazarcılık yapıyordu çorap iç çamaşırı vs.vefat edince biaz kaldı bişiler onlardan çocuklara çorap falan yollarım kayınpederim yaşasaydı oda bundan mutluluk duyardı

harika ya herkes sizin gibi uzerine dusen gorevi yapsa herkes boyle kollari sivasa bence hersey cok guzel olur
tr de olsam emin olun cok sey gonderebilirdim ama elimden birsey gelmiyor
yardim eden arkadaslara ve sizlere cok tesekkurler

Ben resim öğretmeninin istediklerini bugün yada yarın (çalışıyorum müsait olduğum ilk anda) alıcam.Evde kızımın fazla olan kalemlerinide göndersem ayıp olmaz sanırım.Sonuçta onlarda kullanılsın.Birde 2-3 paket A-4 kağıt gönderiyorum.Aldıklarımı sonra buraya liste yaparım.Bu arada benim babamda emekli öğretmen bnde köy okullarında ilkokulu okudum.Annem şehire gittiğimizde beyaz kurdale ve yaka alır.Okul zamanı kızlara dağıtırdı.Harika günlerdi.Şeniz

Bu arada ben facebookumda da paylaştım okulunuzun videosunu belki ordan da ilgilenen çıkar diye ümit ediyorum.
ne kadar iyisiniz benimle bu şekilde gönül verenlere hatta ilgilenipte bakanlara bile çok teşekkür ederim.Özellikle size teşekkür ederim ne mutlu sizin gibi insanların olması. Beni yanlız bıırakmadığınız için tekrar teşekkür ederim.

harika ya herkes sizin gibi uzerine dusen gorevi yapsa herkes boyle kollari sivasa bence hersey cok guzel olur
tr de olsam emin olun cok sey gonderebilirdim ama elimden birsey gelmiyor
yardim eden arkadaslara ve sizlere cok tesekkurler
teşekkür ederim sizler gönlünüzle bize destek vermeniz bile bizi şereflendiriyor inanın.

sevgili Dilek seni canı gönülden kutluyorum,Dicle ye gelme ihtimalimiz var gelince görüşürüz teli aldım,sağlıcakla sevgiyle kal,sevgilerimi yolluyorumopuyorumnanaktana.s.
Mutlaka bekliyorum zaten bizim geçen seneki müdürümüz şuanda dicle mem de şube müdürü oldu. ınanın çalışan mutlaka mükafatlandırılıyor. Sizleri ağırlamak isterim bekliyorum.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim. Kayın pederinize de allah rahmet eylesin.

Dilekçim ben de birşeyler göndermek isterim okul adresine yollayacağız herhalde ama alıcı kişi olarak seni mi yazalım canım?

Dilekçim ben de birşeyler göndermek isterim okul adresine yollayacağız herhalde ama alıcı kişi olarak seni mi yazalım canım?
teşekkür ederim canım alıcı kısma dilek yazar yazabilirsin. Yada müdürümüzün adı yalçın aktan diye de gönderebilirsin canım.

Mutlaka bekliyorum zaten bizim geçen seneki müdürümüz şuanda dicle mem de şube müdürü oldu. İnanın çalışan mutlaka mükafatlandırılıyor. Sizleri ağırlamak isterim bekliyorum.

selam,mutlak geleceğim,geçen kardeşlerimle görüştüm,okulundan söz ettim,geldiğimde okuluna geleceğiz,bende çok istiyorum,okul ve öğrenci özlemimi gidermiş olurum az da olsa...sağlıkla sevgiyle kalkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktana.s.

okul adresıne yollanıcak sanırım ..

bende katılan herkese cok teşekkur ederım ..

Bugün istekleriniz gerçek olsun,sevgilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktana.s.:enbuyukkk:

Yardım edenlere ve etmek isteyenlere çok teşekkür ederim geçen hafta okulumuza bir paket geldi. 40 tane defter, kalem ve kırmızı kalem vardı resimlerini çektim inşallah akşama yükleyeceğim ama biraz üzüldüm çok gönderecek insan vardı ama nedense elimize geçmedi. Yinede çok teşekkür ederim.

Merhaba bende bugun şanlıurfadan bır egıtımcı ıle gorustum ıhtıyaclarını soyledı bu hafta ıcınde karsılıycam cocugun ayakkabısını vs ben etrafımda herkesten kıtap toplamaya başlıyorum herkesede soyledım herkes ayırıyor kıtaplarını fakat ogretmen arkadasımın bana dedıgı burdakılerın sevıylerı ordakıler gıbı degıl anlayamıyorlar her kıtabı ancak 1.sınıf ve bol resımlı kıtaplar onlar ıcın anlaşılır halde olması gerekıyor dedı sızın okulunuz ıcınde aynı durummu gecerlı ben topladııgm kıtapları sıze bıldırırım mutlak ıcınde romanlarda olucaktır ısınıze yararsa gonderırım

canım benım kusura bakma bende dun gonderdım paketı .
benım esımın hatası arabaya koymus ve unutmus ve o poset 1 hafta arabada beklemıs :)
neysekı elıne ulasmıstır erdal yazar ısım canım.
ıcınde paltolar ve uzun kollu body kazaklar var .
su dolap ısıne gırsem 2 3 gun cıkamam ıcınden annem gelıcek ozaman hem dolapları toplıycam hemde gene poset poset yardım yapıcam cnm kuura bakma tekrardan

canımsın çok teşekkür ederim daha elimize geçmedi ama belkide diclededir ama bu hafta içinde gelir. Allah razı olsun çekip fotoğraflarını koyacam inşallah.

merhaba arkadaşlar bugün okulumuza bir paket geldi erdal yazar değil ama erdal şahin isminde izmirden geldi. Gönderenlere çok teşekkür ederim Allah razı olsun ne desem bilemiyorum öğrencilerimin sevincini ancak onların fotoğraflarına bakarak görebilirsiniz.
Okulda tüm sınıfları dolaşmaya çaıştım çok kötü durumlu olanları seçip kıyafetleri dağıttım. Ama okadar güzel şeyler çıktı ki çok mutlu oldular bende çok sevindim. Yesyeni ve tertemiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…