Sizler..neden böylesiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kiz gelmis diyo ki 100 kiloyum ama metabolik rahatsizlligim var, dusuk karbonhidratli besleniyorum, cok kibar oldugum icin nasi dusuk karbonhidratla beslenip o kiloya ciktin diyo muyum? Demiyorum, sonra daha suratini bile gormedigi oglanin anasi babasi ya beni bu hastalik yuzunden istemezse diyo, ben de bi anda salon cizgimden kayiveriyorum, suc benimse senin de, sonra adimiz gougoycuya cikiyo, dert diye buni soranin hic mi gunahi yok ? Magdurum ben

E siz de şu an terbiyesiz diyosunz? Saf kelimesinin anlamını aktarayım mı TDK'dan?

Kız sana da kıyamam ben, minnoş seni

İçlerinden birkaçını tenzih ediyorum ama öyleler gerçekten..biri konu açsa da dalsak,laf sokup rahatlasak diye bekliyorlar resmen.Yazdıklarına bakınca hepsi çok mantıklı,mağrur,kendinden emin,mükemmel hayatları ve kimsede olmayan akılları,muhteşem yaşam şartları,iş güç kariyer sahibi hatta çok iyi bir aileden gelmiş olağanüstü kişilikleriye ,konu sahiplerini öyle bir bozma çabasındalar ki şaşıyorum bazen...çokta eğleniyorum yorumlarını okurken..birçoğu klavye hanımefendisi zaten..belliki işleri güçleri yok 7 24 forumdalar can sıkıntısından...millete akıl dağıtıp,olmadı illa eleştirip,olmayan mükemmel hayatlarını başkalarına anlatmakla tatmin oluyorlar..
Ha birde kankagiller var birbirlerini sürekli destekleyen..önceki konulardan sizi hatırlayıp aa evet bu oydu.. geçen günde şöyle konu açmıştı..eleştirilere böyle cevap vermişti falan...ya ben burada okuduğum konuyu ve sahibini okuduğum anda unutuyorum bunlar nasıl akıllarında tutuyorlar hiç mi bişey yok başka o boş kafalarında merak etmiyor değilim o kadar
İşsizler demekki...yahu isim bile yok herkes rumuz kullanıyor..nasıl tutuyorsunuz aklınızda pes...
Neyse bunlarida böyle kabul etmek lazım..insanlar çeşit çeşit ..sonuçta onların kendilerini tatmin etme yöntemi bu Demekki.. canları Sağ olsun
Son olarak şu erkek üyeyi merak ettim. açıklayın lütfen sonuçta bu forumda herkes mahremini anlatıp,özel konulara yorumlar yapıyor...her nekadar kimse kimseyi tanımasada yazdıklarımız bazen özelimiz,cinselliğimiz,eşimizle problemimiz olabiliyor..ve ben şu an fazlaca irite oldum..
Açıklayın lütfen

Ama hakaret amacli kullaniliyo sonucta burda kimse kimseyi tanimiyo bu şekilde kelimeler kullanılması çok yanlış
Niye tanıyan insanlar birbirine hakaret edebilme hakkına mı sahip oluyo? Hakaret kelimesinin anlamını mı aktarsam ben size TDK'dan? Saf hakaret mi çıkarım yapabilirsiniz belki o zaman?

Her şeyden de inciniyorsunuz aman bu ne narinlik ya.
Böyle bir üsluba ne desem boş bi benim yazdıklarıma bakın bi sizin , bazı şeyleri anlamak için ince bir ruh kalp gerekli ben insanları kırmaktan korkan biriyim haklısınız herkes aynı olmaz ve herkesten bunu beklemek de olmaz tabi , size hayırlı geceler

Ya vallahi ağzınıza dilinize sağlık. Bazıları sizin yazdığınız şu yorumu yazmaya bile çekiniyor korkuyor yahu. Sırf linç yiyecekler diye. Vallahi tebrik ederim. Yönetime bildirdim ama size özelden yazacağım.

Peki üyenin kültürsüzlüğün paçalarından akıyor lafı ne saf hakaretse?
Kız dur şimdi birbirlerini kollayacak onlar. Kalpler falan fışkıracak gözlerinden. O kalplerin arasında hakareti nasıl görsün. Gitmeyin çocuğun üstüne. Minnoş o. Hayatında kimseye saf dememiş bir ahlak abidesi.

Peki üyenin kültürsüzlüğün paçalarından akıyor lafı ne saf hakaretse?
Kültürsüzlüğün pacalarindan akıyo demesine mi saf dedi onu görmemişim pardon. Ama burda anonimiz keşke kimse böyle davranmasa bazen büyüklük bizde kalabilir

Siz insanları kırmamak için sahte sahte dolaşın ben zaten gerçek hayatta bu sahtelikten yıldım bir de bu anonim olduğum platformda buna katlanamam. İnce ruh, ince kalp falan da öyle sandığın gibi şeyler değil çok basit sanıyorsunuz her şeyi

Vooov öldük çıkıyoruz şu an, yavaş gel be.
Çat çat millete boş boş kırıcı şeyler yazarken iyiydi. Lafların adeta bir ateeeş yanıyoruuuuuz Dur göz kırpma emojisini unuttum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…