Sizlerden okulumuza yardım istiyorum.

cnm bende birşeylerde yardım etmek isterim yardımım dokunursa tabi kıyafet ayakkabı olabilir veya kırtasiye seni gerçekten tebrik ediyorum

canım bı adres verırsen kargoyla yollamak ıstıyorum okulunuza. ben daha cok ayakkabı, kıyafet , mont gonderebılırım canım.
kırtasıye ısınıde hallederıs buralarda kılolarca defter kalem satılıo gıdıp alınır.
en cok neye ıhtıyac var.
sen bıze bı adres versen hemen yarın gonderıcem.
ayrıca senı canı gonulden kutluyorum.

bende geçen gün kendi sayfamızda böyle bir konu okudum.kardeşini seç diye bir site vardı.heveslendim bende çok bişey yapamam ama 1 çocuğu kendi himayeme alırsam daha yeterli destek olurum diye düşündüm.seçtiğim öğrencinin öğretmeninin msn adresine kadar aldım ekledim kendi listeme.geçen gün öğretmen online iken kendisine isteğimi bildirecek şekilde açıklama yaptım.seçtiğim öğrencinin ismini vererek ne gerektiğini nasıl irtibata geçeceğimi sordum.ve adam tek kelime bile yazma tenezzülünde bulunmadan kapattı msn ni.halbuki daha seçimimi yaptığım gün aklımdan liste oluşturmaya başladım kırtasiye malzemesi almak konusunda.hatta dünde kendi gardrobumu düzenleme mahiyetinde temiz kullanışlı ama benim kullanmadığım eşyalarımı ayırmıştım.şimdi yeniden öğrenci seçmek istesem ben o önceki seçtiğim öğrenci bi süre sonra benimle irtibata geçermi diye merak ediyorum.

canım öncelikle seni tebrik ediyorum dilek kardeşim..arkadaşların da söylediği gibi duyarlı insanlar bir araya gelirse çam sakızı çoban armağanı herkesin elinden bişeyler mutlaka gelir..yeter ki yapılmak istensin..bu girişiminde sana başarılar diliyorum..umuyorum yapmak istediğin bu güzel hareket meyve verecektir..

kardesını sec gıbı bı yerden ablamında bır cocugu hatta bır aıleden 6 cocugu var.. ablamlarında durumu hıc yok hatta esı ısten cıktı kendısınınde 2 evladı var bırı 1 yasında ama hala yardım edıyor hataydakı o cocuklara.. yegenımın esyalarından oyuncaklarından yolluyor... keske herkess boyle seylere karsı duyarsız olmasa elınden geldıgınce yardıme debılse..

dılekcım eger bır adres verırsen bende elımdekı bebek kıyafetlerınden yollamak ıstıyorum okuyan cocuklarımızın elbet kucukkardeslerıde vardır .. bende bu sekılde yardım etmek ıstıyorum mumkunse

ayrıca senı tebrık edıyorum hayat boyu basarılar

Herkese çok teşekkür ederim şuan inanın ağlıyorum çok iyisiniz. Öğrencilerimizi görseniz çok tatlılar evet ben diyarbakır merkezde oturuyorum öğretmen servisi tuttuk hergün köye gidip geliyoruz şartlar çok zor ama inanın okula gidip sabah öğrencileri görünce unutuyoruz. Herşey daha güzel olabilir sizlerin sayesinde bizler bunları gönüllülükle yapıyoruz hiçbiri abartı değil.
Ben bursa iznikte görev yaptım orada bana hiç kimse tuvalet yıkatamazdı ama ben burada herşey yapıyorum çünkü çocuklarımı çok seviyorum.
Telefon numarımı vereceğim beni arayarak ulaşabilirsiniz. 05058379129
Okulumuzun adresi Üzümlü ilköğretim olulu Dicle Diyarbakır.

Dicleli birini görmek çok güzel senden benim anlatamadığım şeylerde yardım istiyorum en iyi sen bilirsin burada yaşamayı. Okumayı. Ben diyarbakır merkezdeyim 2 yıldı buradayım eşim 3 yıldır burada. Üzümlü köyü belki bilirsin

benim ailem dicle merkezde üzümlü köyü olarak değilde ordaki köylüler kendi köylerinin isimlerini farklı söylerler öyle dersen daha ii anlarım özellikle annem ve babam çok merak ediyorlar ordaki çocuklara yardım etmek gerekiyor çünkü çok güzel okuyorlar msela kuzenlerim tıp hukuk mühendislik işletme uluslararası ilişkiler okuyorlar daha yazmadıklarımda var onlar için okumak tek çözüm biz elimizden geldiğince yardım ediyoruz burdan d.bakır ın neresinde oturuyorsun

canım ben kendımın ve esımın kıyafetlerını ayıklıyorum.ayakkabıları montları.
ne bılıyım kalem sılgı en gec salı kargoya verıyorum. senıde cokock opuyorum elımızden geldıgınce yardım edıcez lutfen herkes yardım etsın kımse sessız kalmasın bızım bıurda 60 coft ayakkabımız var o cocuklar terlıklerle ınan cok yuregım burkuldu

canım bizde diyarbakır me rkeze yeni geldik görev için
ama tabi dicle daha küçük bir yer haliyle daha farklı izledimde
bende elimden geleni alıp göndericem
gerçketen hayat çok farklı buralarda
çoçuklar hemen büyük olmuş
hayatta çoçuklukta zor burda

almanyadan uygun kargo yolu bilen varmi ? 20 kilo ya kadar pakete 45 euro istiyorlar. üc dört karton göndermek istiyorum az kullanilmis bebek elbiseleri , bayan elbiseleri vs. acaba astari yüzündn dahami pahaliya gelir böyle....

cnm bende yarın bişeyler göndericem üzümlü ilköğretim okulu dicle diyarbakır adresi bu şekilde yazsak elinize ulaşır mı bana özleden ismini yazarsan daha iyi olur herhalde
direk eline gecer

Son düzenleme:

canımcım için rahat etsin şöylede olmuş olabilir.Öğretmenin bilgisayarını başkası açmış msnide otomatik açılmış olabilir.Sen yazıncada kapatmışlardır.Benim iş yerindeki bilgisayarımda msn otomatik açılıyor.Arkadaşlarım yazınca kim varsa başında hemen kapatıyorlarmış.Arkadaşlarım küsünce bende durumu anladım ve çözdüm.

Canım çok güzle birşey yapıyorsun.hem mesleğin güzel hemde kalbin.Neler gönderilebilir.Bence liste gibi birşey yapılsın ona göre gönderi yapılsın.O zaman daha etkili oluyor.

bugün okuldaki diğer öğretmenlerle görüştüm kızlar onlarda çok sevindiler. Görsel sanatlar öğretmenimiz yani eski adıyla resim öğetmenimiz resim defteri ve bayalar istedi.
Sınıf öğretmenleri defter, test, kalem vs gereçler istiyorlar.
Okul idareside özelikle okulun boyaya ihtiyacı olduğunu kaynak yani para diyorla aslında burada gönüllülük önemli olan küçük birşey gönderip bizde sizinle varız demeniz bence. Bizi inanın çok gururlandırıyorsunuz bizler dahada sevinçle gidiyoruz okulumuza.

Ne mutlu size....böyle öğretmenlerin olduğunu gördükçe çok seviniyorum.....sizi yürekten kutlarım....ben de bir şeyler toplayıp göndermek isterim.....tel numaranızı kaydedeceğim izninizle....çorbada bizim de tuzumuz olsun....size ve diğer öğretmen arkadaşlara BAŞARILAR....her şey gönlünüzce olsun.....turkbayragi

Çok teşekkür ederim :asigim:

sevgili Dilek seni canı gönülden kutluyorum,Dicle ye gelme ihtimalimiz var gelince görüşürüz teli aldım,sağlıcakla sevgiyle kal,sevgilerimi yolluyorumopuyorumnanaktana.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…