- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.798
- 598
- 31
- Konu Sahibi yasiyoruzsessizce
-
Erkek olamayacak kadar güzelİşte profilinde kadın kılığında bir erkek yoksaa
Şişttt profillerimiz biraz manidar çaktırma adhjklNe bileyim minik bir kuşa benziyorsun ordan bağlantı kuramaz mıyız
Günlüğüne yazsa daha iyi olmaz mı?Gitsin vassap grubuna yazsın o zaman.
Ağlayarak yazsınGünlüğüne yazsa daha iyi olmaz mı?
Bana seni ciddiye almıyorum deme sakın hakaret sanarım.
Hiç de öyle istemiyor sadece insanlarla dalga geçecek şekilde aşağılayacak şekilde zaten gururu kırılmış kadınların gururunu daha da yerle bir edecek şekilde zaten dağılmış derdini yazan kişinin daha da derdine dert katacak şekilde yazmasın deniyor konu paylaşan kişiye elbette ki pofpoflayacak yorum yapmak değil hatası varsa hatası da söylenecek ama bunu söylemenin binbir yolu var karşındakini inciterek yapmak insancıl gelmiyor banaSiz şey istiyorsunuz, reeldeki gibi insanlar nezaket diye gerçek düşüncelerini saklasın, sahte sahte gülümseyip inş cınım ya desin, poh pohlasın, haksız olsam bile yürü be desin.
Kedim var saylanır mı?kudra kuşçuluk yapan bir erkek üye mi yani?neyyyy?
Ağlayarak yazsın
Seni çok ciddiye alıyorum bebeyim.Bana seni ciddiye almıyorum deme sakın hakaret sanarım.
çok rica ediyorumm hanımefendi sabah erken kalkmam lazım.şu erkek olan bizi kandıran üyeyi açıklasanızda güzelce uyusam.mümkün mü acaba?Şimdi pıtı pıtı günlüğüme doğru yürüyorum. :)
Kıps.Seviyorsun sen bu emojiyi he. Tuttum ben bunu.
İtiraf et konuyu bana özel açtın di mi?Şimdi pıtı pıtı günlüğüme doğru yürüyorum. :)
Kıps.Seviyorsun sen bu emojiyi he. Tuttum ben bunu.
Değil mi ama şimdi adımız çıkmasınŞişttt profillerimiz biraz manidar çaktırma adhjkl
Senin erkek olduğun sır değil kiErkek üye ben de olabilirim arkadaşlar
Erkek anası değil belki de ta kendisiyim
yalnız belki mizahla eleştiren insanların çok iyi hayatı vardır olamaz mı bence olabilir
Eleştirileri göz ardı etme yöntemiyse herkes evinde bu işi yapabilir hani.
İtiraf et konuyu bana özel açtın di mi?
Daha önce de yapanlar olmuştu bunu ama onlar daha cesaretliydi, direkt adıma açmışlardı. Sen biraz korkak çıktın.
Ciddiye almamaktan bahsetmiyorum orda üyeye saf yazmışsınız bu açık bi şekilde hakeret ama terbiye lazım tabi olmayınca napcan ailesi vermiyo iste herkese sonra başka insanlarla alay etmeyi çok iyi bisey zannediyolarBana seni ciddiye almıyorum deme sakın hakaret sanarım.
Teşekkür ederim. Ama gerek yok böyle şeylere. Gelin özelden falan yazın. Bak o kadar kadın uykusuz kalacak şimdi yok yere. Sen banlanacaksın. Forum karıştı falan. Olmaz yani.Vallahi en güzel en kral en efso sensin. Tek derdimiz sen. hep sen ve hep sen
Her şeyden de inciniyorsunuz aman bu ne narinlik ya. Kimse burda gerçekten dert anlatanla dalga geçmiyor emin ol. Kadın kendi gururunu hiçe saymış mesela gelmiş ağlıyor burda e napsın üyeler hakettiği şeyi söylüyor. Daha bir çok örneği var. İnsanlar konu açarken burada bir sürü karakterden her tarz üslupla yorum yapabilecek kişiler olduğunu hesaba katmalı, yorum yaparken konu sahibine hak vermezsek ooo tantana başlıyor. Gerçekler acıtır maalesef incinecek olan takılmasın buralardaHiç de öyle istemiyor sadece insanlarla dalga geçevek şekilde aşağılayacak şekilde zaten gururu kırılmış kadınların gururunu daha da yerle bir edecek şekilde zaten dağılmış derdini yazan kişinin daha da derdine dert katacak şekilde yazmasın deniyor konu paylaşan kişiye elbette ki pofpoflayacak yorum yapmak değil hatası varsa hatası da söylenecek ama bunu söylemenin binbir yolu var karşındakini inciterek yapmak insancıl gelmiyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?