- 15 Şubat 2013
- 24.982
- En iyi cevaplar
- 1
- 94.330
- 798
- Konu Sahibi yasiyoruzsessizce
-
Kiz gelmis diyo ki 100 kiloyum ama metabolik rahatsizlligim var, dusuk karbonhidratli besleniyorum, cok kibar oldugum icin nasi dusuk karbonhidratla beslenip o kiloya ciktin diyo muyum? Demiyorum, sonra daha suratini bile gormedigi oglanin anasi babasi ya beni bu hastalik yuzunden istemezse diyo, ben de bi anda salon cizgimden kayiveriyorum, suc benimse senin de, sonra adimiz gougoycuya cikiyo, dert diye buni soranin hic mi gunahi yok ? Magdurum benMizaç meselesi. Ben mesela yapı itibariyle herşeyi, herkesi ciddiye alan bir insanım. Ama bazı insanlar gırgır, şamata seviyor.
Forum ve üyeler hakkında konu açmak yasak. Maalesef banlanacaksınız. Ben üye olduğumdan beri buna benzer bir kaç konu açıldı. Sizin şikayetçi olduğunuz insanlar bir anda kendilerine çeki düzen vermiyor. Can çıkar, huy çıkmaz.
Forumda engelleme seçeneği yok ama göz ardı edebilirsiniz. Hoşlanmadığınız insanların mesajlarını görmemek gibi bir şeceneğiniz var. Faydalı olduğunuzu düşündüğünüz kısımlardan yararlanıp, rahatsız olduklarınızdan uzak durabilirsiniz. Gerçek hayatta da sadece hoşlandığımız kişilerle çevrili değiliz.
E siz de şu an terbiyesiz diyosunz? Saf kelimesinin anlamını aktarayım mı TDK'dan?Ciddiye almamaktan bahsetmiyorum orda üyeye saf yazmışsınız bu açık bi şekilde hakeret ama terbiye lazım tabi olmayınca napcan ailesi vermiyo iste herkese sonra başka insanlarla alay etmeyi çok iyi bisey zannediyolar
Kız sana da kıyamam ben, minnoş seniCiddiye almamaktan bahsetmiyorum orda üyeye saf yazmışsınız bu açık bi şekilde hakeret ama terbiye lazım tabi olmayınca napcan ailesi vermiyo iste herkese sonra başka insanlarla alay etmeyi çok iyi bisey zannediyolar
Ama hakaret amacli kullaniliyo sonucta burda kimse kimseyi tanimiyo bu şekilde kelimeler kullanılması çok yanlışE siz de şu an terbiyesiz diyosunz? Saf kelimesinin anlamını aktarayım mı TDK'dan?
Çüş derim asgjkkDeğil mi ama şimdi adımız çıkmasın
Peki üyenin kültürsüzlüğün paçalarından akıyor lafı ne saf hakaretse?Ama hakaret amacli kullaniliyo sonucta burda kimse kimseyi tanimiyo bu şekilde kelimeler kullanılması çok yanlış
Erkek olduğum cidden sır değilmiş@Vander mizahini sevdim benimle cikar misin?
Niye tanıyan insanlar birbirine hakaret edebilme hakkına mı sahip oluyo? Hakaret kelimesinin anlamını mı aktarsam ben size TDK'dan? Saf hakaret mi çıkarım yapabilirsiniz belki o zaman?Ama hakaret amacli kullaniliyo sonucta burda kimse kimseyi tanimiyo bu şekilde kelimeler kullanılması çok yanlış
Böyle bir üsluba ne desem boş bi benim yazdıklarıma bakın bi sizin , bazı şeyleri anlamak için ince bir ruh kalp gerekli ben insanları kırmaktan korkan biriyim haklısınız herkes aynı olmaz ve herkesten bunu beklemek de olmaz tabi , size hayırlı gecelerHer şeyden de inciniyorsunuz aman bu ne narinlik ya.
İçlerinden birkaçını tenzih ediyorum ama öyleler gerçekten..biri konu açsa da dalsak,laf sokup rahatlasak diye bekliyorlar resmen.Yazdıklarına bakınca hepsi çok mantıklı,mağrur,kendinden emin,mükemmel hayatları ve kimsede olmayan akılları,muhteşem yaşam şartları,iş güç kariyer sahibi hatta çok iyi bir aileden gelmiş olağanüstü kişilikleriye ,konu sahiplerini öyle bir bozma çabasındalar ki şaşıyorum bazen...çokta eğleniyorum yorumlarını okurken..birçoğu klavye hanımefendisi zaten..belliki işleri güçleri yok 7 24 forumdalar can sıkıntısından...millete akıl dağıtıp,olmadı illa eleştirip,olmayan mükemmel hayatlarını başkalarına anlatmakla tatmin oluyorlar..
Ha birde kankagiller var birbirlerini sürekli destekleyen..önceki konulardan sizi hatırlayıp aa evet bu oydu.. geçen günde şöyle konu açmıştı..eleştirilere böyle cevap vermişti falan...ya ben burada okuduğum konuyu ve sahibini okuduğum anda unutuyorum bunlar nasıl akıllarında tutuyorlar hiç mi bişey yok başka o boş kafalarında merak etmiyor değilimo kadar
İşsizler demekki...yahu isim bile yok herkes rumuz kullanıyor..nasıl tutuyorsunuz aklınızda pes...
Neyse bunlarida böyle kabul etmek lazım..insanlar çeşit çeşit ..sonuçta onların kendilerini tatmin etme yöntemi bu Demekki.. canları Sağ olsun
Son olarak şu erkek üyeyi merak ettim. açıklayın lütfen sonuçta bu forumda herkes mahremini anlatıp,özel konulara yorumlar yapıyor...her nekadar kimse kimseyi tanımasada yazdıklarımız bazen özelimiz,cinselliğimiz,eşimizle problemimiz olabiliyor..ve ben şu an fazlaca irite oldum..
Açıklayın lütfen
Kız dur şimdi birbirlerini kollayacak onlar. Kalpler falan fışkıracak gözlerinden. O kalplerin arasında hakareti nasıl görsün. Gitmeyin çocuğun üstüne. Minnoş o. Hayatında kimseye saf dememiş bir ahlak abidesi.Peki üyenin kültürsüzlüğün paçalarından akıyor lafı ne saf hakaretse?
Geçmiş olsunHayir biraz daha durun ya, kizin atesi cikti onu bekliyorum ben, kimse yatmasin
İçlerinden birkaçını tenzih ediyorum ama öyleler gerçekten..biri konu açsa da dalsak,laf sokup rahatlasak diye bekliyorlar resmen.Yazdıklarına bakınca hepsi çok mantıklı,mağrur,kendinden emin,mükemmel hayatları ve kimsede olmayan akılları,muhteşem yaşam şartları,iş güç kariyer sahibi hatta çok iyi bir aileden gelmiş olağanüstü kişilikleriye ,konu sahiplerini öyle bir bozma çabasındalar ki şaşıyorum bazen...çokta eğleniyorum yorumlarını okurken..birçoğu klavye hanımefendisi zaten..belliki işleri güçleri yok 7 24 forumdalar can sıkıntısından...millete akıl dağıtıp,olmadı illa eleştirip,olmayan mükemmel hayatlarını başkalarına anlatmakla tatmin oluyorlar..
Ha birde kankagiller var birbirlerini sürekli destekleyen..önceki konulardan sizi hatırlayıp aa evet bu oydu.. geçen günde şöyle konu açmıştı..eleştirilere böyle cevap vermişti falan...ya ben burada okuduğum konuyu ve sahibini okuduğum anda unutuyorum bunlar nasıl akıllarında tutuyorlar hiç mi bişey yok başka o boş kafalarında merak etmiyor değilimo kadar
İşsizler demekki...yahu isim bile yok herkes rumuz kullanıyor..nasıl tutuyorsunuz aklınızda pes...
Neyse bunlarida böyle kabul etmek lazım..insanlar çeşit çeşit ..sonuçta onların kendilerini tatmin etme yöntemi bu Demekki.. canları Sağ olsun
Son olarak şu erkek üyeyi merak ettim. açıklayın lütfen sonuçta bu forumda herkes mahremini anlatıp,özel konulara yorumlar yapıyor...her nekadar kimse kimseyi tanımasada yazdıklarımız bazen özelimiz,cinselliğimiz,eşimizle problemimiz olabiliyor..ve ben şu an fazlaca
Kültürsüzlüğün pacalarindan akıyo demesine mi saf dedi onu görmemişim pardon. Ama burda anonimiz keşke kimse böyle davranmasa bazen büyüklük bizde kalabilirPeki üyenin kültürsüzlüğün paçalarından akıyor lafı ne saf hakaretse?
Tesekkur ederimGeçmiş olsun
Banada göster . Bakalım erkekmisin yoksa kadın mı ?resmimi gördün beni ele
Siz insanları kırmamak için sahte sahte dolaşın ben zaten gerçek hayatta bu sahtelikten yıldım bir de bu anonim olduğum platformda buna katlanamam. İnce ruh, ince kalp falan da öyle sandığın gibi şeyler değil çok basit sanıyorsunuz her şeyiBöyle bir üsluba ne desem boş bi benim yazdıklarıma bakın bi sizin , bazı şeyleri anlamak için ince bir ruh kalp gerekli ben insanları kırmaktan korkan biriyim haklısınız herkes aynı olmaz ve herkesten bunu beklemek de olmaz tabi , size hayırlı geceler
Kız dur şimdi birbirlerini kollayacak onlar. Kalpler falan fışkıracak gözlerinden. O kalplerin arasında hakareti nasıl görsün. Gitmeyin çocuğun üstüne. Minnoş o. Hayatında kimseye saf dememiş bir ahlak abidesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?